Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AG 23 YNG View Post
    Salut.Becuri philipe aveti?Daca da la ce preturi si ce modele.
    Va SALUT.
    Nu avem becuri philips. Daca vreti sa vedeti ce becuri avem sau alte produse puteti trece pe la magazinul nostru din Pitesti situat pe Bulevardul 19 Noiembrie (fost Erolilor), la 500 m de Muzeul Judetean pe partea dreapta cand urci
    Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• Ma interesa un set de becuri phillips h4.
      SALUT
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

• va rog sa mi spuneti daca aveti pleoape de faruri angels cat costa.

Comment

• Originally posted by carmen300 View Post
          va rog sa mi spuneti daca aveti pleoape de faruri angels cat costa.
          Costa 15RON si transportul aprox.30 RON prin Urgnt Curier.
          Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• benziile cu leduri gen audi 48cm sunt la set sau la bucata? 32lei

Comment

• Originally posted by alex_comisaru View Post
              benziile cu leduri gen audi 48cm sunt la set sau la bucata? 32lei
              la bucata albe si albastre

Comment

• vreau si eu doaua becuri pentru pozitie logan ce imi recomanzi si cat costa . Tu vii cu oferta eu cu banii jos
                1.2 TSI

Comment

• Originally posted by irinel View Post
                  vreau si eu doaua becuri pentru pozitie logan ce imi recomanzi si cat costa . Tu vii cu oferta eu cu banii jos
                  costa de la 3 ron/set cele cu lupa dar nu uita transportul de min 25 ron Te sfatuiesc sa cumperi din magazine ptr ca v a fi mai ieftin chiar daca atrecut prin trei firme inainte de a ajunge la clientul final

Comment

• Salut,

As dori sa comand o cotiera pe logan, imi poti spune de care mai ai si la ce pret, si eventual cam ce trebuie facut sa o montez?
                    Eventual daca ai vreuna cu intaritura metalica in partea de jos (am inteles ca astea nu au joc si nu scartaie).

Multumesc.
                    Last edited by laurch; 10 March 2009, 09:03.
                    Drive safe....

Comment

• Originally posted by laurch View Post
                      Salut,

As dori sa comand o cotiera pe logan, imi poti spune de care mai ai si la ce pret, si eventual cam ce trebuie facut sa o montez?
                      Eventual daca ai vreuna cu intaritura metalica in partea de jos (am inteles ca astea nu au joc si nu scartaie).

Multumesc.
                      gasesti pe pagina de net mai multe modele Ca sa o montezi mergi la un meserias ptr ca trebuiesc puse 4 holsuruburi

Comment

• Salut,

M-am uitat pe site si as dori o COTERA LOGAN CD8273L 45ron
                        Cum facem cu livrarea? Livrezi prin posta romana? Daca da iti dau un PM cu datele mele unde sa o trimiti. (eventual un pret cat costa cu tot cu livrare)

Mersi.
                        Drive safe....

Comment

• Originally posted by laurch View Post
                          Salut,

M-am uitat pe site si as dori o COTERA LOGAN CD8273L 45ron
                          Cum facem cu livrarea? Livrezi prin posta romana? Daca da iti dau un PM cu datele mele unde sa o trimiti. (eventual un pret cat costa cu tot cu livrare)

Mersi.

Trimitem numai prin Urgent Curier. Costul livrarii este de aprox.30RON.
                          comanda se poate face direct pe www.alfaromtrans.ro

Comment

• Salut.Ce fel de alarme auto aveti?Si la ce preturi?
                            Multumesc.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

• preturi??

Pana la urma care este pretul real?
                              Pe prima pagina unde ai pus si poze ,ornamentele cromate de la geamuri sunt 45Ron pe site 80!! http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=452

la bandourile laterale la fel la maniere la fel!! de la 90 pe site 160 etc

Comment

• Originally posted by AG 23 YNG View Post
                                Salut.Ce fel de alarme auto aveti?Si la ce preturi?
                                Multumesc.

Aici sunt cateva modele si cu pret:
                                Importator direct de jante auto, accesorii și piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionații de automobile. Descoperă selecția noastră diversificată și beneficiază de soluții fiabile pentru îmbunătățirea aspectului și performanței vehiculului tău.

Am vazut ca sunteti din Mioveni, cel mai bine treceti pe la magazinul nostru en-detail din Pitesti pentru ca avem si mai multe modele acolo
                                Bulevardul 19 Noiembrie, (fostul Eroilor) de la muzeul judetean 300 m mai sus pe partea dreapta, Pitesti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google