Vand Tavite Pt. Portbagaj Si Covorase/presuri Auto Personalizate Pe Model De Masina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Merci themircea,o sa caut prin hypremarketuri

Comment

• sigur ca poti sa folosesti fotografiile. Si, ca tot veni vorba: doar covorasul de la sofer cat ar costa?

Comment

• cat costa setul de covorase textil ptr logan ?
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Salut!

lungu Dan - n-ai pentru ce! Daca ma suni iti spun si unde am vazut cel mai de curand.

ParuLuScorilo - intre 38 si 41 ron - covoras de mocheta pentru sofer, doar pentru cei care au cumparat deja setul si vor sa-i lungeasca viata inlocuindu-l doar pe acesta.

Scuze ca a trebuit sa specific toate cele de mai sus! Stiu ca tu stii si nu era necesar, dar sunt patit deja cu unii ce vin din afara forumului, isi arunca ochii pe un post, ignora si exclud contextul, citesc 3 cuvinte ca atat pot, inteleg un pic mai mult decat o si dup-aia suna si fac circ ca au citit ei pe forum ca au nu-stiu-ce reduceri si vor nu-stiu-ce produs etc etc. Ce pacat ca prostia nu doare!

mumus - intre 100 si 120 ron, depinde ce material alegi, daca vrei margini mai deosebite, prinderi etc. Vezi, te rog, cu 2-3 pagini mai sus - sunt poze, detalii, preturi pentru covorasele de mocheta - acolo ti le poti configura si pretul rezulta pe cale de consecinta.

Multumesc,
          Mircea
          Last edited by themircea; 17 June 2009, 08:27.
          Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
          0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15

Comment

• Covorase pt Fiat Bravo 2008 an fabricatie?
            Pret cu tot cu taxe postale.
            Multumesc.

Comment

• Salut!

Cezar - covorase de cauciuc, da? Sunt pe stoc pentru Bravo nou.
              115 ron, plus 15 ron un partial din costurile de curierat.

Tavita pentru portbagaj, nu doresti? Ai avea curierat gratuit si inca 10 ron reducere la covorase daca le punem in colet cu o tavita.

Multumesc,
              Mircea

rimimg.ro
              taviteportbagaj.ro
              covoraseauto.ro
              presuriauto.ro
              cobiromania.ro
              Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.

Comment

• Vreau decat acele covorase de cauciuc.
                Aveti pm. Multumesc.

LE: as dori, un pm, pt o data estimativa a sosirii acestora.
                Last edited by Cezar; 25 June 2009, 14:16.

Comment

• Salut!

Pe langa tavite pentru portbagaj, covorase de cauciuc si de mocheta si bandouri, am inceput sa aducem si cotiere.

Sunt fabricate in Cehia, speciale pe model de masina, se pot rabata cand nu sunt folosite, cu compartiment de depozitare, din material rezistent, nu casant.
                  Pretul este 218 ron. Mai jos sunt cateva poze. Poze cu Logan nu am facut inca, dar urmeaza...
                  Costurile de transport la o cotiera sunt 15 ron (evident, doar un partial).
                  Restul reducerilor sunt ca si la covorase.

Multumesc,
                  Mircea

rimimg.ro
                  taviteportbagaj.ro
                  covoraseauto.ro
                  presuriauto.ro
                  cobiromania.ro
                  Attached Files

Comment

• Multumesc pt covorasele de Bravo. F buna calitate, atat a materialului cat si a prelucrarii.

Comment

• Salut!

Cezar - eu iti multumesc pentru ca esti clientul nostru si iti stau la dispozitie si pe viitor!
                      Ma bucur ca-ti plac covorasele!

Multumesc,
                      Mircea

Comment

• Salut!

Tavite pentru portbagaj, covorase de cauciuc si de mocheta, bandouri de protectie.
                        Toate speciale pe model de masina, toate fabricate in Vest, pentru pietele vestice.

rimimg.ro
                        taviteportbagaj.ro
                        covoraseauto.ro
                        presuriauto.ro
                        cobiromania.ro

Mircea

Comment

• Salut!
                          Revin - poate mai devreme decat m-as fi asteptat. Stii ca ultima data am luat de la tine niste presuri textile pentru Logan. Foarte frumoase, numai ca presul de la sofer s-a tocit de tot, mai are putin si se face gaura. E drept ca am si mers destul de mult in astea doua luni jumate. Desi totusi nu fac taximetrie, in 8 luni de cand am masina asta am facut vreo 15000 km cu totul. Celelalte trei presuri sunt ca si noi. Si sunt si foarte frumoase. Asa incat sunt dispus sa incerc in continuare, de data asta cu celelalte materiale pe negru, poate se nimereste vreunul din ele mai rezistent. Daca nu, astea doua sper sa ma duca inca jumatate de an si mai vad dupa aia ce fac in continuare.

Asa incat as vrea si eu urmatoarele:
                          1. Pres textil pentru Logan, presul de la sofer, cu doua saibe de fixare rotunde, material Caliber Black, margini cusute rosu intens.
                          2. Pres textil pentru Logan, presul de la sofer, cu doua saibe de fixare rotunde, material Carrera Black, margini cusute rosu intens.

Eu acum am material Elegant Black, ce-a mai ramas din el. Initial mi-a placut, pentru ca e mai grosut decat ce vazusem prin magazine. Ai idee, or fi schimbat cumva materialul asta intre timp? O fi acum mai rezistent? Ca la mine, la sofer, a inceput sa faca valatuci de scame inca din prima saptamana. De cele mai multe ori merg singur in masina, altfel sigur nu scapau nici celelalte.

PS: daca vrei, pot sa fac si o poza. N-am vrut sa-ti fac reclama proasta, sunt sigur ca nu esti tu de vina. Dar poate cu fotografia ii dai un pic peste nas producatorului.
                          Multam
                          Last edited by ParuLuScorilo; 30 August 2009, 12:12.

Comment

• Salutare!
                            Pentru VW Transporter T5 ai covorase? m-ar interesa si pe mine.
                            sigpic

Comment

• Salut!

ParuLuScorilo - Da, V8 era cel mai frumos material, dar nu excela prin rezistenta. Fiind cel mai "stufos" material e de inteles ca solicitarea la care e supusa lipitura firelor este cea mai intensa.
                              Caliber si Carrera sunt si ele aratoase si, in plus, sunt mai solide.
                              Dealtfel, de vreo luna incoace fabrica a scos din oferta V8 pentru ca cererea pentru Carrera si Caliber e foarte mare si nu li se merita aprovizionarea cu mocheta V8.

Din cele doua covorase pe care le-ai cerut acum, unul il vei primi gratis. Tu spui ca nu e vina noastra - de acord! Multumim! Dar cu siguranta nu e nici vina ta, asa ca ce-i cinstit, e cinstit...

Te sun luni si povestim.

sinx - Da, avem covorase de cauciuc pentru T5. Pentru cate randuri de scaune doresti: fata, fata+mijloc, fata+mijloc+spate?

Multumesc,
                              Mircea

Comment

• As dori doar pentru fata... ca masina sta mai mult fara celelalte randuri de scaune... dar daca ai un pret bun, le-as lua pe toate... imi poti face niste preturi te rog? mersi mult de tot.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google