Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ne documentam si vorbim
    Last edited by 77sky; 14 March 2012, 09:20.
    Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• Am inteles daca sunt cemi trebiue poate sa vina un prieten bogdan din pitesti sa le ridice de la sediu sau de la depozit?
      SRF TARGOVISTE

Comment

• daca vrei cu 20 lei la depozit
        Last edited by 77sky; 14 March 2012, 09:20.
        Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• Ok la depozit il trimit!multumesc mult!
          SRF TARGOVISTE

Comment

• Bec 12 LED SMD tip 5630 CAN BUS pentru plafoniera sau numar Logan la 15 lei/buc

Bec pozitie 4 led SMD - 7lei/set

lampa led plafoniera Logan.jpg
            Last edited by alfaromtrans; 25 January 2012, 09:54.

Comment

• Becurile cu patru leduri merg si la pozitie in faruri?
              SRF TARGOVISTE

Comment

• ptr pozitie sunt facute Au 4 leduri SMD la 6lei/set Pret la depozit Pe internet cred ca sunt 7 lei
                Last edited by 77sky; 14 March 2012, 09:19.

Comment

• Am inteles multumesc!
                  SRF TARGOVISTE

Comment

• Salut,ma poti ajuta si pe mine urgent cu o treaba vreau si eu urgent un set de jante art 367 se poate mai repede de doua luni jumate asa mi au spus cand am sunat la magazin sau niste poze cu ce modele mai aveti pe stoc ?in principiu vreau modelul art 367 pentru un logan,am mai luat de la tine un set art 367 in august anu trecut si mai vreau acum un set tot art 367!
                    SRF TARGOVISTE

Comment

• aparatori noroi fata spate mai aveti? geamul de la ceasurile bord?
                      Logan laureat 1.2

Comment

• Originally posted by savoiu_rf 82 View Post
                        Salut,ma poti ajuta si pe mine urgent cu o treaba vreau si eu urgent un set de jante art 367 se poate mai repede de doua luni jumate asa mi au spus cand am sunat la magazin sau niste poze cu ce modele mai aveti pe stoc ?in principiu vreau modelul art 367 pentru un logan,am mai luat de la tine un set art 367 in august anu trecut si mai vreau acum un set tot art 367!
                        modelul 367 s a terminat printre primele Acum avem ART 231/820/416BP/277/ si 287 La cum se vand acum se vor termina si astea curand si urmatorul container ajunge la aprox 1.05 Pretul inca mai este 1150lei /set cu prezoane,inele si transport inclus Poze pe site

Originally posted by logan5 View Post
                        aparatori noroi fata spate mai aveti? geamul de la ceasurile bord?
                        aparatori noroi speciale ptr logan fata /spate facute in Polonia [nu cele copiate in China] sunt 50 lei toate plus transport 25 lei ,geam nu avem
                        Last edited by alfaromtrans; 14 March 2012, 09:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• vreau si eu setul acesta, pe bleu/turcoaz, daca mai aveti: http://www.daciadezmembrari.ro/produ...-poza-mare.jpg

Comment

• Nu mai avem pe albastru

Comment

• nu se mai poate face rost? astept o saptamana-doua, daca e cazul.

Comment

• nu mai aducem

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google