Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by virago View Post
    Nu trimiteti prin posta sa nu platesc atat transportul???
    vorbeste tu la posta noi nu avem contract cu ei ,transportul nu ti l pot platii ptr ca la 1m de carbon castigam 10 lei ,nu merita nici drumul pana la sediul lor eu zic sa l cauti in zona ta ptr ca vindem la firme in toata tara si ei cumparand mai mult au pret mai bun
    Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• inele cromate
      (aeratoare bord) aveti?ce pret au?
      sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• eleron porbagaj silueta cel la 120 ron se potriveste pt porbagaju asta
        Attached Files

Comment

• Originally posted by verginio View Post
          inele cromate
          (aeratoare bord) aveti?ce pret au?
          avem la 45 lei /set din inox sau din plastic la alegere

Originally posted by cosmin83 View Post
          eleron porbagaj silueta cel la 120 ron se potriveste pt porbagaju asta
          nu stiu este facut ptr logan dar l am vazut pus si pe audi A6 si venea perfect
          Last edited by alfaromtrans; 29 November 2010, 09:21. Reason: Automerged Doublepost
          Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• Salut,
            Am si eu o intrebare, ma-r interesa folie autorizata DRK pentru un logan lateral si luneta spate,
            cu transparenta de 5 %(super dark black).
            As vrea sa stiu cat e pretul pentru ea cu transportul pana la Arad,in cat timp imi ajunge si cum procedez cu, comanda, o fac aici pe forum sau pe site la dvs.
            multumesc
            sigpic

Comment

• Originally posted by wizard24 View Post
              Salut,
              Am si eu o intrebare, ma-r interesa folie autorizata DRK pentru un logan lateral si luneta spate,
              cu transparenta de 5 %(super dark black).
              As vrea sa stiu cat e pretul pentru ea cu transportul pana la Arad,in cat timp imi ajunge si cum procedez cu, comanda, o fac aici pe forum sau pe site la dvs.
              multumesc
              ti am raspuns pe site ,comanda o faci mai bine pe alfaromtrans.ro si ajunge a doua zi daca comanzi pana la ora 14

Comment

• Capace inox pentru oglinzi mcv, alea mai mari aveti? Pretul? Mulţumesc!

Comment

• nu avem capac de oglinda de inox pt MCV

Comment

• mulțumesc pentru răspuns.

Comment

• uppppppppppp

Comment

• senzori de parcare gasesc si eu la voi? am nevoie decat de unul singur de culoare negru...
                        MILitianu

Comment

• Originally posted by michelle View Post
                          senzori de parcare gasesc si eu la voi? am nevoie decat de unul singur de culoare negru...
                          avem la bucata la 20 lei /buc dar sunt de diametre si cablaj diferit si nu merita transportul ptr ca un kg sau 5 tot 30 lei costa

Comment

• Dintre tobele sport pe care le aveti pe site-ul de vanzare este careva omologata ?

Comment

• Originally posted by mih23 View Post
                              Dintre tobele sport pe care le aveti pe site-ul de vanzare este careva omologata ?
                              nu sunt omologate

Comment

• Nici cu silencer n-aveti niciuna ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google