Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma intereseaza si pe mine daca la alarma cu pager CA205 se pot adauga si senzori de perimetru. multumesc
    sigpic

Comment

• salut, niste inele de centrare 4x100? ce dimensiuni iti mai trebuiesc? pret per set (4)

ca sa nu platesc transportu de 10 ori mai mult, poti sa imi faci o favoare sa le pui la posta? multumesc
      sigpicMy ride

Comment

• trebuie sa masori gaura din mijlocul jantei ,cea care intra pe butuc Daca are 67.1 cat au jantele si distantierele noastre se potrivesc Costa 60 lei distantierul si 6 lei prezonul cu lungimea filetului de 50mm [daca vrei prezoane] Transportul decat sa merg la posta mai bine ti l dau gratis
        Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• Banda geam cromata 45RON/set (4 buc.)
          Mai este disponibila ?
          Ești prost și vrei să te remarci?Aprinde proiectoarele!Ești cel mai prost?Aprinde și stopul de ceață! © â„¢

Comment

• Avem banda de geam cromata dar nu mai este 45lei. Pretul este de 75 lei/set

Importator direct de jante auto, accesorii È™i piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionaÈ›ii de automobile. Descoperă selecÈ›ia noastră diversificată È™i beneficiază de soluÈ›ii fiabile pentru îmbunătățirea aspectului È™i performanÈ›ei vehiculului tău.
            Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• salut, ma refeream la inele de centrare, nu distantiere, inelele alea de plastic pentru gidaj la montat pe butuc
              sigpicMy ride

Comment

• si la inele de centrare trebuie sa stim cat este diametrul butucului jantei.

Comment

• As dori daca se poate partea metalica (suportul in care se prind suruburile ce se monteaza in interiorul consolei)de la cotiera logan. Acum vad ca nesimtitii aia de la reprezentanta mi-au montat-o fara!!! (am cumparat-o cam acu 2 ani! Sa nu fi avut atunci partea aia metalica?!). Ma puteti ajuta?!
                  Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Originally posted by virago View Post
                    As dori daca se poate partea metalica (suportul in care se prind suruburile ce se monteaza in interiorul consolei)de la cotiera logan. Acum vad ca nesimtitii aia de la reprezentanta mi-au montat-o fara!!! (am cumparat-o cam acu 2 ani! Sa nu fi avut atunci partea aia metalica?!). Ma puteti ajuta?!
                    primele importate de o firma din Bucuresti nu aveau suportul metalic ptr ca costa un sfert din valoarea cotierei Am vandut 2300 buc si nu a venit nici una in garantie ca sa ramana partea metalica dar nu este tarziu asa ca mai intreaba peste douo luni

Comment

• Ok merci, mai asteptam...
                      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• salutare oameni buni!
                        cumpar manere interior de prestige pentru ph1

Comment

• Capace inox pentru oglinzi mcv, alea mai mari aveti? Pretul?

Comment

• Am gasit la voi pe site, folie carbon 3D modelul asta: http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=870. Ajunge pt colantarea capotei de logan berlina?!?! La ce pret e cu tot cu transport pana in jud Hunedoara, o doresc la pretul cel mai mic si nu conteaza cu ce vine, sa fie cat mai ieftin!!! Cam ce calitate are folia? Rezista si merita pe o capota?! Merci anticipat si sper sa raspundeti...

Comment

• Originally posted by virago View Post
                              Am gasit la voi pe site, folie carbon 3D modelul asta: http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=870. Ajunge pt colantarea capotei de logan berlina?!?! La ce pret e cu tot cu transport pana in jud Hunedoara, o doresc la pretul cel mai mic si nu conteaza cu ce vine, sa fie cat mai ieftin!!! Cam ce calitate are folia? Rezista si merita pe o capota?! Merci anticipat si sper sa raspundeti...
                              transportul pana la Hunedoara [daca stai in oras]costa 30 lei ,nu cunosc altul mai ieftin ,rezista la exterior ,daca merita tu hotarasti ,ptr cantitate masoara capota

Comment

• Nu trimiteti prin posta sa nu platesc atat transportul???

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google