Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut, nu va merge sait-ul, tot incerc sas-l deschid dar pauza.
    sigpic
    Asigurari Rca, Casco,Locuinta, Viata,etc...

Comment

• Originally posted by burgerpolo View Post
      nu aveti nici o varianta sa la ambalati in scartietoare ceva de genul care sa le protejeze ?
      presupun ca puteti trimite covorasele si stergatoarele nu ? aveti poze cu covorasele sa le pot vedea ?
      le gasiti pe site alfaromtrans.ro ,Le ambalam si riscul este al nostru daca se sparg dar daca va mai las ceva nu mai castigam si oricum o sa vedeti ca v am dat preturile mai mici decat pe site si la cat a crescut valuta preturile cand o sa primim marfa noua vor fi mult mai mari Primul soc va fi zilele aste ca primim jante pe dolarul de 3,5 fata de 2,9 la ultimul transport

Originally posted by lucian h View Post
      salut, nu va merge sait-ul, tot incerc sas-l deschid dar pauza.
      Merge dar sunt sisteme care nu l deschid ,am mai auzit
      Last edited by alfaromtrans; 15 May 2012, 17:26. Reason: Automerged Doublepost
      Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• Originally posted by alfaromtrans View Post
        arata bine dar am douo probleme Una ca nu au omologare europeana si alta ca de la ei am luat farurile cu leduri si nu prea sunt bune la calitate Ca sa fie OK pretul ar trebui sa fie mai mare Ieftin si bun este teorie
        Se poate comanda 1 set prin dumneavoastra in momentul in care faceti o comanda si la alte produse ?
        From Miami 2 Ibiza
        Voucher
        http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• Sa mi dati si mie un pm cand primiti jantele si cu pretul pe setul art 367m?
          SRF TARGOVISTE

Comment

• Originally posted by sKyb0y View Post
            Se poate comanda 1 set prin dumneavoastra in momentul in care faceti o comanda si la alte produse ?
            min de comanda ca sa le bage in lucru este de 2000 set si dureaza 6 luni min

Originally posted by savoiu_rf 82 View Post
            Sa mi dati si mie un pm cand primiti jantele si cu pretul pe setul art 367m?
            descarcam luni dar nu va uitati la preturi pe site ca va stricati seara ,dolarul si grecii ne au facut praf
            Last edited by alfaromtrans; 15 May 2012, 22:56. Reason: Automerged Doublepost
            Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• buna ziua!
              deci daca iau un set covorase tip tavita la 96 lei + 2 stergatoare logan la 6 lei bucata, total 108 lei se mai face un discount ceva ? transportul pana la bucuresti il suportati dvs ?
              o zi buna!
              "pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:

Comment

• Originally posted by burgerpolo View Post
                buna ziua!
                deci daca iau un set covorase tip tavita la 96 lei + 2 stergatoare logan la 6 lei bucata, total 108 lei se mai face un discount ceva ? transportul pana la bucuresti il suportati dvs ?
                o zi buna!
                pot sa va fac 4 lei la presuri si 1 leu la ambele stergatoare si transportul il platiti ,aprox 30 lei

Comment

• Zi mi si mie un pret sa stiu?!
                  SRF TARGOVISTE

Comment

• Originally posted by savoiu_rf 82 View Post
                    Zi mi si mie un pret sa stiu?!
                    le am pus pe site preturile noi Te am rugat sa cumperi alt model ptr ca stiam ca se vor scumpi Ultimul transport a fost cu dolarul 2,9 si astazi am cumparat cu 3,56 si ca sa puna capac s au bagat suprataxe la vama la jante de 23% Poate mai gasesti ceva mai ieftin la cei care aduc din Europa aici neavand suprataxa si euro a crescut putin iar la noi cred ca este ultimul transport de jante In vama plateam acum 3 luni 40000 lei acum mi au cerut 120000 nici nu mi vine sa trimit actele sa l scot din vama

Comment

• aparatori de noroi fata si spate mai ai??

Comment

• Originally posted by alexk View Post
                        aparatori de noroi fata si spate mai ai??
                        speciale de logan 25 plus 25 lei ,universale 24 plus 24 ,transport 25-30 lei

Comment

• ok am vazut pretul si mai aveti pe stoc vreun set art 367m sau aduceti?
                          SRF TARGOVISTE

Comment

• Originally posted by savoiu_rf 82 View Post
                            ok am vazut pretul si mai aveti pe stoc vreun set art 367m sau aduceti?
                            descarcam marti ,daca vi sa le ridici de la noi sa nu mai platim transport iti mai scad 100 lei dar suna sau da un mail inainte sa nu ne intarzie vama

Comment

• Ok luam jantele dar putem veni sambata dimineata 25.05.2012!?da mi un beep ca sa te sun 0723765174,0766438564!
                              SRF TARGOVISTE

Comment

• buna seara,
                                am gasit un productor al stopurilor cu leduri ce are ca comanda minima : Minimum Order Quantity:
                                20 Piece/Pieces to 50

in caz ca va razganditi
                                From Miami 2 Ibiza
                                Voucher
                                http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google