am cumparat folia auto de la un mag din oras facuta de voi sunt foarte multumit multumesc .. dar cam piperat pretul
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by BeciAcustic View Postaparatori noroi pt ph 2 ai? la ce pret? si ceva modele de cotiera pt ph2 mai serioase pe negru ai?
Presuri de noroi (set 2 buc)
Importator direct de jante auto, accesorii È™i piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionaÈ›ii de automobile. Descoperă selecÈ›ia noastră diversificată È™i beneficiază de soluÈ›ii fiabile pentru îmbunătățirea aspectului È™i performanÈ›ei vehiculului tău.
Pentru cotiera poti alege una din modelele de mai jos pentru Logan
Importator direct de jante auto, accesorii È™i piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionaÈ›ii de automobile. Descoperă selecÈ›ia noastră diversificată È™i beneficiază de soluÈ›ii fiabile pentru îmbunătățirea aspectului È™i performanÈ›ei vehiculului tău.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
ieri am cumparat si eu de la un magazinel de piese auto o bucata scurta cred ca are vreo 10-15 cm, neagra cu leduri albe, surpriza sa vad un sticker pe spate...ce scria : Alfaromtrans nice
si au mai multe produse de la voi, benzi cu leduri si nebunii.Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Originally posted by rbu_tuninq View Post....grila cu sigla dacia din bara fata logan care se gaseste in kitul tuning original daciaJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by Madalinul View PostDaca imi pun folie cu omologare dar o montez acasa este vreo problema cu politia?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment