Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by andy_x3m View Post
    Proiectoare pentru Logan? Proiectoare+suporti de prindere pentru berlina si cablul dintre ele, daca aveti va rog un pret si firma care le produce.
    Merci
    Proiectoare de Logan avem fara cablaj, de regula vine pe masina cablajul

Importator direct de jante auto, accesorii și piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionații de automobile. Descoperă selecția noastră diversificată și beneficiază de soluții fiabile pentru îmbunătățirea aspectului și performanței vehiculului tău.

Originally posted by cata29 View Post
    sirene cu telecomanda ati mai primit???
    Avem urmatoarele sirene pe stoc

Importator direct de jante auto, accesorii și piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionații de automobile. Descoperă selecția noastră diversificată și beneficiază de soluții fiabile pentru îmbunătățirea aspectului și performanței vehiculului tău.

Originally posted by vali2706 View Post
    Vreau si eu cotiera logan geamuri elctrice pe gri http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=673

90 lei si prin posta o trimiteti? daca nu curier rapid pana in timisoara e 25-30 lei nu?

va trimit pm cu datele personale,o zi buna multumesc
    O sa trimitem astazi comanda prin Urgent Curier, maine o sa ajunga
    Last edited by alfaromtrans; 23 September 2009, 09:09. Reason: Automerged Doublepost
    Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• Detalii ›› ES35 Sirena profesionaal 200W 6 melodii cu microfon
      ES35 Sirena profesionaal 200W 6 melodii cu microfon
      Pret: 200.00

deci modelul acesta dar cu telecomanda as vrea
      Last edited by cata29; 23 September 2009, 15:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• [QUOTE=alfaromtrans;414344]Proiectoare de Logan avem fara cablaj, de regula vine pe masina cablajul

Vorbesc de cablul dintre ele nu cablajul de pe masina si va rog sa imi spuneti daca 90 ron este pretul pe pereche sau pe bucata si ce firme le produce?
        Merci
        sigpic

Comment

• [QUOTE=andy_x3m;414624]
          Originally posted by alfaromtrans View Post
          Proiectoare de Logan avem fara cablaj, de regula vine pe masina cablajul

Vorbesc de cablul dintre ele nu cablajul de pe masina si va rog sa imi spuneti daca 90 ron este pretul pe pereche sau pe bucata si ce firme le produce?
          Merci
          Pretul este pe set. Vin exact cum arata in poza fara nici un cablu.Sunt no name.

Originally posted by cata29 View Post
          Detalii ›› ES35 Sirena profesionaal 200W 6 melodii cu microfon
          ES35 Sirena profesionaal 200W 6 melodii cu microfon
          Pret: 200.00

deci modelul acesta dar cu telecomanda as vrea
          Acest model are o unitate de unde se pot comanda functiile sirenei.
          cu telecomanda fara fir nu avem nici o sirena.
          Last edited by alfaromtrans; 23 September 2009, 15:34. Reason: Automerged Doublepost
          Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• Buna,as avea si eu nevoie de un spoiler logan fata,daca se poate sa-mi spuneti niste preturi si mie atat pentru modelul de berlina cat si pentru modelul mcv!!!Va multumesc!!!

Comment

• Originally posted by romy19 View Post
              Buna,as avea si eu nevoie de un spoiler logan fata,daca se poate sa-mi spuneti niste preturi si mie atat pentru modelul de berlina cat si pentru modelul mcv!!!Va multumesc!!!
              spoilere facem din fibra de sticla dar problema este ca sunt mari si fragile si nu se pot trimite prin curier

Comment

• upppppppppp

Comment

• Care stie daca husele auto "Camera" se potrivesc la Logan? Am gasit in Constanta pe str. Poporului la pretul de 200 - 230 de ron. Materialul e bun si are si proeminentele laterale pentru scaunele din fata.
                  dar ce parere aveti de husele din piele ecologica facute la comanda tot pe str. poporului in Constanta la pret de 270 ron cu tot cu montare?

Comment

• Originally posted by zake View Post
                    Care stie daca husele auto "Camera" se potrivesc la Logan? Am gasit in Constanta pe str. Poporului la pretul de 200 - 230 de ron. Materialul e bun si are si proeminentele laterale pentru scaunele din fata.
                    dar ce parere aveti de husele din piele ecologica facute la comanda tot pe str. poporului in Constanta la pret de 270 ron cu tot cu montare?
                    husele camera merg la logan si sunt cele mai bune si cele mai scumpe huse produse in Turcia se exporta in UE Poti cumpara cu incredere

Comment

• salut.vreau si eu aerisitoare cromate(daca mai aveti) si genul acesta de cotiera 42019(din imagini se vede k e loc pentru butoanele de la geamurile electrice) la pretul de 43 lei.

salut.vreau si eu aerisitoare cromate(daca mai aveti) si genul acesta de cotiera 42019(din imagini se vede k e loc pentru butoanele de la geamurile electrice) la pretul de 43 lei.
                      Last edited by bidepa; 18 October 2009, 16:31. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• salutari tuturor.spuneti-mi si mie care sunt cele mai late anvelope ce se pot pune pe un logan berlina? va multumesc.as vrea ceva sa iasa in exterior putin.am jentile schimbate dar tot pe 15.

Comment

• Originally posted by bidepa View Post
                          salut.vreau si eu aerisitoare cromate(daca mai aveti) si genul acesta de cotiera 42019(din imagini se vede k e loc pentru butoanele de la geamurile electrice) la pretul de 43 lei.

http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=674
                          trebuie sa faci comanda ,fara adresa unde sa trimitem

Comment

• cum adica fara adresa unde sa trimite-ti?...pai cum stiti unde sa trimite-ti?
                            iar pe site nu aveti inele acelea cromate.... cotiera am vazut ca este.pot sa-ti las pm cu adresa mea dak merge si asa.

Comment

• Originally posted by bidepa View Post
                              cum adica fara adresa unde sa trimite-ti?...pai cum stiti unde sa trimite-ti?
                              iar pe site nu aveti inele acelea cromate.... cotiera am vazut ca este.pot sa-ti las pm cu adresa mea dak merge si asa.
                              scuze am uitat sa pun semnul intrebari la sfarsit ,normal ca trebuie adresa .Inele avem destule Cromate costa 42 lei/set

Comment

• ti-am trimis pm.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google