Diverse Accesorii Auto Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumoase jantele din poza aia, dar de ce nu le aveti si pe site?

Comment

• Originally posted by kta View Post
      Frumoase jantele din poza aia, dar de ce nu le aveti si pe site?
      Sunt pozele in categoria jante ART
      Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• proiectoarele ceata ce producator au?vin cu suporti de pridere si cablaj?

Rapotul calitate/pret e ok?

Comment

• trebuie sa stiu ce model de logan aveti? ph1 sau ph2
          Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans

Comment

• ph1-am eu

Am tot citi despres proiectoarele aftermarket ca sunt proaste,se topeste plasticul.s.a.m.d.

De asta intreb..sunt bune bat corespunzator?vin cu tot cu bec?

Comment

• Sunt bune proiectoarele.Vin cu bec

Comment

• Originally posted by alindrgn View Post
                folia de pe fata oricum trebe sa o dau jos peste 11 luni cand am itp-ul. nici timbrele care le dau iei nu sunt bune ca sa treci de itp ca nu scrie nuanta in procente (eu asa stiu). de timbre doar am intrebat. oricum nu le lipeam peste folie. si nu dau folia jos acuma ca sa o pun la loc cu timbru, ca pe urma la itp sa o dau jos. o sa vad ce o sa fie. mai vorbesc dimineata cu baiatul cand ma vad cu el
                la itp nu se leaga nici dracu de folia ta...doar daca ai folie sau parasolar folie pe parbriz...in schimb se leaga politia
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• distantierele sunt la bucata sau set 2 bucati
                  drive with speed than you die fast

Comment

• distantierele sunt la bucata

Comment

• distantierele sunt ptr logan?

Comment

• Avem distantiere pentru Logan de grosime 10mm la pretul de 50RON/buc.

Comment

• salut mar interesa si pe mine sirenele alea cu microfon daca poti sa mi dai mai multe detalii despre ele sunt ceva de genul ca la militie???

Comment

• Sunt de foarte multe tipuri sirenele.Trebuie sa fiti mai precis

Comment

• despre astea e vorba ce puteti sa mi ziceti
                              Attached Files

Comment

• Originally posted by alfaromtrans View Post
                                Sunt pozele in categoria jante ART
                                Nu sunt toate. Am intrebat ca sa stiu daca aveti la vanzare toate modelele din poza.
                                Modelul asta se potriveste si 4x100 (R14/15/16)?
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google