Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut, ma intereseaza si pe mine cotiera care o aveti pe site, are si intaritura metalica?se face vreo reducere pt membri loganclub.Stima atasez poza cu,cotiera
    Attached Files

Comment

• Originally posted by enichitzu View Post
      salut, ma intereseaza si pe mine cotiera care o aveti pe site, are si intaritura metalica?se face vreo reducere pt membri loganclub.Stima atasez poza cu,cotiera
      are intaritura de plastic dar nu ai sa o spargi niciodata ptr ca daca stai pe cotiera se rupe eventual de la imbinari Pretul ptr un membru vechi care nu face scandal pe forum este de 50 lei plus transport 30 lei culoare avem negre si gri inchis
      Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• ok,am inteles eu pot trece direct pe la magazin sa o iau,cum procedez sa beneficiez de oferta,le zic la baieti ca sunt de pe loganclub?Stima

Comment

• le spui sa dea un telefon ptr confirmare ca stiu ei unde
          Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• ok,am inteles dar cred ca am uitat sa specific ceva, eu nu sunt inscris in loganclub pitesti,sunt doar un membru al forumului in acest caz mai beneficiez de reducere?

Comment

• binenteles

Comment

• ok, multumesc maine cred ca o sa trec sa o iau

Comment

• Ce pret au farurile gen Audi?
                  sigpic
                  TM 01 DEO

Comment

• am fost astazi si am luat cotiera, sunt multumit de cum arata, inca nu am montat-o,de reducere nu am beneficiat,cand am intrebat doamna de acolo a zis ca nu stie de asa ceva si ca cine vrea sa cumpere de pe net sa ia de pe net

Comment

• salut
                      cotiera merge si la LGN cu geamuri electrice spate?
                      manere usa interior argintii(prestige) gasesc?

Comment

• @alfaromtrans: un pret la farurile gen Audi
                        sigpic
                        TM 01 DEO

Comment

• Originally posted by mmartinica View Post
                          salut
                          cotiera merge si la LGN cu geamuri electrice spate?
                          manere usa interior argintii(prestige) gasesc?
                          raspund eu, merge si la LGN cu geamuri electrice pe spate,este speciala pt LGN cu geamuri electrice pe spate,acum o ora am terminat-o de montat,inca nu i-am facut poze ii fac maine poze sa vezi cum vine. manere nu stiu daca au alfaromtrans o sa iti spuna dar cred ca o sa gasesti pe aici pe forum.

Comment

• mmartinica; uite si pozele promise de la cotiera cu ea montata pe masina,eu nu am geamuri electrice pe spate dar se vede ca este special pt ele spatiul.eu sunt multumit de ea, poze din timpul montajului nu am
                            Attached Files

Comment

• Jante monte fiore model venetia se potrivesc si pe logan ?
                              :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

• mai multe detalii despre alarma cu cheii briceag se poate ca mar cam interesa
                                as dori o prezentare mai cu amanuntul fata de ce este pe sait

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google