Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am cumparat folia auto de la un mag din oras facuta de voi sunt foarte multumit multumesc .. dar cam piperat pretul

Comment

• Discuri de frana false albastre mai aveti ?

Comment

• o intrebare ptr geamul din fata de la sofer nu trebuia sa primesc abtipild albastru cu timbru rar?

Comment

• Originally posted by mrfler View Post
          o intrebare ptr geamul din fata de la sofer nu trebuia sa primesc abtipild albastru cu timbru rar?
          Se da un singur timbru si se pune pe spate stanga

Originally posted by Mitshu View Post
          Discuri de frana false albastre mai aveti ?
          avem destule
          Last edited by alfaromtrans; 2 April 2009, 08:41. Reason: Automerged Doublepost
          Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• aparatori noroi pt ph 2 ai? la ce pret? si ceva modele de cotiera pt ph2 mai serioase pe negru ai?
            Intalniri Logan Club Constanta:
            In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
            Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• Originally posted by BeciAcustic View Post
              aparatori noroi pt ph 2 ai? la ce pret? si ceva modele de cotiera pt ph2 mai serioase pe negru ai?

Presuri de noroi (set 2 buc)

Importator direct de jante auto, accesorii È™i piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionaÈ›ii de automobile. Descoperă selecÈ›ia noastră diversificată È™i beneficiază de soluÈ›ii fiabile pentru îmbunătățirea aspectului È™i performanÈ›ei vehiculului tău.

Pentru cotiera poti alege una din modelele de mai jos pentru Logan

Importator direct de jante auto, accesorii È™i piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionaÈ›ii de automobile. Descoperă selecÈ›ia noastră diversificată È™i beneficiază de soluÈ›ii fiabile pentru îmbunătățirea aspectului È™i performanÈ›ei vehiculului tău.
              Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• grila tuning de la dacia este?...merci

Comment

• Originally posted by rbu_tuninq View Post
                  grila tuning de la dacia este?...merci
                  Nu stiu despre ce grila este vorba

Comment

• ....grila cu sigla dacia din bara fata logan care se gaseste in kitul tuning original dacia

Comment

• ieri am cumparat si eu de la un magazinel de piese auto o bucata scurta cred ca are vreo 10-15 cm, neagra cu leduri albe, surpriza sa vad un sticker pe spate...ce scria : Alfaromtrans nice
                      si au mai multe produse de la voi, benzi cu leduri si nebunii.
                      Life is short...play more!
                      http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Originally posted by rbu_tuninq View Post
                        ....grila cu sigla dacia din bara fata logan care se gaseste in kitul tuning original dacia
                        Nu avem imi pare rau

Comment

• Daca imi pun folie cu omologare dar o montez acasa este vreo problema cu politia?

Comment

• nu stiu cat de seriosi sunteti la onorarea comenzilor.. dar am dat una acu ceva vreme in urma.. si nimica
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Madalinul View Post
                              Daca imi pun folie cu omologare dar o montez acasa este vreo problema cu politia?
                              nu este nici o problema. gandeste-te eventual ca nu iti poti da seama cine a montat folia. asta sti doar tu si cel care a montat-o. sau doar tu in caz ca ai pus-o tu. nu conteaza de cine e pusa atata timp cat ai omologare la ea
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• montati folia vi eu la pitesti as mai vrea si niste ploape si inele cromate . daca da la ce pret ms mult o zi buna

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google