avem modelul MFW Imola 56 pe 16" pentru Logan. Costa 1350lei/set. Pretul include kit-ul de instalare si livrare gratuita prin curier rapid.
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
cheile briceag costa 60lei.
Comanda se poate face direct http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=609Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by savoiu_rf 82 View Postai putea sa mi trimiti si mie doua scrumiere 307 tinem legatura sau imi dai beep la tel 0723765174 si te sun eu salut
imi poti trimite si mie poze la jantele de 750 de ron te rog frumos salutJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Ma intereseaza folia aceea cu proeminenta, ca de carbon, pt toata capota! Cum facem sa ajunga cat de rpd una si la mine?
Comment
-
Originally posted by 89.MIR View PostMa intereseaza folia aceea cu proeminenta, ca de carbon, pt toata capota! Cum facem sa ajunga cat de rpd una si la mine?
Originally posted by romy19 View PostAm si eu o nelamurire,cheia tip briceag,se potriveste si la logan ????Cum trebuie adaptata daca nu se potriveste????Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Nu o gasesc pe site sa vad poze cu ea! pune un link te rog.Mi-ar trebui pentru toata capota fata
Ms
Nu o gasesc pe site sa vad poze cu ea! pune un link te rog. Mi-ar trebui pentru toata capota fata.
Ms
Comment
-
If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Comment
-
Proiectoare pentru Logan? Proiectoare+suporti de prindere pentru berlina si cablul dintre ele, daca aveti va rog un pret si firma care le produce.
Mercisigpic
Comment
-
Vreau si eu cotiera logan geamuri elctrice pe gri http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=673
90 lei si prin posta o trimiteti? daca nu curier rapid pana in timisoara e 25-30 lei nu?
va trimit pm cu datele personale,o zi buna multumesc
Comment
Comment