Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• un ornament de asta as dori sa cumpar . Ai cumva asa ceva ???
    Attached Files
    1.2 TSI

Comment

• huse ,ptr cherolet aveo 4 usi cu bancheta spate fractionata2+1?ma tot caraie o vecina sa-i procur ,multumesc.
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Originally posted by irinel View Post
        un ornament de asta as dori sa cumpar . Ai cumva asa ceva ???
        Avem pe rotund un ornament de toba.

Originally posted by blackufo View Post
        huse ,ptr cherolet aveo 4 usi cu bancheta spate fractionata2+1?ma tot caraie o vecina sa-i procur ,multumesc.
        Nu avem huse de Aveo
        Last edited by alfaromtrans; 30 July 2009, 08:49. Reason: Automerged Doublepost
        Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• ce poti sa imi spui despre modulu de ridicare a 2 geamuri? mai multe detalii as dori, caci pe site-ul vostru nu gasesc nimic. Aveti si un mail din partea mea.
          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Acest modul ridica geamurile in momentul inchiderii auto, dar se leaga la alarma, nu cred ca
            merge montat la inchiderea centralizata de la Logan.
            Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• Merge montat si la inchiderea normala la Logan, dar va actiona exact la luarea contactului (oprirea motorului). Testat de mine.
              La fel va functiona si in cazul in care exista alarma montata din fabrica.
              GL-22-TOF

Comment

• salut ma intereseaza 2 becuri pozitie albe , pleope Logan calculeaza si cu transport cu tot pana in BH,Oradea si da un raspuns apoi trimit eu pm cu datele merci mult

Comment

• Originally posted by adyxzz View Post
                  salut ma intereseaza 2 becuri pozitie albe , pleope Logan calculeaza si cu transport cu tot pana in BH,Oradea si da un raspuns apoi trimit eu pm cu datele merci mult
                  pleoapele costa 15 lei/2 buc.

Pt becuri puteti alege un model de aici

Importator direct de jante auto, accesorii È™i piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionaÈ›ii de automobile. Descoperă selecÈ›ia noastră diversificată È™i beneficiază de soluÈ›ii fiabile pentru îmbunătățirea aspectului È™i performanÈ›ei vehiculului tău.

Transportul costa intre 25lei-30lei prin Urgent Curier.

Comment

• Salut,

Prelata aia vine ca asta????
                    Attached Files
                    real power..... diesel power by

Comment

• materialul este la fel cred ca este aceeasi prelata ,costa 100 lei si transport aprox 30 lei

QUOTE=cosmindan;388003]Salut,

Prelata aia vine ca asta????[/QUOTE]

Comment

• pleoape ptr logan faza 2 aveti ?
                        cat costa si ce culoare au standard ? la gri comete poate nu le mai vopsesc !

Comment

• Originally posted by sabyusleo View Post
                          pleoape ptr logan faza 2 aveti ?
                          cat costa si ce culoare au standard ? la gri comete poate nu le mai vopsesc !
                          ploapele au transport 30 ron asa ca renuntati la ele sau cuplatile cu alta marfa ,cu cat este valoarea mai mare transportul se imparte

Comment

• Cotiera originala logan gri cu decupaj pentru geamuri electrice spate cat costa si transportul pana in timisoara cat ar fi? Multumesc

Comment

• Nu avem Cotiera ,,originala" de Logan.
                              Poti vedea modele disponibile pt Logan care sunt prezentate mai in fata pe topic sau daca vrei le vezi pe www.alfaromtrans.ro

Pret transport aprox.25-30lei cu livrare prin Urgent Curier

Comment

• imola 56 pentru logan sunt?
                                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google