aveti ornament consola centrala pentru logan ph1 cu aer conditionat pe culoarea neagra?
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
domnul care le stie pe toate. eu am fost on topic (ca la mine te refereai), pentru ca am intrebat legat de ceea ce vinde aici initiatorul. poate sunt interesat si eu sa cumpar acea folie daca aflu ce stie sa faca. tu ai fost offtopic ca te-ai bagat in seama degeaba am incheiat discutia. detalii pe pm sau mess daca nu te poti abtineDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by Madalinul View PostDaca imi pun folie cu omologare dar o montez acasa este vreo problema cu politia?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by unknown View Postnu stiu cat de seriosi sunteti la onorarea comenzilor.. dar am dat una acu ceva vreme in urma.. si nimicaJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by claudiu_l_g View Postmontati folia vi eu la pitesti as mai vrea si niste ploape si inele cromate . daca da la ce pret ms mult o zi buna
Originally posted by bciprian82 View Postaveti ornament consola centrala pentru logan ph1 cu aer conditionat pe culoarea neagra?
Originally posted by unknown View Postcurierat rapid?
prin curier trimiteti ?
Originally posted by 1onu7z View Postunde fac si eu comanda pentru folia de fata si cand imi vine
Originally posted by unknown View Postdeci mai intreb odata.... discuri frana false pe albastru aveti ?Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by unknown View Postimi puteti zice unde aveti magazine si daca luni sau marti gasesc magazinul deschis.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment