ne documentam si vorbim
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bec 12 LED SMD tip 5630 CAN BUS pentru plafoniera sau numar Logan la 15 lei/buc
Bec pozitie 4 led SMD - 7lei/set
lampa led plafoniera Logan.jpgLast edited by alfaromtrans; 25 January 2012, 09:54.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Salut,ma poti ajuta si pe mine urgent cu o treaba vreau si eu urgent un set de jante art 367 se poate mai repede de doua luni jumate asa mi au spus cand am sunat la magazin sau niste poze cu ce modele mai aveti pe stoc ?in principiu vreau modelul art 367 pentru un logan,am mai luat de la tine un set art 367 in august anu trecut si mai vreau acum un set tot art 367!SRF TARGOVISTE
Comment
-
Originally posted by savoiu_rf 82 View PostSalut,ma poti ajuta si pe mine urgent cu o treaba vreau si eu urgent un set de jante art 367 se poate mai repede de doua luni jumate asa mi au spus cand am sunat la magazin sau niste poze cu ce modele mai aveti pe stoc ?in principiu vreau modelul art 367 pentru un logan,am mai luat de la tine un set art 367 in august anu trecut si mai vreau acum un set tot art 367!
Originally posted by logan5 View Postaparatori noroi fata spate mai aveti? geamul de la ceasurile bord?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
vreau si eu setul acesta, pe bleu/turcoaz, daca mai aveti: http://www.daciadezmembrari.ro/produ...-poza-mare.jpg
Comment
Comment