Originally posted by virago
View Post
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
-
eleron porbagaj silueta cel la 120 ron se potriveste pt porbagaju astaAttached Files
Comment
-
Originally posted by verginio View Postinele cromate
(aeratoare bord) aveti?ce pret au?
Originally posted by cosmin83 View Posteleron porbagaj silueta cel la 120 ron se potriveste pt porbagaju astaJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Salut,
Am si eu o intrebare, ma-r interesa folie autorizata DRK pentru un logan lateral si luneta spate,
cu transparenta de 5 %(super dark black).
As vrea sa stiu cat e pretul pentru ea cu transportul pana la Arad,in cat timp imi ajunge si cum procedez cu, comanda, o fac aici pe forum sau pe site la dvs.
multumescsigpic
Comment
-
Originally posted by wizard24 View PostSalut,
Am si eu o intrebare, ma-r interesa folie autorizata DRK pentru un logan lateral si luneta spate,
cu transparenta de 5 %(super dark black).
As vrea sa stiu cat e pretul pentru ea cu transportul pana la Arad,in cat timp imi ajunge si cum procedez cu, comanda, o fac aici pe forum sau pe site la dvs.
multumescJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by michelle View Postsenzori de parcare gasesc si eu la voi? am nevoie decat de unul singur de culoare negru...Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment