Vand Tavite Pt. Portbagaj Si Covorase/presuri Auto Personalizate Pe Model De Masina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut!

ibitb - Sandero ajunge pe joi-vineri. 151 ron minus 10 % sau curierat gratuit.
    DAca vrei, te rog da-mi PM si te sun eu cand ajunge, iar a doua zi e la tine.

Multumesc,
    Mircea
    Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
    0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15

Comment

poze

salutare
      asa dori sa vad si eu niste poze cu tavitele pt logan mcv 5 locuri...cu scobitura ciudata din spatele banchetei
      multumesc

Comment

Salut!

reifelt - Pentru santul acel din spatele banchetei e o tavita separata, nu-i dintr-o bucata cu cea pentru portbagaj.
        N-am poze cu ea, dar acopera santul pe toata lungimea, exceptie facand cele doua "scobituri" mai adanci din extremitati.

Mircea
        Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.

Comment

O tavita pentru porbagaj logan sedan se mai gaseste?

Comment

Salut!

ferisoo72 - da, e pe stoc. 151 ron, minus 10 % sau curierat gratuit.

Weekend placut tuturor!
            Mircea

Comment

Trimis PM.

Multumesc şi o zi buna!

Comment

Astept telefonul!

Multumesc!

Comment

salut!m-ar interesa un set de presuri din cauciuc ,si o tavita portbagaj pentru logan ph2 berlina.cat m-ar ajunge per total-pretul lor+transport in bucuresti+reduceri?multumesc

Comment

Salut!

ferisoo72 - am vorbit ieri cu doamna. Tavita a plecat deja spre tine. Maine ar trebui sa ajunga la serviciu la sotia ta.

trisaba - tavita 151 ron ; covorase cauciuc 120 ron ; reduceri - vezi mai jos.

Reduceri pentru forum:
                    -la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit (avantaj client ~ 25 ron)
                    -la covorase (cauciuc si mocheta) – aveti de plata 15 ron (un partial din costurile de curierat). Tot 15 ron ramane si daca sunt mai multe seturi pe livrare (practic aveti livrare gratuita pentru celelalte)
                    -la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit-la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit.

Multumesc,
                    Mircea

Comment

Am primit tavita.
                      Multumesc mult!
                      Bafta la vanzari.

Comment

Salut!

ferisoo - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si iti stau cu placere la dispozitie si pe viitor.

Multumesc,
                        Mircea
                        rimimg.ro

Comment

Ieri mi-a sosit tavita pentru Sandero. E ok.
                          Recomand, sunt f. multumit de calitate.
                          Multumesc.

Comment

Salut,

Ma intereseaza sa achizitionez o tavita de portbagaj si covorase de cauciuc pentru Sandero.Va rog sa-mi spuneti daca mai aveti pe stoc.

Cu Respect,
                            Catalin

Comment

Salut!

ibitb - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si ma bucur ca-ti place tavita.
                              Multumesc si pentru recomandare!

Dhampir - tavitele de Sandero s-au terminat momentan, dar primim din nou peste o saptamana. Daca vrei, te rog da-mi PM cu un numar de telefon si te sunam noi cand ajunge.
                              Cat despre covorase, Sandero nu-i in catalog, dar nici nu am gasit unul pe care sa probam Clio III sau Logan. Teoretic, unul dintre cele doua modele ar trebui sa fie bun (stii tu, e chestie de platforme comune...). La reprezentanta nu putem merge, ca aia nu ne inghit...

Poate avem vreun coleg de forum din TM, care are Sandero si are cateva minute libere sa treaca pe la noi...

Multumesc,
                              Mircea

Comment

salut,

multumesc pt raspuns, astept un PM cand primesti tavite si eventual un raspuns in legatura cu covorasele daca gasesti pana atunci un sandero pt proba

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google