astept pm cand deschideti servisu ,ms mult o seara buna
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by unknown View Postdeci nu pe Teilor.. ca sa stiu exact unde sa vin..Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Am cumparat si eu saptamana trecuta senzori de parcare type-r direct de la magazin si i-am montat la un service (cand te duci spre slatina,imediat dupa ce treci de targ,sound system parca) si nu mi-au dat bon fiscal. trebuie neaparat la garantie? De senzori sunt foarte multumit, merg foarte bine. Si pretul mi-a convenit.Recomand acesti senzori de parcare
Comment
-
Originally posted by laur_cos View PostAm cumparat si eu saptamana trecuta senzori de parcare type-r direct de la magazin si i-am montat la un service (cand te duci spre slatina,imediat dupa ce treci de targ,sound system parca) si nu mi-au dat bon fiscal. trebuie neaparat la garantie? De senzori sunt foarte multumit, merg foarte bine. Si pretul mi-a convenit.Recomand acesti senzori de parcareJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by Kalimera22 View Postalfaromtrans:Oglinda Logan electrica 63RON/buc.
E vorba doar de geam sau de oglinda completa? Imi mai trebuie cabluri, alte piese, ca sunt interesat sa imi iau o pereche.
Originally posted by demonhunter View PostCare mai este pretul pentru eleroanele de luneta, in pret este inclusa si vopsirea cu codul de culoare dat de noi?
Daca aveti o poza cu el argintiu, as fi recunoscator. MultumescJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
In prima pagina ati mentionate 3 culori la ele "Spoiler luneta Logan (rosu, gri sau alb)" aveti si variante vopsite cu cele 3 culori? As dori sa cumpar unul gri.
MultumescLast edited by demonhunter; 23 April 2009, 15:18.
Comment
-
Originally posted by demonhunter View PostIn prima pagina ati mentionate 3 culori la ele "Spoiler luneta Logan (rosu, gri sau alb)" aveti si variante vopsite cu cele 3 culori? As dori sa cumpar unul gri.
MultumescJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment