Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Avem de la ART 5x114,3 pt Proceed:

pe 16 ART 271 la 1050lei/set
    pe 17 ART 271 la 1350lei/set

de la Kormetal pe 16" avem:

KM 866 - 1250lei/set

de la Monte Fiore:
    pe 16:

MFW 56 - 1350lei/set
    MFW 16 - 1350lei/set

pe 17:

MFW 47: 1550lei/set

Preturile includ kitul de instalare.Livrare gratis prin Urgent Curier
    Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• Imi puteti explica si mie care e diferenta dintre cotiera asta
      COTERA LOGAN CD8273L si asta
      COTERA LOGAN T.V. ??
      Ca pe site e specificat ca amandoua sunt pt logan.e vreo diferenta la sistemul de prindere sau aia mai scumpa are reglaje in plus?Ca ma gandesc daca amandoua sunt de logan ca nu se fixeaza una mai bine si cealalta mai prost.

Am comandat anu trecut pt un prieten cotiera de 90 lei pt logan geamuri electrice si in afara ca nu are tablita aia care se prinde sub consola si ca joaca f putin intre scaune e f multumit de ea
      Eu avand ambiance deci nu am geamuri electrice spate vreu sa aleg una dintre cele 2 si tind sa merg pe varianta celei mai ieftine daca nu sunt diferente intre ele

O zi buna
      Last edited by vali2706; 29 January 2010, 04:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by vali2706 View Post
        Imi puteti explica si mie care e diferenta dintre cotiera asta
        COTERA LOGAN CD8273L si asta
        COTERA LOGAN T.V. ??
        Ca pe site e specificat ca amandoua sunt pt logan.e vreo diferenta la sistemul de prindere sau aia mai scumpa are reglaje in plus?Ca ma gandesc daca amandoua sunt de logan ca nu se fixeaza una mai bine si cealalta mai prost.

Am comandat anu trecut pt un prieten cotiera de 90 lei pt logan geamuri electrice si in afara ca nu are tablita aia care se prinde sub consola si ca joaca f putin intre scaune e f multumit de ea
        Eu avand ambiance deci nu am geamuri electrice spate vreu sa aleg una dintre cele 2 si tind sa merg pe varianta celei mai ieftine daca nu sunt diferente intre ele

O zi buna
        cotiera TV nu mai avem iar cealalta vine destul de bine iar cea cu geamuti electrice au si suportul metalic acum si costa 60 lei
        Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• in cazul asta vreau cea pt geamuri electrice pe negru daca este prin posta romana daca se poate ca aia is mai ieftin aveti pm cu datele mele

Comment

• prin urgent curier costa 30 lei si ti o aduce acasa dupa care ne aduc banii la firma ,prin posta romana costa 25 lei si dureaza o saptamana ,trebuie sa mergi sa o ridici de la ei si noi trebuie sa o ducem la sediul lor si mai trebuie sa gasesti o solutie sa ne trimiti banii Din cauza asta nu lucram cu posta Noi castigam 15% din valoarea produsului si nu pot angaja un om sa duca coletele la posta Cotiera este neagra cu exceptia capacului care este gri inchis Daca te hotarasti sa cumperi asteptam comanda

Comment

• salut , stopuri cu leduri mai aveti ?

Comment

• Originally posted by MirCip View Post
                salut , stopuri cu leduri mai aveti ?
                cele care au omologare costa 420 lei/set plus transport aprox 30 lei

Comment

• buna ziua .. am nevoie de certificatul de licenta de la Folia auto care a expirat pe 9.01 ma puteti ajuta cu o copie?

buna ziua .. am nevoie de certificatul de licenta de la Folia auto care a expirat pe 9.01 ma puteti ajuta cu o copie?
                  Last edited by mrfler; 31 January 2010, 13:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• nu va trebuie certificatul de licenta de la Folia auto, el este in baza de date de la RAR reinoit.

Comment

• Salut.
                      Ce fel de faruri cu angels aveti si la ce bani?
                      Numai bine.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

• nu mai avem faruri cu angel eyes

Comment

• Ok,Multumesc.
                          Numai bine.
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

• Salut.
                            Folia carbon 3D ce marca este?

Comment

• max plus TAIWAN cea mai buna

Comment

• jantele ART 355 cand apar? Cheltuiesc banii pana atunci. Glumeam, abia le astept.

Jantele ART 355 cand apar? Cheltuiesc banii pana atunci. Glumeam, abia le astept.
                                Last edited by MARIUS_BR; 1 February 2010, 18:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google