Buna ziua ! Am cumparat de la voi 2 seturi de instalatii xenon H4 si H7 si un balast de la H7 s-a stricat ! Cum se procedeaza sa mi-l schimbati ca cica mi-ati fi dat garantie 2 ani de zile !
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by dany_6900 View PostBuna ziua ! Am cumparat de la voi 2 seturi de instalatii xenon H4 si H7 si un balast de la H7 s-a stricat ! Cum se procedeaza sa mi-l schimbati ca cica mi-ati fi dat garantie 2 ani de zile !
Originally posted by andrrei_ro View Postjante de tabla pt logan aveti? daca da la ce pret?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
certificat de garantie nu am primit! ci o simpla factura fara stampila ,fara semnatura care o am si pe mail daca nu ma insel ! Este demontat .Daca vrei va trimit numele,adresa nr de tel si verificati in baza de date cand am cumparat aceste produse !
Comment
-
nu avem Becuri Halogen H4 Philips/Osram. Avem instalatie xenon H4 BI-Xenon la 350 lei
Originally posted by cristidedea View PostEleron luneta pt. Logan aveti,...si la ce pret...???
Livrarea se face prin Urgent Curier si costa aprox. 25-30 lei.
Poza se poate vedea pe prima pagina din topic http://www.loganclub.ro/forum/divers...an-t10104.htmlJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Avem din fibra de sticla pleoape de logan ph1 la 15 lei/set
Pret BOMBA Instalatii Xenon H1, H3,, H7, H8, H9, H11, HB3, HB4, D2S, D1S de la 190lei/set
Pret BOMBA Instalatii Xenon H4-3 BI-XENON 330lei/set - compatibil LoganJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment