Vand Tavite Pt. Portbagaj Si Covorase/presuri Auto Personalizate Pe Model De Masina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut!

Metallaru - eu iti multumesc si sper sa ne mai vedem!

defender - sunt toate pe stoc. Preturile le stii deja: 154+128-10 ; curierat gratuit.

Atentie la acel "cred" - mai bine vezi, te rog, pe site poze si detalii despre cele doua modele de portbagaje ale lui Astra J HB. Portbagajele difera dramatic si la fel si tavitele, asa ca te rog sa-l identifici cu siguranta.
    La Astra J lower avem si tavita Premium. Ai vazut-o pe site?

razvanamza - evident ca difera de cele de Logan. Poti vedea si poze cu fiecare dintre ele pe www.rimimg.ro/catalog

Tavita 154 (clasica) sau 220 (Premium), covorasele 120 ron.
    Daca sunt impreuna pe livrare mai e o reducere de 10 ron si curierat rapid gratuit.

Ceau!
    Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
    0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15

Comment

• ramane comanda ferma pentru Astra J HB, covorase cauciuc si tavita portbagaj(low), dar as vrea ca livrarea sa se faca sambata.

Comment

• un covoras cauciuc ptr un Peugeot Expert 2005 gasesc la tine?
        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Salut!

defender - Multumesc! Ieri au plecat spre tine. Colegii mei au scris pe colet sa se livreze neaparat Sambata. Ramane de vazut daca firma de curierat se conformeaza.

lucialina - Un covoras sau setul pentru locurile din fata? Un covoras nu putem livra.
          Setul pentru Scudo I / Jumpy I/ Expert I consta din cele doua covorase pentru locurile din fata. Sunt pe stoc 118 ron + 15 un partial din curierat.

Ceau!
          Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.

Comment

• Multumesc echipei rimimg, am intrat in posesia coletului. Produsele sunt sooper.

Comment

• Salut. Nu am reușit să urmăresc exact tot thread-ul. Eu vreau să cumpăr două seturi de covorașe: unul pentru Logan PH2 și unul pentru Skoda Octavia 2 (Facelift 2009).
              Covorașele de Logan am văzut că sunt 118 iar cele pentru Skoda tot 118. Fiind două seturi mai plătesc și transportul?

Comment

• Salut!

defender - Iti multumesc pentru apreciere si pentru ca esti clientul nostru!
                Iti stam la dispozitie si pe mai departe!

vlak2k - da, preturile sunt corecte. Costul de curierat (partialul pentru forum), ramane tot 15 ron, ca si cand ai fi avut un singur set pe livrare.
                Poti privi problema in doua moduri: fie la al doilea set ai curierat gratuit, fie pe set ai doar 7.5 ron...
                Daca doresti, te rog doar sa ne scrii datele de facturare si de livrare si un numar de telefon si... gata.

Ceau!

Comment

• La Multi Ani, sanatate si toate cele bune!

Comment

• Sal
                    As dori si eu pentru logan, covorasul mic din spate care vine pe mijloc ,intre cele 2 covorase din spate , ai asa ceva ?
                    plz pm. cu un pret

Comment

• Salut. Mocheta pentru usa portbagaj (cea care se prinde chiar pe usa, pe interior) comercializezi?

Multumesc anticipat!
                      Work is for people who don't have time to play golf

sigpic

Comment

• Salut!

sor7n - ar fi niste variante de covorase rectangulare la 15 ron, dar dupa parerea mea nu are rost sa arunci banii pe curierat pentru atata lucru.

Mr_danutz- scuze, nu ne ocupam cu asa ceva.

Ceau!

Comment

• Salut
                          Ma intereseaza si pe mine un set covorase cauciuc pt. logan berlina (5 locuri), spune-mi te rog cat ma costa cu tot cu transport pana in Bucuresti ? (sti cum e cu banii dupa sarbatori)
                          Multumesc anticipat.
                          Last edited by Robert Stefan; 10 January 2011, 18:33. Reason: completare

Comment

• Originally posted by themircea View Post
                            Salut!

sor7n - ar fi niste variante de covorase rectangulare la 15 ron, dar dupa parerea mea nu are rost sa arunci banii pe curierat pentru atata lucru.

Mr_danutz- scuze, nu ne ocupam cu asa ceva.

Ceau!
                            Te rog frumos poti sa pui o poza cu covorasul respectiv - ficiormiu sta permanent in locul ala cu picioarele si am mizere non stop acolo,
                            ms frumos!

Comment

• Ai murit themircea - de nu dai nici un semn ?

Gata am contactat direct firma ,e ok !
                              Last edited by sor7n; 13 January 2011, 15:35.

Comment

• Super treaba!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google