salut, nu va merge sait-ul, tot incerc sas-l deschid dar pauza.
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by burgerpolo View Postnu aveti nici o varianta sa la ambalati in scartietoare ceva de genul care sa le protejeze ?
presupun ca puteti trimite covorasele si stergatoarele nu ? aveti poze cu covorasele sa le pot vedea ?
Originally posted by lucian h View Postsalut, nu va merge sait-ul, tot incerc sas-l deschid dar pauza.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by alfaromtrans View Postarata bine dar am douo probleme Una ca nu au omologare europeana si alta ca de la ei am luat farurile cu leduri si nu prea sunt bune la calitate Ca sa fie OK pretul ar trebui sa fie mai mare Ieftin si bun este teorie
Comment
-
Originally posted by sKyb0y View PostSe poate comanda 1 set prin dumneavoastra in momentul in care faceti o comanda si la alte produse ?
Originally posted by savoiu_rf 82 View PostSa mi dati si mie un pm cand primiti jantele si cu pretul pe setul art 367m?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by burgerpolo View Postbuna ziua!
deci daca iau un set covorase tip tavita la 96 lei + 2 stergatoare logan la 6 lei bucata, total 108 lei se mai face un discount ceva ? transportul pana la bucuresti il suportati dvs ?
o zi buna!Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by savoiu_rf 82 View PostZi mi si mie un pret sa stiu?!Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by alexk View Postaparatori de noroi fata si spate mai ai??Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by savoiu_rf 82 View Postok am vazut pretul si mai aveti pe stoc vreun set art 367m sau aduceti?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment