nu avem dar avem curbate la 8 lei ,pe pariu ca sunt mai bune decat alte firme cunoscute
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
salut sunt radu mar interesa si pe mine un set de covorase interior logan si un setde paravanturi logan berlina fumurii si inca o intrebare as mai avea husew de scaun pentru berlina ai cumva si la ce pret astept sms numai bine adresa mea este urmatoarea strada dispensarului numarul 43 comuna razvad judetul dambovita cod postal 137395 numele meu intreg savoiu d radu florin telefon 0723765174,0766438564,0245677454 astept sms numai bineSRF TARGOVISTE
Comment
-
Originally posted by savoiu_rf 82 View Postsalut sunt radu mar interesa si pe mine un set de covorase interior logan si un setde paravanturi logan berlina fumurii si inca o intrebare as mai avea husew de scaun pentru berlina ai cumva si la ce pret astept sms numai bine adresa mea este urmatoarea strada dispensarului numarul 43 comuna razvad judetul dambovita cod postal 137395 numele meu intreg savoiu d radu florin telefon 0723765174,0766438564,0245677454 astept sms numai bine
paravanturii Logan set fata spate - 50 lei/set
Nu trimitem in comuna Razvad deoarece nu are curierul sediu la dvs in localiate.Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Modele noi de jante de Logan
Jante ART pe 13" - 950lei/set
Jante ART pe 14" - 1050lei/set
Jante ART pe 15" - 1250lei/set
Jante ART pe 16" - 1450lei/set
Jante ART pe 17" - 1650lei/set
Jante ART pe 18" - 1850lei/set
Jante ART pe 19" - 2050lei/set
Modele pentru Logan pe 15"
ART 367
ART 367.jpg
ART 367_2.jpg
ART 416 BP
ART 416BP.jpg
ART 416 HB
ART 416 HB.jpg
ART 355L
ART 355.jpg
Jante ART 16 pentru Logan:
ART 355L
ART 355.jpg
ART 667
ART 667.jpg
Jante ART 17 pentru Logan:
ART 149.jpg
La o comanda de peste 1000lei transportul este gratis prin Urgent Curier
Jantele ART au omologare RARJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by mar1u5 View Postaparatori aripii pentru sandero aveti??Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Originally posted by florinc_99 View Postflash-uri pentru faruri aveti? la ce pret?
Importator direct de jante auto, accesorii și piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionații de automobile. Descoperă selecția noastră diversificată și beneficiază de soluții fiabile pentru îmbunătățirea aspectului și performanței vehiculului tău.
si acesta
Importator direct de jante auto, accesorii și piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionații de automobile. Descoperă selecția noastră diversificată și beneficiază de soluții fiabile pentru îmbunătățirea aspectului și performanței vehiculului tău.
mai multe modele
Originally posted by mar1u5 View Postaha...dar nu stiti daca se potrivesc si la sandero......o poza se poate
cele de Logan 1 costa 25lei/setJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
fratioare te am intrebat si eu de para vanturi ce se mai aude vad k nu mi ai raspuns
frate prin posta nu poti sa trimiti sau trimite la TARGOVISTE LA INTRARE DINSPRE GAIESTI LA OTELARIE ASTEPT SMS NUMASI BINE
salut sunt radu curierul nu are sediu in targoviste si dk da da mi si mie un nr de telefon de la sediu astept sms numai bine vreau sa iau doua seturi de paravantruri si un set covorase interior logan astept sms numai bineSRF TARGOVISTE
Comment
-
avem paravanturi de logan set fata spate la 55 lei si presuri unele la 25 lei si altele la 75 lei Huse avem de la 40 lei la 220 lei/set Transportul prin curier nu se poate ptr ca nu locuiti in oras eventual ridicati de la sediul lor si costa cam 40 lei Posta romana cred ca nu ridica colete de la sediul firmei
Originally posted by savoiu_rf 82 View Postfratioare te am intrebat si eu de para vanturi
ce se mai aude vad k nu mi ai raspuns
frate prin posta nu poti sa trimiti sau trimite la TARGOVISTE LA INTRARE DINSPRE GAIESTI LA OTELARIE ASTEPT SMS NUMASI BINEJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
Comment