Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am si eu o intrebare...asa pentru linistea mea. am autorizatia pentru folia de pe masina, cea din poza. este valabila sau nu? adica raman fara talon (imi zice politistul ca nu e in conformitate sau mai stiu eu ce)? si am pe luneta si pe geamurile laterale spate abtibilde pe care scrie 5-35% luminozitate. am nuanta dark black. pe geamurile laterale fata am folie light black, si nu am nici un abtibild. am auzit ca nu trec itp-ul daca nu am si acolo abtibild pe care sa scrie transparenta foliei. dati cumva si separat acele abtibilde?
    Attached Files
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Am primit comanda. Doua seturi de inchidere centralizata cu chei briceag. Totul este in regula si merge perfect. Multumesc

Comment

• daca nu este o copie xerox certificatul ptr spate aarata ca folia este omologata ,ptr fata daca ai pus o folie neomologata o dai jos cand mergi la ITP ,de la noi nu cumperi hartii de omologare fara folie Daca din intamplare certificatul pe care il ai este xerox te sfatuiesc sa l rupi ptr ca am facut plangere penala impotriva celor care prezinta la control falsuri
        Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• maine dimineata vin cu mumus dupa 2 seturi de jante ART! am inteles ca le lasi la 900 lei daca venim dupa ele nu? pot sa iti dau echivalentul in euro sau numai lei?
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Originally posted by alindrgn View Post
            am si eu o intrebare...asa pentru linistea mea. am autorizatia pentru folia de pe masina, cea din poza. este valabila sau nu? adica raman fara talon (imi zice politistul ca nu e in conformitate sau mai stiu eu ce)? si am pe luneta si pe geamurile laterale spate abtibilde pe care scrie 5-35% luminozitate. am nuanta dark black. pe geamurile laterale fata am folie light black, si nu am nici un abtibild. am auzit ca nu trec itp-ul daca nu am si acolo abtibild pe care sa scrie transparenta foliei. dati cumva si separat acele abtibilde?
            Aline, tu ai pusa folie pe fata, da? Sa presupunem prin absurd ca faci rost de acele stick-ere, cum mama masii le lipesti?! Dai jos folia si o pui iara?! Pui "omologarile" deasupra?!
            sigpic

Comment

• folia de pe fata oricum trebe sa o dau jos peste 11 luni cand am itp-ul. nici timbrele care le dau iei nu sunt bune ca sa treci de itp ca nu scrie nuanta in procente (eu asa stiu). de timbre doar am intrebat. oricum nu le lipeam peste folie. si nu dau folia jos acuma ca sa o pun la loc cu timbru, ca pe urma la itp sa o dau jos. o sa vad ce o sa fie. mai vorbesc dimineata cu baiatul cand ma vad cu el

Comment

• O intrebare legata de montarea modulului de ridicat geamuri: are 2 fire (galben / alb-galben) pe care primeste o comanda pe (-) la incuierea usilor. Pentru cei care au alarma sau inchidere centralizata montata ulterior, e simplu. Dar pentru cei care au doar inchiderea din fabrica pe masina, unde se leaga acele fire? Schema din cutie este cam ciudata....
                GL-22-TOF

Comment

• nu stiu cum se monteaza modulul ,incearca la un service Ptr cei cu jantele care au spus ca vin sa le ridice imi pare rau dar am fost plecat la vama in Constanta ptr jantele ART si nu am avut net De la firma nu au sunat ca a ti fost ptr reducere
                  Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• poti da mai multe detalii despre jantele KM 445 TEMPEST ?

Comment

• sunt facute ptr logan au 6,5 latime et 37 costa 1050 cu transport si kit de instalare inclus

Comment

• adica prezoane si inele de centrare ?
                        Last edited by tonyx; 24 June 2009, 17:28. Reason: greseala

Comment

• kit de instalare = inele de centrare+prezoane

Comment

• un set de proiectoare cat? nu ma intereseaza sa fie originale.
                            I My Honda !

Comment

• proiectoare avem urmatorul model care merg montate pe Logan ( nu sunt originale) pentru primul model de Logan

Importator direct de jante auto, accesorii și piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionații de automobile. Descoperă selecția noastră diversificată și beneficiază de soluții fiabile pentru îmbunătățirea aspectului și performanței vehiculului tău.

Comment

• Noua gama de jante ART

Jante ART pentru diverse masini:

ART 13" - 750RON
                                ART 14" - 850RON
                                ART 15" - 950RON
                                ART 16" - 1050RON
                                ART 17" - 1350RON
                                ART 18" - 1550RON
                                ART 19" - 1750RON
                                Pret/set (4 buc.)
                                Pretul include T.V.A. si kitul de instalare (prezoane + inelele de centrare)
                                La o comanda mai mare de 1000RON se ofera transport gratuit.

pag16-17 mic222 .jpg

Mai multe detalii pe forum, pe pag. de net www.alfaromtrans.ro sau la nr de tel: 0757.071.841

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google