ma intereseaza si pe mine daca la alarma cu pager CA205 se pot adauga si senzori de perimetru. multumesc
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
trebuie sa masori gaura din mijlocul jantei ,cea care intra pe butuc Daca are 67.1 cat au jantele si distantierele noastre se potrivesc Costa 60 lei distantierul si 6 lei prezonul cu lungimea filetului de 50mm [daca vrei prezoane] Transportul decat sa merg la posta mai bine ti l dau gratisJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Avem banda de geam cromata dar nu mai este 45lei. Pretul este de 75 lei/set
Importator direct de jante auto, accesorii È™i piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionaÈ›ii de automobile. Descoperă selecÈ›ia noastră diversificată È™i beneficiază de soluÈ›ii fiabile pentru îmbunătățirea aspectului È™i performanÈ›ei vehiculului tău.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
As dori daca se poate partea metalica (suportul in care se prind suruburile ce se monteaza in interiorul consolei)de la cotiera logan. Acum vad ca nesimtitii aia de la reprezentanta mi-au montat-o fara!!! (am cumparat-o cam acu 2 ani! Sa nu fi avut atunci partea aia metalica?!). Ma puteti ajuta?!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Originally posted by virago View PostAs dori daca se poate partea metalica (suportul in care se prind suruburile ce se monteaza in interiorul consolei)de la cotiera logan. Acum vad ca nesimtitii aia de la reprezentanta mi-au montat-o fara!!! (am cumparat-o cam acu 2 ani! Sa nu fi avut atunci partea aia metalica?!). Ma puteti ajuta?!Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Am gasit la voi pe site, folie carbon 3D modelul asta: http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=870. Ajunge pt colantarea capotei de logan berlina?!?! La ce pret e cu tot cu transport pana in jud Hunedoara, o doresc la pretul cel mai mic si nu conteaza cu ce vine, sa fie cat mai ieftin!!! Cam ce calitate are folia? Rezista si merita pe o capota?! Merci anticipat si sper sa raspundeti...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Originally posted by virago View PostAm gasit la voi pe site, folie carbon 3D modelul asta: http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=870. Ajunge pt colantarea capotei de logan berlina?!?! La ce pret e cu tot cu transport pana in jud Hunedoara, o doresc la pretul cel mai mic si nu conteaza cu ce vine, sa fie cat mai ieftin!!! Cam ce calitate are folia? Rezista si merita pe o capota?! Merci anticipat si sper sa raspundeti...Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment