Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sorin_pss View Post
    cui pentru remorca aveti?
    Avem carlig de remorcare pentru Logan si costa 480RON

Originally posted by sorin_pss View Post
    cui pentru remorca aveti?

Nu avem decat cui pt remorca, avem cu tot sistemul cu carlig pt Logan costa 480RON

Originally posted by georgeand21 View Post
    eleroanele aveti si alte culori...albastru nemetalizat?
    Nu, cel mai bine este sa se vopseasca dupa codul de culoare al masinii
    Last edited by alfaromtrans; 6 February 2009, 13:23. Reason: Automerged Doublepost
    Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

salut folie drk darkbalck ai pe stoc?

Comment

Originally posted by Juristul2000 View Post
        Avem pe stoc folie DRK omologata RAR dark black

Avem pe stoc folie DRK omologata RAR dark black costa 100RON/cutie (6m lungime X 0.5 m latime)
        Last edited by alfaromtrans; 6 February 2009, 16:02. Reason: Automerged Doublepost
        Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

Intreb pt ca am sunat la voi si o doamna a spus ca nu este numai black(cea cu 70% opacitate) iar eu vreau dark black
          Te rog sa-mi lasi un nr de tlf pe PM ca sa te sun.Merci

Comment

husa capota ai? creion din acela cu care dai peste zgarieturi, de culoare apropiata culorii de pe masina mea din poza ai? am auzit ca ar exista un marker special pentru auto ca sa dai peste zgarieturi.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Intreb pt ca am sunat la voi si o doamna a spus ca nu este numai black(cea cu 70% opacitate) iar eu vreau dark black
              Te rog sa-mi lasi un nr de tlf pe PM ca sa te sun.Merci

nu mai avem DarkBlack (transparenta10%)
              Avem super dark black(cel mai inchis) 5%, black 35%; si light black.

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
                husa capota ai? creion din acela cu care dai peste zgarieturi, de culoare apropiata culorii de pe masina mea din poza ai? am auzit ca ar exista un marker special pentru auto ca sa dai peste zgarieturi.
                creion sau carioca...cum i-o zice
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by alfaromtrans View Post
                  nu mai avem DarkBlack (transparenta10%)
                  Avem super dark black(cel mai inchis) 5%, black 35%; si light black.
                  Mai aduceti Dark Black? Daca nu o sa iau super dark black...asta e
                  in pretul de 100 ron intra doar folia sau si omologarea?....timbrele pt 3 geamuri si eventual hartia de omologare cu care merg la un service sa mi le montez

Comment

de ce te duci la service?trebui sa-ti puna aia vreo stampila?,sau nu ai tu timp sa ti-o mantezi singur?
                    BC-69-PAD,,,va saluta
                    sigpic

Comment

nu-i asa de usor de montat o folie. mai ales de unul singur. trebuie ceva experienta

Comment

din moment ce vindeti ceva, mi se pare normal sa fiti ceva mai amabil si sa dati mai multe detalii posibililor cumparatori. ati putea sa faceti o vizita la un dealer si sa vedeti o cotiera originala si sa ne spuneti: e identica, nu e identica.

sau un simplu search pe google ar fi si mai simplu , sunt destule topicurib unde este descrisa cea originala si ati putea face o comparatie cu ceea ce vindeti.
                        Fuarte Nervos !!!

Comment

Off: @DomnulK: Stii, eu urmaresc sectiunea de bazar si de multe ori e enervant sa citesc atatea posturi in care se repeta aceleasi intrebari. Si ma refer la intrebari frecvente care au mai fost puse sau al caror raspuns este evident, logic sau usor de dedus. Dintre cate posturi sunt cu intrebari eu pun pariu ca cel care vinde nu a primit comenzi nici pentru jumatate dintre produsele despre care s-a tot intrebat. Si stii de ce ?? Pentru ca asa e la noi. Nu stie nimeni sa foloseasca un pm in care sa intrebe sau sa ceara un numar de telefon la care sa ceara detalii (telefonic, clientul poate fi informat mult mai bine despre un produs - parerea mea) saaaau sa caute siteul firmei (ceea ce a si recomandat vanzatorul si nu doar o data).

Nu stiu ce crezi tu ...dar eu personal il inteleg pe vanzator !

Nu am nimic cu tine, sper sa nu mi-o iei in nume de rau. Toate cele bune

On: Bafta la vanzare !
                          Last edited by grassu; 7 February 2009, 05:21.

Comment

buna

Sunt Adi din Oradea o intrebare am ornament inferior pentru Logan berlina ai?adica V-ul cromat

Comment

Originally posted by alindrgn View Post

Husa de capota nu mai avem cu Logan iar marker pt zgarieturi nu am avut la vanzare pana acum.

Originally posted by vali2706 View Post
                              Mai aduceti Dark Black? Daca nu o sa iau super dark black...asta e
                              in pretul de 100 ron intra doar folia sau si omologarea?....timbrele pt 3 geamuri si eventual hartia de omologare cu care merg la un service sa mi le montez
                              In pret este inclusa folia (6mX0.5m), un certificat (cu holograma albastra R.A.R.) care demonstreaza ca folia este omologata R.A.R. unde se completeaza datele proprietarului auto. si nr de inmatriculare si certificat de garantie, 3 timbre de lipit in geam si unul albastru tip RAR.

Nu pot sa va dau un raspuns exact cand primim folie omologata nuanta Dark Black

Originally posted by DomnulK View Post
                              din moment ce vindeti ceva, mi se pare normal sa fiti ceva mai amabil si sa dati mai multe detalii posibililor cumparatori. ati putea sa faceti o vizita la un dealer si sa vedeti o cotiera originala si sa ne spuneti: e identica, nu e identica.

sau un simplu search pe google ar fi si mai simplu , sunt destule topicurib unde este descrisa cea originala si ati putea face o comparatie cu ceea ce vindeti.
                              Se vede destul de clar in poza cum arata cotiera, alte modele se pot vedea si pe pagina noastra de internet unde sunt pozate chiar cotierele cand le-am primit.

Originally posted by grassu View Post
                              Off: @DomnulK: Stii, eu urmaresc sectiunea de bazar si de multe ori e enervant sa citesc atatea posturi in care se repeta aceleasi intrebari. Si ma refer la intrebari frecvente care au mai fost puse sau al caror raspuns este evident, logic sau usor de dedus. Dintre cate posturi sunt cu intrebari eu pun pariu ca cel care vinde nu a primit comenzi nici pentru jumatate dintre produsele despre care s-a tot intrebat. Si stii de ce ?? Pentru ca asa e la noi. Nu stie nimeni sa foloseasca un pm in care sa intrebe sau sa ceara un numar de telefon la care sa ceara detalii (telefonic, clientul poate fi informat mult mai bine despre un produs - parerea mea) saaaau sa caute siteul firmei (ceea ce a si recomandat vanzatorul si nu doar o data).

Nu stiu ce crezi tu ...dar eu personal il inteleg pe vanzator !

Nu am nimic cu tine, sper sa nu mi-o iei in nume de rau. Toate cele bune

On: Bafta la vanzare !

Multumim pentru intelegere.

Originally posted by adyxzz View Post
                              Sunt Adi din Oradea o intrebare am ornament inferior pentru Logan berlina ai?adica V-ul cromat
                              Nu avem V-ul cromat.
                              Last edited by alfaromtrans; 8 February 2009, 04:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

uppppppppppp

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google