Originally posted by grassu
View Post
p.s. vezi si raspunsul pentru alfaromtrans....
Originally posted by alfaromtrans
View Post
o firma care vrea sa vanda da totate informatiile pe care le cere un client indiferent de modalitatea de contact pe care o adopta.
pana c ain romania sa se inteleaga lucrul acesta o s amai treaca multa apa pe dambovita....sau pe ca rau vrei matale.
de aia imi plac mie firmale cu capital strain integral. le ceri o informatie pe forum si iti raspund, nu te trimit pe site-uri dupa cai verzi pe pereti.
de ce? pentru ca la aia din 100 care intreaba diverese nimicuri 50 vor cumpara, si pentru ca vanzatorul a fost amabil si a raspuns la toate intrebarile.
2 la mana ca s afiu on topic< s anu fiu nevoit sa ma penalizez singur>:
eu am fost destul de clar ce am intrebat. din poza nu-mi dau seama daca e sa nu cea de la dacia.
avand in vedere ca vinzi online, pe un forum, ar fi dragut sa ne poti spune tu direct informatia care o solicitam.
din cate vad nu esti din bucuresti s apot dda o fuga pana ala tine la sediu sa vad cu ochii mei live despre ce e vorba. si multi sunt la fel.
dupa cum se stie multi dau t<z>epe pe net.
inca astept raspunsul la intrebarea pe care am adresat-o cu catevaposturi mai sus si pe care o repet aici:
este identica cu cea vanduta de orice dealer DACIA?
Comment