Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• de obicei avem costa 10 lei Primim cate 100 buc vinerea si luni nu mai sunt se vand bine iar producatorul nu face mai multe Daca vrei iti opresc una dar nu uita ca transportul este cat trei chei
    Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• aersitoare bord cromate,mai aveti?..am intrat pe site-ul alfaromtrans si nu gasesc...daca mai aveti la ce pret sunt?multumesc.
      sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Originally posted by alfaromtrans View Post
        de obicei avem costa 10 lei Primim cate 100 buc vinerea si luni nu mai sunt se vand bine iar producatorul nu face mai multe Daca vrei iti opresc una dar nu uita ca transportul este cat trei chei
        Salut.Nu vreau decit sa o opresti si voi veni eu luni de dimineata sa o iau.
        Crezi ca poti?
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• aeratoare sunt la 30 lei/set cromate Pe site nu avem toate produsele

sper sa vina maine daca mi dai un nr de te sun cand primesc chei ptr filtru
          Last edited by alfaromtrans; 7 May 2009, 16:46. Reason: Automerged Doublepost
          Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• si cu ajntele trebuie sa mai astept inca 30 zile ce mai ai pe stoc pentru logan eu vreau cele art 149
            drive with speed than you die fast

Comment

• Originally posted by alexNeagu View Post
              si cu ajntele trebuie sa mai astept inca 30 zile ce mai ai pe stoc pentru logan eu vreau cele art 149
              nu inteleg care este problema Am avut cate 80 de set din fiecare model ptr logan si s au terminat dupa trei luni cine nu s a hotarat in 90 zile face cum crede :asteapta sau cumpara din alta parte Am vandut la multe firme care au pe stoc La sfarsitul lunii cand descarcam osa punem pe site modelele noi pe care sper ca le am ales mai frumoase ca cele din prima transe Orcum preturile vor fii la fel de mici si sper ca pana atunci sa apara si omologarea de la RAR

Comment

• si in ce consta acea omologare la jante? ca e prima data cand aud asa ceva...

p.s. nu mai da quote la ultimul post ca o sa iti iei 'premiu'. se intelege ca la el te referi ai mai fost avertizat putin mai sus.

@alex: nu mori daca astepti inca 30 zile. iti spun eu. am vazut jantele de la alfaromtrans la magazine in brasov, si costa 1300 lei setul! eu cred ca e o diferenta de la 950 la 1300
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• dap stiu care sunt preturile cand ai primit jante dami un pm sa iti trimit adresa
                  drive with speed than you die fast

Comment

• omologarea RAR presupune niste probe dupa normele europene care nu sunt trecute fara calitate Sunt putine fabricile care fac fata la probe OZ ALLESIO KORMETAL BORBET ART Le gasiti pe site rar dupa numele firmei importatoare Normal la ITP daca vor te pot respinge daca ai piese neomologate pe masina afara nici asigurarile nu te despagubesc daca masina are piese neconforme Am fost contactati de cei de la ASTRA asigurari de douo ori la accidente sa le prezentam omologarea la jantele kormetal pe care le importam

Comment

• Si le-ati prezentat-o ? Omologarea ? Exista pana la urma sau nu ? Ma refer la dimensiuni 16" 17"
                      1.6 MPi Icy White

Comment

• daca nu o aveam o pateam urat Inainte de a cumpara jante cautati pe site laRAR firmele care au omologari

Comment

• Cheder exterior geam si capace dalea de tiranti aveti? daca da la ce pret.

Comment

• nu avem nici una nici alta

Comment

• Folie DRK omologata mai aveti?Ma intereseaza cea mai inchisa.Pret?Multumesc

Comment

• Originally posted by Juristul2000 View Post
                                Folie DRK omologata mai aveti?Ma intereseaza cea mai inchisa.Pret?Multumesc
                                Cea mai inchisa pentru spate este SUPER DARK BLACK la pretul de 100RON = 6mX0.5 m cu certificat RAR, 3 timbre normale si 1 timbru RAR albastru.
                                Comanda se poate face direct pe www.alfaromtrans.ro

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google