Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

la ce pret sunt pleoapele?
    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Originally posted by lucialina View Post
      la ce pret sunt pleoapele?
      Costa 14RON pretul este pe prima pagina cu poza
      Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

zi-mi si mie un pret la folia de 75cm latime
        sigpic

Comment

bineinteles, aparatorile alea care vin sub aripa...si se vede marginea si din exterior, in forma de semicerc, care se prind in continuarea aparatorilor de noroi.... nu alea mari de dedesupt.....
          Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
          ID: cipry263

Comment

Originally posted by cipry263 View Post
            bineinteles, aparatorile alea care vin sub aripa...si se vede marginea si din exterior, in forma de semicerc, care se prind in continuarea aparatorilor de noroi.... nu alea mari de dedesupt.....
            Nu avem din aparatorii din alea.

Originally posted by alfaromtrans View Post
            Costa 14RON pretul este pe prima pagina cu poza

Pretul este de 25RON/metru, se vand minim 3 metri
            Last edited by alfaromtrans; 4 February 2009, 23:22. Reason: Automerged Doublepost
            Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

O intrebare pleoape ph2 gri platine ai?

Comment

vreau cu tot cu acte folie de 75cm pt luneta si geamuri spate. cati metri mi-ar trebui ?
                sigpic

Comment

Originally posted by alex86 View Post
                  O intrebare pleoape ph2 gri platine ai?
                  Avem negre decat pleoape ph2

Originally posted by gogoasha69 View Post
                  vreau cu tot cu acte folie de 75cm pt luneta si geamuri spate. cati metri mi-ar trebui ?
                  Ajung 3 metri X 0.75 m pt Logan geamurile spate dar este chiar la limita iti recomand sa cumperi 4 metri deoarece la montaj se mai gresete.In pret este inclus certificat RAR, 3 timbre + holograma RAR
                  Last edited by alfaromtrans; 4 February 2009, 23:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

adica 4metri cu acte 1mil. si pe fata merge aia la 50cu acte nu ? nu se leaga politia de mine nu ?
                    sigpic

Comment

"De 55W instalatiile de xenon nu au fost foarte bune si nu am mai importat.
                      Avem instalatii H4-3 Bi-xenon normale de 35W si 6000k la 400RON sau avem un model nou de H4-3 Bi-xenon slim de 35W 6000K cu balastru slim si modul anulare bec ars incorporat la 430RON"
                      Exista vreo problema cu politia la montajul xenoanelor?Am inteles ca nu ar fi legale?
                      Din cei care au xenon-au avut probleme cu politia?
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

cotiera e cea pe care o vand dealeri la 200 lei? sau e o replika?
                        Fuarte Nervos !!!

Comment

Originally posted by AG 23 YNG View Post
                          Avem instalatii H4-3 Bi-xenon normale de 35W si 6000k la 400RON sau avem un model nou de H4-3 Bi-xenon slim de 35W 6000K cu balastru slim si modul anulare bec ars incorporat la 430RON"
                          Exista vreo problema cu politia la montajul xenoanelor?Am inteles ca nu ar fi legale?
                          Vindem de mai bine de 2 ani si nu am auzit pe nimeni sa aiba probleme cu Politia.

Originally posted by AG 23 YNG View Post
                          Vindem de mai bine de 2 ani si nu am auzit pe nimeni sa aiba probleme cu Politia din cauza instalatiilor de xenon.

Originally posted by DomnulK View Post
                          cotiera e cea pe care o vand dealeri la 200 lei? sau e o replika?
                          Nu stiu cum arata cotiera de la dealer. Ce se vede in poza asta se vinde
                          Last edited by alfaromtrans; 5 February 2009, 09:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Prin posta trimiti coletele? ca vreau sa cumpar pleoape ph2, iti las adresa mea pe pm.
                            sigpic

Comment

cui pentru remorca aveti?

Comment

eleroanele aveti si alte culori...albastru nemetalizat?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google