Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut

o serigrafie alba de ph2? cat costa?
    MILitianu

Comment

• nu avem serigrafie
      Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• Inele de centrare (ghidaj) de la 70.1 la 60.1?
        sigpic

Comment

• Nu avem inele de la 70.1 la 60.1
          Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• Imi puteti da o lista cu inelele de centrare pe care le aveti in stoc? Multumesc!
            sigpic

Comment

• Originally posted by iamagi View Post
              Imi puteti da o lista cu inelele de centrare pe care le aveti in stoc? Multumesc!
              la interiorul inelului avem ptr toate tipurile de masini fabricate pana acum dar exterior avem 67,1/72,6/73 si 74,1 Daca aveti 70,1 si nu gasiti inel mergeti la un strung si le mareste gaura interioara a jantei la 72,6 ,astea se gasesc mai usor

Comment

• Recomand alfaromtrans au produse de calitate la preturi rezonabile!
                SRF TARGOVISTE

Comment

• spune-mi si mie pretul la perdelute fata-spatesi aparatoare noroi ph2

Comment

• Bujii cu trei electrozi aveti ?
                    SRF TARGOVISTE

Comment

• antifurturi pt jante aliaj?
                      sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• As vrea sa cumpar si eu folie fata omologata (5o ron) si tare n-as vrea sa dau pe transport 30 de ron (curier). Nu se poate altfel, la un pret mai rezonabil?..gen posta romana?
                        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Originally posted by savoiu_rf 82 View Post
                          Recomand alfaromtrans au produse de calitate la preturi rezonabile!
                          multumim ///

Originally posted by ion_73 View Post
                          spune-mi si mie pretul la perdelute fata-spatesi aparatoare noroi ph2
                          Perdea luneta Logan 25lei/buc.
                          Set perdele laterale fata+spate speciale Logan 48lei/set de 4 buc.
                          + transport prin urgent curier 25-30 lei/set

Aparatori noroi Lgan ph2 nu avem

Originally posted by savoiu_rf 82 View Post
                          Bujii cu trei electrozi aveti ?
                          nu avem bujie cu 3 electrozi

Originally posted by verginio View Post
                          antifurturi pt jante aliaj?
                          Antifurt jante aliaj avem la 24lei/set (4 buc. + cheie) + transport prin urgent curier 25-30lei

Originally posted by cristi3775 View Post
                          As vrea sa cumpar si eu folie fata omologata (5o ron) si tare n-as vrea sa dau pe transport 30 de ron (curier). Nu se poate altfel, la un pret mai rezonabil?..gen posta romana?
                          Imi pare rau dar nu trimitem prin posta romana. Prin urgent curier transportul costa 25-30lei si va ajunge rapid si nedeteriorat
                          Last edited by alfaromtrans; 29 August 2011, 10:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• salutare

cablaj pentru oglinzi electrice PH1? joistyk-ul il am
                            un pret daca se poate
                            multumesc
                            MILitianu

Comment

• nu avem cablaj pentru oglinzi electrice PH1

Comment

• Ok multumesc alfaromtrans!
                                SRF TARGOVISTE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google