este placa prea mare din interior si iesea prea lata daca o faceam dreptunghiulara
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca fac si eu drum pana la firma si iau un set de jante art(de logan) la 1250 si o alarma la 90 lei, care ar fi reducerea? Asta pentru ca la articolele astea sunt hotarat acum, dar cand ajung acolo cred ca mai gasesc cate ceva care sa imi faca cu ochiul. Sau care este reducerea in procente!sigpic
Comment
-
pot sa fac reducere 5%
Originally posted by MihaiiahiM View PostDaca fac si eu drum pana la firma si iau un set de jante art(de logan) la 1250 si o alarma la 90 lei, care ar fi reducerea? Asta pentru ca la articolele astea sunt hotarat acum, dar cand ajung acolo cred ca mai gasesc cate ceva care sa imi faca cu ochiul. Sau care este reducerea in procente!
Originally posted by Cristyano View PostNu pot monta lamela de la cheia originala?...Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
carcasa 30 lei ,transport pana in 20 lei
Originally posted by mario_09 View Postprin curier trimiteti o carcasa de cheie tip briceag
care ar fi pretulJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
noi am pus la un logan de la firma ,am montat o acum douo saptamani si merge bine Montajul este destul de complicat ptr ca nu are ledul de control si nu gasesti din prima contactele din placa Este un produs nou si se poate imbunatatii in timp si merita efortul si banii La centru de copiere au un aparat care spune ca functioneaza inainte de ai pune capacul fiind mult mai usor de montat Sunt sigur ca seria a doua indiferent ca o facem noi sau o sa fie copiata v a fi perfecta Asteptam sugestii de modificari
Originally posted by popavlm View PostA reusit cineva dintre cei care au cumparat cheie tip "briceag" sa o faca si functionala? si daca exista cineva sa ne spuna si noua cum a facut, ca sunt intresat si eu sa cumparJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment