Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aveti chederul care vine montat pe noul logan? pe o parte si pe alta a plafonului? (dunga albastra)
    Attached Files
    fara

Comment

• salut! ce se mai aude de cheia briceag k m-ar interesa si pe mine?

Comment

• Capacele janta tabla,specifice Logan van aveti?
        Attached Files
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
          Capacele janta tabla,specifice Logan van aveti?
          cheder si capacele ptr jante de tabla nu avem Telecomanda cu cheie briceag ajunge pana pe 15 decembrie ,o sa fie 33 lei cu TVA si baterie inclusa Problema este ca ma intorc din China pe 16 decembrie si nu am o poza pana atunci Imi pare rau de raspuns cu intarziere dar nu am fost notificati ca avem intrebari pe forum
          Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• la telecomanda ma inscriu primul... astept o poza si sa ma treci pe lista
            Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• Originally posted by popavlm View Post
              la telecomanda ma inscriu primul... astept o poza si sa ma treci pe lista
              o sa vina 10000 buc sunt destule Cred ca pe 10 sau 11 le avem la depozit dar poze numai pe 16 sau 17 cand ma intorc din China Incercati o solutie ptr transport cand aveti intalniri ptr ca la 33 lei daca mai pui si 20 lei transport este destul de scumpa Carcasa are lama si bateria inclusa Sper sa arate bine si sa functioneze cum trebuie ,cei de la fabrica au spus ca a fost cea mai complicata matrita datorita formei partii electronice
              Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• daca trimiti prin posta nu are cum sa fie mai mult de 7-8 lei transportul

Comment

• ma inscriu si eu dar sa trimiti prin posta romana daca se poate

Comment

• Originally posted by popavlm View Post
                    daca trimiti prin posta nu are cum sa fie mai mult de 7-8 lei transportul
                    probabil dar asta va ridica pretul ptr ca cineva trebuie sa le duca la posta ,daca mi puneti banii in contul firmei mai coasta 5 lei pe care nu i am prins cand am facut pretul si nu pot sa fac un pret ptr cei care merg la posta si unul ptr cei care cumpara normal pe net sau la depozit unde vor fi 30 lei Trimiteti pe cineva la depozit care sa le cumpere si sa le trimita in tara si daca spune ca vine din partea celor de pe forum sigur va fi un pret mai bun

Comment

• ma inscriu si eu la o cheie tip briceag dar vreau sa vad pozele mai intai sa vedem cum arata si un sfat cum se monteaza mecanismul de la cheia cu butoane care o am acum!
                      SRF TARGOVISTE

Comment

• asteptam si noi pozele cu cheia tip briceag speciala pentru logan!
                        SRF TARGOVISTE

Comment

• inca nici o poza?
                          live to ride

Comment

• este un coleg pe forum care a cumparat si a pus poze, interesant de vazut este daca o va face functionala...

Comment

• Carcasa cheie briceag pentru Logan.

Pret 33lei/buc. cu baterie inclusa CR2032.

Pentru a folosi carcasa briceag trebuie sa ii montati bateria inclusa in pachet.
                              Se recomanda montajul la un atelier specializat pentru a copia lamela.

1.jpg

carcasa cheie logan.jpg

carcasa cheie logan interior.jpg

chei logan briceag.jpg

carcasa cheie logan ieftina.jpg

Comment

• Cred ca dadea mai bine daca ii faceau carcasa dreptunghiulara, ca la VW, AUDI,...etc, dar e bine si asa.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google