Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
[QUOTE=alfaromtrans;414344]Proiectoare de Logan avem fara cablaj, de regula vine pe masina cablajul
Importator direct de jante auto, accesorii și piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionații de automobile. Descoperă selecția noastră diversificată și beneficiază de soluții fiabile pentru îmbunătățirea aspectului și performanței vehiculului tău.
Vorbesc de cablul dintre ele nu cablajul de pe masina si va rog sa imi spuneti daca 90 ron este pretul pe pereche sau pe bucata si ce firme le produce?
Mercisigpic
Comment
-
[QUOTE=andy_x3m;414624]Originally posted by alfaromtrans View PostProiectoare de Logan avem fara cablaj, de regula vine pe masina cablajul
Importator direct de jante auto, accesorii și piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionații de automobile. Descoperă selecția noastră diversificată și beneficiază de soluții fiabile pentru îmbunătățirea aspectului și performanței vehiculului tău.
Vorbesc de cablul dintre ele nu cablajul de pe masina si va rog sa imi spuneti daca 90 ron este pretul pe pereche sau pe bucata si ce firme le produce?
Merci
Originally posted by cata29 View PostDetalii ›› ES35 Sirena profesionaal 200W 6 melodii cu microfon
ES35 Sirena profesionaal 200W 6 melodii cu microfon
Pret: 200.00
deci modelul acesta dar cu telecomanda as vrea
cu telecomanda fara fir nu avem nici o sirena.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by romy19 View PostBuna,as avea si eu nevoie de un spoiler logan fata,daca se poate sa-mi spuneti niste preturi si mie atat pentru modelul de berlina cat si pentru modelul mcv!!!Va multumesc!!!Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Care stie daca husele auto "Camera" se potrivesc la Logan? Am gasit in Constanta pe str. Poporului la pretul de 200 - 230 de ron. Materialul e bun si are si proeminentele laterale pentru scaunele din fata.
dar ce parere aveti de husele din piele ecologica facute la comanda tot pe str. poporului in Constanta la pret de 270 ron cu tot cu montare?
Comment
-
Originally posted by zake View PostCare stie daca husele auto "Camera" se potrivesc la Logan? Am gasit in Constanta pe str. Poporului la pretul de 200 - 230 de ron. Materialul e bun si are si proeminentele laterale pentru scaunele din fata.
dar ce parere aveti de husele din piele ecologica facute la comanda tot pe str. poporului in Constanta la pret de 270 ron cu tot cu montare?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
salut.vreau si eu aerisitoare cromate(daca mai aveti) si genul acesta de cotiera 42019(din imagini se vede k e loc pentru butoanele de la geamurile electrice) la pretul de 43 lei.
salut.vreau si eu aerisitoare cromate(daca mai aveti) si genul acesta de cotiera 42019(din imagini se vede k e loc pentru butoanele de la geamurile electrice) la pretul de 43 lei.
sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
Originally posted by bidepa View Postsalut.vreau si eu aerisitoare cromate(daca mai aveti) si genul acesta de cotiera 42019(din imagini se vede k e loc pentru butoanele de la geamurile electrice) la pretul de 43 lei.
http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=674Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by bidepa View Postcum adica fara adresa unde sa trimite-ti?...pai cum stiti unde sa trimite-ti?
iar pe site nu aveti inele acelea cromate.... cotiera am vazut ca este.pot sa-ti las pm cu adresa mea dak merge si asa.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment