de obicei avem costa 10 lei Primim cate 100 buc vinerea si luni nu mai sunt se vand bine iar producatorul nu face mai multe Daca vrei iti opresc una dar nu uita ca transportul este cat trei chei
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by alfaromtrans View Postde obicei avem costa 10 lei Primim cate 100 buc vinerea si luni nu mai sunt se vand bine iar producatorul nu face mai multe Daca vrei iti opresc una dar nu uita ca transportul este cat trei chei
Crezi ca poti?Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by alexNeagu View Postsi cu ajntele trebuie sa mai astept inca 30 zile ce mai ai pe stoc pentru logan eu vreau cele art 149Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
si in ce consta acea omologare la jante? ca e prima data cand aud asa ceva...
p.s. nu mai da quote la ultimul post ca o sa iti iei 'premiu'. se intelege ca la el te referi ai mai fost avertizat putin mai sus.
@alex: nu mori daca astepti inca 30 zile. iti spun eu. am vazut jantele de la alfaromtrans la magazine in brasov, si costa 1300 lei setul! eu cred ca e o diferenta de la 950 la 1300Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
omologarea RAR presupune niste probe dupa normele europene care nu sunt trecute fara calitate Sunt putine fabricile care fac fata la probe OZ ALLESIO KORMETAL BORBET ART Le gasiti pe site rar dupa numele firmei importatoare Normal la ITP daca vor te pot respinge daca ai piese neomologate pe masina afara nici asigurarile nu te despagubesc daca masina are piese neconforme Am fost contactati de cei de la ASTRA asigurari de douo ori la accidente sa le prezentam omologarea la jantele kormetal pe care le importamJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by Juristul2000 View PostFolie DRK omologata mai aveti?Ma intereseaza cea mai inchisa.Pret?Multumesc
Comanda se poate face direct pe www.alfaromtrans.roJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment