stopurile fumurii is la fel ca astea?angels eyes negru mat ai?
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dupa cum a scris in postul #12 el zice ca pleoapele de ph1 se potrivesc si pe ph2. si greseste enorm. nu are pleoape de ph2, ai grija sa nu iei de ph1 si sa ramai cu ele.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
pleoapele ptr ph1 le ai vopsite in diferite culori? as vrea si eu gri comete daca ai si la ce pret!
Comment
-
SAlut.Oglinzi electrice mcv sau ph2 din acele cu capac.Un pret ceva?
[Instalatie xenon H4-3 35W BI-XENON (scurta+lunga Xenon) - 400RON]---de 55W aveti+pret.Last edited by Augustin-Yng; 4 February 2009, 20:56.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
@alindrgn citeste cu atentie ce a raspuns omul. a intrebat daca pleoapele de ph2 sunt cele de facelift. si ca eleronul de luneta se potriveste ca nu au schimbat nimic.
Spor la vanzare!
PS: am mai vazut cateva din piesele astea la un baiat din braila (in poze) cerea cu ceva procente mai mult...
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Postpiese ptr xenoane ai ? m-ar interesa un balast pentru h11 , 35 w !
Originally posted by b76sbl View Poststopurile fumurii is la fel ca astea?angels eyes negru mat ai?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by stefi_sezione View PostFolie cu latimea de 70CM ai? PS : Cotiera pe negru ai?
Avem Super dark black, black si light black. Avem alte modele vezi pe pagina de net google cautare alfaromtransJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by stefi_sezione View PostFolie cu latimea de 70CM ai? PS : Cotiera pe negru ai?
Avem de 75cm latime: Super dark black, black si light black. Avem alte modele vezi pe pagina de net google cautare alfaromtrans
Originally posted by alindrgn View Postrevin cu intrebarea. poate imi raspunzi si mie
Originally posted by adyshor View PostO poza cu pleoapele de ph2 ai cumva montate, ca vreau sa vad cum ar veni puse.
Originally posted by alindrgn View Postdupa cum a scris in postul #12 el zice ca pleoapele de ph1 se potrivesc si pe ph2. si greseste enorm. nu are pleoape de ph2, ai grija sa nu iei de ph1 si sa ramai cu ele.
Originally posted by lucialina View Postpleoapele ptr ph1 le ai vopsite in diferite culori? as vrea si eu gri comete daca ai si la ce pret!
Originally posted by AG 23 YNG View PostSAlut.Oglinzi electrice mcv sau ph2 din acele cu capac.Un pret ceva?
[Instalatie xenon H4-3 35W BI-XENON (scurta+lunga Xenon) - 400RON]---de 55W aveti+pret.
De 55W instalatiile de xenon nu au fost foarte bune si nu am mai importat.
Avem instalatii H4-3 Bi-xenon normale de 35W si 6000k la 400RON sau avem un model nou de H4-3 Bi-xenon slim de 35W 6000K cu balastru slim si modul anulare bec ars incorporat la 430RON
Originally posted by topser View PostBandouri laterale MCV ?
Originally posted by iamagi View Post@alindrgn citeste cu atentie ce a raspuns omul. a intrebat daca pleoapele de ph2 sunt cele de facelift. si ca eleronul de luneta se potriveste ca nu au schimbat nimic.
Spor la vanzare!
PS: am mai vazut cateva din piesele astea la un baiat din braila (in poze) cerea cu ceva procente mai mult...
Originally posted by cipry263 View Postsalut! ..... aparatori aripa ai ??Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment