Originally posted by AG 23 YNG
View Post
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
-
Originally posted by carmen300 View Postva rog sa mi spuneti daca aveti pleoape de faruri angels cat costa.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by irinel View Postvreau si eu doaua becuri pentru pozitie logan ce imi recomanzi si cat costa . Tu vii cu oferta eu cu banii josJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Salut,
As dori sa comand o cotiera pe logan, imi poti spune de care mai ai si la ce pret, si eventual cam ce trebuie facut sa o montez?
Eventual daca ai vreuna cu intaritura metalica in partea de jos (am inteles ca astea nu au joc si nu scartaie).
Multumesc.Last edited by laurch; 10 March 2009, 09:03.Drive safe....
Comment
-
Originally posted by laurch View PostSalut,
As dori sa comand o cotiera pe logan, imi poti spune de care mai ai si la ce pret, si eventual cam ce trebuie facut sa o montez?
Eventual daca ai vreuna cu intaritura metalica in partea de jos (am inteles ca astea nu au joc si nu scartaie).
Multumesc.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by laurch View PostSalut,
M-am uitat pe site si as dori o COTERA LOGAN CD8273L 45ron
Cum facem cu livrarea? Livrezi prin posta romana? Daca da iti dau un PM cu datele mele unde sa o trimiti. (eventual un pret cat costa cu tot cu livrare)
Mersi.
Trimitem numai prin Urgent Curier. Costul livrarii este de aprox.30RON.
comanda se poate face direct pe www.alfaromtrans.roJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Salut.Ce fel de alarme auto aveti?Si la ce preturi?
Multumesc.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
preturi??
Pana la urma care este pretul real?
Pe prima pagina unde ai pus si poze ,ornamentele cromate de la geamuri sunt 45Ron pe site 80!! http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=452
la bandourile laterale la fel la maniere la fel!! de la 90 pe site 160 etc
Comment
-
Originally posted by AG 23 YNG View PostSalut.Ce fel de alarme auto aveti?Si la ce preturi?
Multumesc.
Aici sunt cateva modele si cu pret:
Importator direct de jante auto, accesorii și piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionații de automobile. Descoperă selecția noastră diversificată și beneficiază de soluții fiabile pentru îmbunătățirea aspectului și performanței vehiculului tău.
Am vazut ca sunteti din Mioveni, cel mai bine treceti pe la magazinul nostru en-detail din Pitesti pentru ca avem si mai multe modele acolo
Bulevardul 19 Noiembrie, (fostul Eroilor) de la muzeul judetean 300 m mai sus pe partea dreapta, PitestiJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment