Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buna ziua ! Am cumparat de la voi 2 seturi de instalatii xenon H4 si H7 si un balast de la H7 s-a stricat ! Cum se procedeaza sa mi-l schimbati ca cica mi-ati fi dat garantie 2 ani de zile !

Comment

• jante de tabla pt logan aveti? daca da la ce pret?

Comment

• Originally posted by dany_6900 View Post
        Buna ziua ! Am cumparat de la voi 2 seturi de instalatii xenon H4 si H7 si un balast de la H7 s-a stricat ! Cum se procedeaza sa mi-l schimbati ca cica mi-ati fi dat garantie 2 ani de zile !
        in mod normal vii cu masina si ti l inlocuim dar nefiind din localitate ne spui adresa si il trimitem prin curier Sa ai demontat pe cel vechi si copie dupa certificatul de garantie sa le dai la curier

Originally posted by andrrei_ro View Post
        jante de tabla pt logan aveti? daca da la ce pret?
        nu avem dar cele de AL sunt la acelasi pret ,sunt mai rezistente ,mai frumoase si mult mai usoare
        Last edited by alfaromtrans; 6 January 2010, 09:15. Reason: Automerged Doublepost
        Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• certificat de garantie nu am primit! ci o simpla factura fara stampila ,fara semnatura care o am si pe mail daca nu ma insel ! Este demontat .Daca vrei va trimit numele,adresa nr de tel si verificati in baza de date cand am cumparat aceste produse !

Comment

• astept adresa si nr de telefon
            Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• M-ar interesa si pe mine urmatoarele produse :

-aripa fata dreapta alba
              -bara fata mcv alba
              -bara fata mcv (albastru marin)
              -bara spate ph2 (albastru marin)
              -folie stalp prestije
              -macarale geamuri electrice fata

....cu preturile aferente.MS
              Tinc fest !!

Comment

• nu avem decat macarale de fata originale la 700 lei

Comment

• Originally posted by alfaromtrans View Post
                  astept adresa si nr de telefon

scuze de intarziere ...ti-am trimis mesaj privat !

Comment

• Eleron luneta pt. Logan aveti,...si la ce pret...???

Comment

• Becuri Halogen H4 Philips/Osram aveti ? Ma intereseaza una din variantele Vision Plus, Power2Night, BlueVision, Silverstar, Cool Blue, etc.
                      '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• nu avem Becuri Halogen H4 Philips/Osram. Avem instalatie xenon H4 BI-Xenon la 350 lei

Originally posted by cristidedea View Post
                        Eleron luneta pt. Logan aveti,...si la ce pret...???
                        eleron luneta avem gri inchis, gri deschis, rosu, galben pret 180 lei.
                        Livrarea se face prin Urgent Curier si costa aprox. 25-30 lei.
                        Poza se poate vedea pe prima pagina din topic http://www.loganclub.ro/forum/divers...an-t10104.html
                        Last edited by alfaromtrans; 11 January 2010, 09:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pleoape aveti cumva? dar sa nu fie din plastic...
                          I My Honda !

Comment

• Avem din fibra de sticla pleoape de logan ph1 la 15 lei/set

Pret BOMBA Instalatii Xenon H1, H3,, H7, H8, H9, H11, HB3, HB4, D2S, D1S de la 190lei/set

Pret BOMBA Instalatii Xenon H4-3 BI-XENON 330lei/set - compatibil Logan
                            Last edited by alfaromtrans; 11 January 2010, 18:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• poti pune o poza cu pleoapele?
                              I My Honda !

Comment

• intrebari despre cotiere : sunt identice cu cele originale ? ( mode de prindere ) , are intarituri metalice sau sunt din plastic ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google