Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by grassu View Post
    Off: @DomnulK: Stii, eu urmaresc sectiunea de bazar si de multe ori e enervant sa citesc atatea posturi in care se repeta aceleasi intrebari. Si ma refer la intrebari frecvente care au mai fost puse sau al caror raspuns este evident, logic sau usor de dedus. Dintre cate posturi sunt cu intrebari eu pun pariu ca cel care vinde nu a primit comenzi nici pentru jumatate dintre produsele despre care s-a tot intrebat. Si stii de ce ?? Pentru ca asa e la noi. Nu stie nimeni sa foloseasca un pm in care sa intrebe sau sa ceara un numar de telefon la care sa ceara detalii (telefonic, clientul poate fi informat mult mai bine despre un produs - parerea mea) saaaau sa caute siteul firmei (ceea ce a si recomandat vanzatorul si nu doar o data).

Nu stiu ce crezi tu ...dar eu personal il inteleg pe vanzator !

Nu am nimic cu tine, sper sa nu mi-o iei in nume de rau. Toate cele bune

On: Bafta la vanzare !
    grassu, as putea sa te penalizez pentru offtopic....dar te las in pace sa nu zici ca am ceva personal cu tine.
    p.s. vezi si raspunsul pentru alfaromtrans....

Originally posted by alfaromtrans View Post
    Husa de capota nu mai avem cu Logan iar marker pt zgarieturi nu am avut la vanzare pana acum.

In pret este inclusa folia (6mX0.5m), un certificat (cu holograma albastra R.A.R.) care demonstreaza ca folia este omologata R.A.R. unde se completeaza datele proprietarului auto. si nr de inmatriculare si certificat de garantie, 3 timbre de lipit in geam si unul albastru tip RAR.

Nu pot sa va dau un raspuns exact cand primim folie omologata nuanta Dark Black

Se vede destul de clar in poza cum arata cotiera, alte modele se pot vedea si pe pagina noastra de internet unde sunt pozate chiar cotierele cand le-am primit.

Multumim pentru intelegere.

Nu avem V-ul cromat.
    domnule vanzator:
    o firma care vrea sa vanda da totate informatiile pe care le cere un client indiferent de modalitatea de contact pe care o adopta.
    pana c ain romania sa se inteleaga lucrul acesta o s amai treaca multa apa pe dambovita....sau pe ca rau vrei matale.

de aia imi plac mie firmale cu capital strain integral. le ceri o informatie pe forum si iti raspund, nu te trimit pe site-uri dupa cai verzi pe pereti.
    de ce? pentru ca la aia din 100 care intreaba diverese nimicuri 50 vor cumpara, si pentru ca vanzatorul a fost amabil si a raspuns la toate intrebarile.

2 la mana ca s afiu on topic< s anu fiu nevoit sa ma penalizez singur>:
    eu am fost destul de clar ce am intrebat. din poza nu-mi dau seama daca e sa nu cea de la dacia.
    avand in vedere ca vinzi online, pe un forum, ar fi dragut sa ne poti spune tu direct informatia care o solicitam.
    din cate vad nu esti din bucuresti s apot dda o fuga pana ala tine la sediu sa vad cu ochii mei live despre ce e vorba. si multi sunt la fel.
    dupa cum se stie multi dau t<z>epe pe net.
    inca astept raspunsul la intrebarea pe care am adresat-o cu catevaposturi mai sus si pe care o repet aici:
    este identica cu cea vanduta de orice dealer DACIA?
    Last edited by NerviiMei; 12 February 2009, 16:05.
    Fuarte Nervos !!!

Comment

Daca nu te superi poti sa mi trimiti o poza atat cu partea de prindere cat si cum arata Noi vindem foarte multe produse la dileri si am vazut cotiere de acest tip la logan Daca vrei in Bucuresti printre firmele care cumpara de la noi suna la 0731375069 o are sigur expusa

QUOTE=DomnulK;255076]grassu, as putea sa te penalizez pentru offtopic....dar te las in paca sa nu zici ca am ceva personal cu tine.
      p.s. vezi si raspunsul pentru alfaromtrans....

domnule vanzator:
      o firma care vrea sa vanda da totate informatiile pe care le cere un client indiferent de modalitatea de contact pe care o adopta.
      pana c ain romania sa se inteleaga lucrul acesta o s amai treaca multa apa pe dambovita....sau pe ca rau vrei matale.

de aia imi plac mie firmale cu capital strain integral. le ceri o informatie pe forum si iti raspund, nu te trimit pe site-uri dupa cai verzi pe pereti.
      de ce? pentru ca la aia din 100 care intreaba diverese nimicuri 50 vor cumpara, si pentru ca vanzatorul a fost amabil si a raspuns la toate intrebarile.

