If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
la 20 set transportul si cheltuielile vamale maresc pretul de 3 ori incearca sa comanzi singur pe persoana fizica Pret bun asa cum avem noi la produse inseamna min un container
Ok luam jantele dar putem veni sambata dimineata 25.05.2012!?da mi un beep ca sa te sun 0723765174,0766438564!
avem program de la 8,30 la 12,30 de obicei sambata sunt plecat dar sa ajungi la depozit ,le am spus la facturare si stiu pretul ptr tine dar sa nu mergi la magazin ptr ca acolo nu pot sa fac reducere
Last edited by alfaromtrans; 18 May 2012, 08:25.
Reason: Automerged Doublepost
Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
multumesc alfaromtrans pt ajutor. am dat un mail tipului care a pus anuntul dar nu mi-a raspuns din pacate
chinezii spuneau ca 90% din anunturile care ofera produse in cantitati mici sunt ; tepe" Am patit o cu detectoare de radar acum 3 ani Firma care le vindea din China vroia banii intr un cont din Cehia si asa ne am prins ca erau europeni deai nostri
La depozit mai aveti perdeluta speciala luneta logan ca iau si o bucata sambata cand vin si cat mai costa?!
de spate la depozit este 25 lei In general in afara de jante nu am scumpit nimic Crestem pretul cand primim marfa pe valuta actuala si nici atunci mereu ptr ca incercam sa marim cantitatea si pretul furnizorului scade dar la jante nu se poate faca nimic ptr ca au comenzi numai in UE de 30 containere pe zi ptr firmele consacrate pe care cei care nu stiu dau foarte multi bani
Last edited by alfaromtrans; 19 May 2012, 08:38.
Reason: Automerged Doublepost
Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
ma intereseaza si pe mine o centura de siguranta pentru sofer, suruburi pentru scaune, braduleti si prostiile alea de plastic care se pun la carenajele de la roti (suruburi si piulite).
ma intereseaza si pe mine o centura de siguranta pentru sofer, suruburi pentru scaune, braduleti si prostiile alea de plastic care se pun la carenajele de la roti (suruburi si piulite).
Nu avem centura de siguranta, suruburi pentru scaune. Diblu de plastic avem marimea 10 dar nu sunt sigur ca modelul acesta il aveti la carenaj
un pret pentru un kit distributie cu tot ce trebuie pentru logan 1.6 mpi, 1.5 dci , rulment dreapta fata(pick-up fara abs) si spate(berlina fara abs).pm cu pretul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment