Vand Tavite Pt. Portbagaj Si Covorase/presuri Auto Personalizate Pe Model De Masina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma numesc Furis George-Alexe. Poti sta linistit , nu-i bai pt 7 lei si oricum mai am in vedere achizionarea a 2 tavite pt portbagaj ;) , deci te voi contacta curand ! :P
    Mc si spor la vanzare !
    App am primit azi pe la 2 covorasele din cauciuc... Excelente ca si cele pt Logan !
    Last edited by Ogelinho; 2 March 2010, 19:07.

Comment

• Originally posted by themircea View Post
      Salut!

CatalinB - Frumooos! Sa-l folosesti sanatos!

Da, avem pe stoc tavita de Megane III HB. 151 ron, minus 10% sau curierat rapid gratuit.

Ceau!
      Mircea
      rimimg.ro
      salut,

am uitat sa-ti multumesc pentru promtitudine si seriozitate. foarte buna marfa.

P.S pentru o mazda 3 hatch, model 2008 sau 2007 (nu masi stiu exact) cat ar costa?

Comment

• Salut!

Ogelinho- Multumesc! Oricand doresti.

CatalinB - Ma bucur ca-ti place!
        Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si pentru ca apelezi din nou!

Si pentru Mazda 3 Sport (hatchback-ul) , pretul e tot 151 ron, minus... stii tu.
        Daca vei dori si pentru aceasta, la momentul respectiv va trebui sa detaliem un pic, pentru ca sunt doua modele de portbagaje la aceasta masina.

Ceau!
        Mircea
        Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
        0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15

Comment

• Salut,

as vrea si eu un set de covorase pentru Logan PH2 si o tavita pentru portbagaj. Te rog sa imi lasi PM cu un numar de telefon sa vorbim despre livrare.

Vezi ca ti-al lasat un PM cu numele si adresa mea.
          Last edited by no.23; 11 March 2010, 16:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salut!

no.23 - vezi, te rog, semnatura mea.

Irelevant ca e Ph2, in schimb difera portbagajul daca e Sedan, MCV/5 sau MCV/7.
            Covorase 115 ron (pentru cele cu 5 locuri), tavita pentru portbagaj 151 ron.
            Reduceri - vezi mai sus, postul #188 / 01.03

Pentru facturare si livrare, va rugam sa ne trimiteti:
            • date de facturare: persoana fizica (CNP si CI – aici puteti si “gresi” sau inventa cate o cifra pe ici-colo, ca nu are importanta...), firma (toate datele, inclusiv IBAN –aici trebuie corecte ca e vorba despre contabilitate)
            • date de livrare: la serviciu sau acasa, unde poate gasi curierul mai usor pe cineva in timpul zilei
            • neaparat un numar de telefon valabil

Ceau!
            Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.

Comment

• tavita portbagaj mcv este daca da la ce pret te rog.
              Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Salut!

tvstar1 - Sigur ca este, dar difera la MCV cu 5 locuri fata de MCV/7 locuri (sunt locasuri pentru balamale si zavorul central al banchetei)
                Evident, la cel cu 7 locuri sta sub bancheta de pe randul 3 si nu te incurca nici cand bancheta e deschisa (folosita).
                Pretul e 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit.

Daca ai cu 5 locuri, poate te va interesa si tavita pentru "santul" din spatele banchetei. 44 ron.

Ceau!
                Mircea

Comment

• Azi am primit coletul si ma declar foarte multumit atat de calitatea covoraselor si de cea a tavitei cat si de promptitudinea si profesionalismul vanzatorului.

Recomand cu incredere.

Comment

• Salut!

no.23 - Iti multumesc pentru ca ai cumparat de la noi si pentru vorbele bune!
                    Iti stam la dispozitie si pe viitor!

Ceau!

Comment

• salut Mircea! Poti sa ma ajuti cu un covoras de ala mic pentru Logan de pe tunelul ala median. In spatele franei de mana. Am covorase din alea tip tavita si mia furat cineva chestia aia de pe mijloc.
                      Multumesc.
                      1.2 TSI

Comment

• Salut!

irinel - fara probleme, dar o sa te coste mai mult curieratul decat covorasul si e oricum alt design decat cele turcesti de la reprezentante.
                        Cred ca ai iesi mai ieftin daca ti-ai cumpara un covoras dreptunghiular obisnuit (de la menaj sau de la auto) si il decupezi in forma respectiva.

Iti stam la dispozitie, oricum doresti.

Ceau!

Comment

• pune te rog o poza si u pret chiar daca este mai scump. Vreau sa vad cum sunt
                          1.2 TSI

Comment

• Salut!

irinel - mocheta 20*50 sau 25*50 negru, beige, gri, antracit cu spate cauciucat - 14 ron. - vezi pozele cu materialele covoraselor de mocheta.
                            Cauciuc 45*33 cm - design identic cu covorasele de cauciuc - vezi pozele de pe acest topic.

Ceau!

Comment

• un set de covorase pentru o skoda octavia II tip tavita : daca se poate realiza te rog da un pret.Multumesc
                              Attached Files
                              1.2 TSI

Comment

• Salut!

irinel - Banuiesc ca de cauciuc, da?
                                Sunt pe stoc. 115 ron.

Paste Fericit, tuturor!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google