Vand Tavite Pt. Portbagaj Si Covorase/presuri Auto Personalizate Pe Model De Masina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut!

CristiXP
    - Ma bucur sa te mai "vad"!
    Da, astea sunt.
    Scuze! Raspundeam la doua mail-uri deodata, unul cu CLK si unul cu GLK si le-am inversat ...

Pe langa cele din link-ul tau, pentru CLK W209 mai sunt si astea, un pic mai "lesne" http://www.rimimg.ro/catalog/covoras...03-p-1227.html

blackangel - noi iti multumim!

Weekend placut, tuturor!
    Last edited by themircea; 13 August 2010, 14:21.
    Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
    0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15

Comment

• Tavite pentru portbagaj, covorase de cauciuc si de mocheta, cotiere, bandouri. Toate speciale pe model de masina.

Poze si detalii pe www.rimimg.ro/catalog
      Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.

Comment

• Salut Mircea,
        Ai o comanda ferma pentru o tavita de portbagaj, pentru Dacia Logan, evident PM.
        O intrebare se impune totusi: cand ajunge ?
        Multumesc.

Comment

• vreau si eu preturile pentru presuri tavita si tava probagaj pentru un duster 4x4 te rog, pe pm. multumesc pentru timpul acordat!

Comment

• Salut!

tau_q - am primit PM-ul cu numere de telefon. Te vor suna colegii mei pentru datele de facturare si de livrare.
            Ajunge la tine a doua zi dupa ce pleaca de la noi, iar de la noi pleaca imediat ce avem datele de facturare.

razvanamza - tavita 154 ron, covorasele de cauciuc 120 ron.
            Reducere 10 ron ca-s imporeuna pe colet si curierat rapid gratuit.
            Matrita pentru tavita de Duster 4x4 abia de vreo saptamana s-a aprobat si primim in urmatoarele doua saptamani, cu prima livrare de la fabrica.

Ceau!

Comment

• Salut,

As dori si eu doua tavite portbagaj, una pentru Logan, si alta pentru Renault Symbol.

Te rog, poti sa-mi dai un PM despre pret si termen livrare?

MUltumesc!

Comment

• ok ramane sa aflu daca e ok

Comment

• Salut!

Mario -Multumesc! Am primit si PM-ul cu date de facturare. Te vor suna colegii mei in dimineata asta si maine ai tavitele.

razvanamza - daca vrei, scrie-mi un numar de telefon si te sunam noi cand au ajuns tavitele pentru 4x4.
                  Covorase pentru Duster sunt pe stoc si pot pleca spre tine oricand vrei, dar ar fi pacat sa nu le iei deodata pentru ca e economie de 25 ron.

Ceau!

Comment

• Salut!

razvanamza - Tavitele pentru Duster 4x4 au ajuns si avem pe stoc in permanenta, ca si pentru alte 800 de modele de masini.
                    Covorase, la fel.
                    Cateva mii de poze si toate preturile pe rimimg.ro/catalog

Ceau!

Comment

• Buna,

As dori si eu o tavita de portbagaj pt Logan MCV 5 locuri
                      Credeti ca se preteaza la plimbatul cainilor? - in sensul daca e destul de rezistent materialul pt gherutele lor Ma gandesc ca in felul asta scap usor cu curatenia de dupa plimbare.

Daca raspunsul e pozitiv, m-ar mai interesa care ar fi pretul actualizat si modalitatea de comanda / livrare - sunt din Timisoara.

Merci!

Comment

• Salut!

Metallaru - 154 ron , minus 10 % daca ridici de la depozitul nostru. E suficient sa suni si colegii mei te indruma spre acesta.
                        Tavita mea rezista bine-merci la un Danez de 75 de kg. Nu cred ca ai "catel" mai mare...

Ceau!

Comment

• Multumesc pt covorasele de Mercedes. Insa cele din spate nu se muleaza exact, nu ca ar fi vreo problema majora.
                          Covorase de cauciuc/mocheta pt Jaguar S-type aveti?

Comment

• Salut! un set de presuri pentru Volvo 850 gasim ?
                            MCV 1.5dCi & Volvo 2.5I

Comment

• Salut!

Cezar - am dat o filtrare in programul de facturare si singurul Cezar care a luat Mercedes in ultimele doua saptamani este un Cezar I., din Bucuresti str.M. si are un CLK - sa deduc ca esti tu? Evident exista si posibilitatea sa nu fii tu daca factura a fost pe firma.

a) Daca esti tu:1. in primul rand iti cer scuze, dar nu ai scris ca esti de pe forum si nick-name-ul, asa ca nu aveam de unde sa stim, iar colegii mei ti-au facturat curieratul la 23 in loc de 15 cat ar fi trebuit pentru forum. Rugamintea este sa imi/ne amintesti data viitoare sa trecem cei 8ron ca si discount. 2. Da, la CLK, desi platforma tehnica e CW203 podeaua din spate e un pic mai mica decat la masina din care provine, dar acestea sunt singurele covorase care se pot oferi pentru CLK. Fiind o serie nu foarte prolifica, fabrica nu a mai facut o alta matrita pentru ca nu s-ar fi amortizat in veci.

b) Daca nu esti tu - vrei te rog sa detaliezi cand, cine, model de Merc? La cate mii de covorase de Mercedes vindem, nu am intalnit nepotriviri daca masina a fost bine identificata.

S-type este in catalogul fabricii de covorase de mocheta - detalii si configurare pe http://www.rimimg.ro/catalog/extra_i...php?pages_id=2 si pe paginile catre care acesta te indruma. Covorase de cauciuc pentru S Type nu sunt la nici o fabrica din cele 5 cu care lucram.

vadim_braia - sigur ca da. 130 ron, plus 15 ron un partial din curierat daca doresti doar covorase. Poza : http://www.rimimg.ro/catalog/volvo-c-62_103.html
                              Daca iei si tavita, ai inca 10 ron reducere si curierat gratuit.

Ceau!

Comment

• Buna ziua. Da, eu sunt Cezar I.
                                Nu-i nici o problema ca a fost facturat 23 ron, cu urmatoarea ocazie sigur ne vom intelege.
                                Cat despre covorase, am inteles acum problema lor.
                                Multumesc pt calitate si promptitudine.
                                Ne vom auzi in viitorul apropiat.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google