2 la mana ca s afiu on topic< s anu fiu nevoit sa ma penalizez singur>:
      eu am fost destul de clar ce am intrebat. din poza nu-mi dau seama daca e sa nu cea de la dacia.
      avand in vedere ca vinzi online, pe un forum, ar fi dragut sa ne poti spune tu direct informatia care o solicitam.
      din cate vad nu esti din bucuresti s apot dda o fuga pana ala tine la sediu sa vad cu ochii mei live despre ce e vorba. si multi sunt la fel.
      dupa cum se stie multi dau t<z>epe pe net.
      inca astept raspunsul la intrebarea pe care am adresat-o cu catevaposturi mai sus si pe care o repet aici:
      este identica cu cea vanduta de orice dealer DACIA?[/QUOTE]
      Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

@alfaromtrans: lasa-i pe unii ca asa se baga aiurea in seama si in posturile la alti.
        uite suna-l pe baiatul astasi vorbeste cu el tel. 0761683049 vrea foie pt fatza.
        sigpic

Comment

ace rosii ...turometru si vitezometru mpi? sau eventual si serigrafie alba mpi

Comment

nu importam
            Last edited by Cezar; 19 February 2009, 13:21.
            Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

mersi frumos

Comment

buna

Salut revin cu o alta cerinta manere de Prestige ai?ma refer la cele din interior pentru inchidere;cromul de pe cele exterioare rezista la zgarieturi,intemperii ca eu tin masina afara sau poate aveti ceva mai mate?merci astept raspuns de la tine daca poti si un PM

Comment

Nu avem manere de Prestige

Nu mai da quote la ultimul mesaj...se subintelege ca la el raspunzi.
                  Multumesc pt intelegere.
                  Last edited by Cezar; 19 February 2009, 13:21.

Comment

Banda flexibila led-uri, lumina alba sau albastra gen Audi (48 cm) - 32RON/buc.

Banda flexibila led-uri, lumina alba sau albastra gen Audi (72 cm) - 52RON/buc.

DSC06982.JPG

DSC01116.JPG

DSC01076.JPG

DSC01075.JPG

Pentru mai multe modele de banda cu led-uri, becuri cu led/led-uri si alte accesorii auto cautati pe google.ro alfaromtrans

Comment

ptr mcv ai ceva praguri laterale ,difuzor bara spate si fata? daca in prima poza cea care se vede este banda cu leduri alba vreau si eu-de 48 daca mia ajunge sa pun sub faruri ptr amindoua,daca nu 2 seturi de 48-si eventual daca poti sa mi le trimiti la ploiesti. astept rasuns. Multam...

Comment

ai cumva kit admisie filtru , si daca ai ceva pentru logan ph2
                        drive with speed than you die fast

Comment

Originally posted by mamare74 View Post
                          ptr mcv ai ceva praguri laterale ,difuzor bara spate si fata? daca in prima poza cea care se vede este banda cu leduri alba vreau si eu-de 48 daca mia ajunge sa pun sub faruri ptr amindoua,daca nu 2 seturi de 48-si eventual daca poti sa mi le trimiti la ploiesti. astept rasuns. Multam...
                          banda de 48 avem .ai nevoie de douo buc transportul costa max30ron +64 ledurile total 94

Originally posted by alexNeagu View Post
                          ai cumva kit admisie filtru , si daca ai ceva pentru logan ph2
                          avem pe stoc 95% din ce este afisat pe pagina de internet
                          Last edited by alfaromtrans; 22 February 2009, 13:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

benzile cu leduri sint cu adeziv? nu miai raspuns la prima intrebare.

daca benzile sint cu adeziv dam inainte cu comanda

Comment

Originally posted by mamare74 View Post
                              benzile cu leduri sint cu adeziv? nu miai raspuns la prima intrebare.

daca benzile sint cu adeziv dam inainte cu comanda
                              pentru ca sunt flexibile nu au adeziv Avem cu adeziv dar se pot face numai cerc Spoilere si praguri avem productie proprie si din import dar sunt probleme la transport In Ploiesti vindem la EKA TRUST si poti cumpara de la ei

Comment

atunci astea cum se monteaza?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google