Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

in brasov aveti vreun magazin unde vindeti?
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by mamare74 View Post
      atunci astea cum se monteaza?
      in general se baga pe canale sau in faruri se pot lipii cu solutii speciale sau banda dublu adeziva aplicata in bucati scurte
      Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

ok. daca ai primit mesajul meu dai drumu la comanda

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
          in brasov aveti vreun magazin unde vindeti?
          avem cateva firme dar nu toti cumpara leduri Unii sunt specializa ti pe anumite produse si nu cumpara spre revanzare produse noi

Originally posted by mamare74 View Post
          ok. daca ai primit mesajul meu dai drumu la comanda
          luni pleaca marti ajunge
          Last edited by alfaromtrans; 22 February 2009, 14:41. Reason: Automerged Doublepost
          Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

ok. GRAZIE. ne mai auzim

Comment

ai pm de la mine. in plus ma intereseaza orice tip de kit ptr mcv *suv mcv*zender*bulbare*praguri,etc,ptr. mine.GRAZIE.

Comment

avem bulbar si scari ptr logan daca vrei lucram cu o firma din FILIPESTI Are adresa pe str principala nr 406 Au si benzile de audi care le vroiai Daca le cumperi de la el nu te costa transportul si le si vezi

Nu mai da quote la ultimul mesaj, se subintelege ca la el raspunzi.
                Last edited by Cezar; 24 February 2009, 10:03.

Comment

spatiu depozitare din continuarea consolei este?

Comment

In brasov aveti vreun magazin? poate imi raspunzi si mie
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by rbu_tuninq View Post
                      spatiu depozitare din continuarea consolei este?
                      scuza ma dar nu stiu despre ce este vorba

Originally posted by alindrgn View Post
                      In brasov aveti vreun magazin? poate imi raspunzi si mie
                      astept sa vina primul client en-gross din Brasov si iti adresa.
                      Last edited by alfaromtrans; 24 February 2009, 20:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

@alfaromtrans ai mesaj privat
                        1.2 TSI

Comment

poti sa imi dai o adresa de net sau sa pui niste poze? ptr. ca eu lucrez la ROMA si nu pot sa ma duc sa le vad. daca le vad in alta parte si imi plac eu le cumpar. scuzama ca sint asa complicat dar asta este problema.multumesc ptr intelegere

Comment

Salut. Cotiera ma interseaza si pe mine. Pe negru. Un pret? Salut.
                            I My Honda !

Comment

poti pune cate o poza cu fiecare banda flexibila de leduri? una cu lumina alba alta cu lumina albastra? merci!!!
                              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

este vorba de o continuare intre consola pana la schimbator sub forma de spatiu de depozitare, neagra...ai o poza ..multumesc
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google