jante Art 241 pe 17'' exista?
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by savoiu_rf 82 View PostAu sosit jantele?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by sKyb0y View Postbuna seara
modelul acesta de stopuri aduceti :
http://www.alibaba.com/product-gs/51...n_Car.html?s=pJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
buna ziua
reductie pt filtru sport gasesc la dumneavoastra?sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Originally posted by vyalli View Postbuna ziua
reductie pt filtru sport gasesc la dumneavoastra?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Paravanturii la set pentru Logan berlina (fumurii sau albastre) - 66RON/set + pleoape cadou - mai aveti ?
Super stergatoare flexibile 20" (diverse marimi) adaptabile la Logan - 8RON/buc - 2 buc aveti ?
Covorase interior Logan ( sunt tip tavita nu ? ) - 77RON aveti ?
Aveti aceste repere ? daca da, am rugamintea sa imi transmiteti si un pret / pachet."pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:
Comment
-
paravanturi logan fumurii fata /spate fara ploape cadou 60 lei /stergatoare logan flexibile 6lei/buc /covorase logan tavita foarte bune calitativ sau facut 96 lei/set Covorasele vin din Polonia si se scumpesc la fiecare transport Avem si o varianta mai ieftina ptr logan la 35 lei/set cu margine de aprox 8mm
Originally posted by burgerpolo View PostParavanturii la set pentru Logan berlina (fumurii sau albastre) - 66RON/set + pleoape cadou - mai aveti ?
Super stergatoare flexibile 20" (diverse marimi) adaptabile la Logan - 8RON/buc - 2 buc aveti ?
Covorase interior Logan ( sunt tip tavita nu ? ) - 77RON aveti ?
Aveti aceste repere ? daca da, am rugamintea sa imi transmiteti si un pret / pachet.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by burgerpolo View Postva multumesc pentru raspuns, ploape separat aveti ? se mai poate lasa ceva la pret din valoarea totala? prefer setul de covorase la 96 lei.cum pot intra in posesia produselor ?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment