Ceasuri verzi cu ace rosii.
Imbunatatiri Electrice & Electronice Pentru Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by free_fiber View Postpentru pervert_dory:
P.S. Imi cer scuze pentru calitatea pozelor.
ZI TOT ca ai ce zice!!!sigpic
Comment
-
Free_Fiber , am si eu o intrebare. Este in legatura cu montajul pentru marsarier, se vede excelent pe timp de noapte, dar am auzit ca pe timpul zilei deabia se vede . Este adevarat ? Ai putea sa pui o poza, facuta ziua ?
Si inca o chestie , acel montaj nu s-ar potrivi si pentru semnalizarile din triple ? Ma gandesc ca fiind pe acelas soclu ... .
Cu stima, FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Salut
Originally posted by free_fiber View Post20ron ron fara montaj, 50ron montaj inclus
Plafonierita cu 15leduri - 40ron;-1 bucLast edited by Augustin-Yng; 13 March 2009, 12:33.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Floryn, nu prea inteleg la ce te referi. E normal ca ziua abia sa se vada, ca doar lumina soarelui e mai puternica. Nici farurile nu se prea vad ziua.
Nu se potriveste in soclul de la semnalizari, ala e putin mai stramb
AG 23 YNG, vad ca esti din Mioveni. Cum facem? Lasa-mi, te rog, pe PM numele si adresa sa ti le pot trimite prin posta.
Comment
-
salut cat mar ajunge schimbarea luminilor de bord +folie de prestije cu tot cu acuri plus butoane si ce a de climatizare?
luminile de la bord ca in poza asta le as doriAttached Files
Comment
-
free_fiber eu catu ceva de genul asta la display.... poti ?Logan by Renault Pure Blood
Nothing beats Low Cost
Comment
Comment