Vand Tavite Pt. Portbagaj Si Covorase/presuri Auto Personalizate Pe Model De Masina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am sunat eu la ei si mi-a spus un coleg de-al lui ca este plecat din tara, dar daca vreti sa comandati intrati pe siteul lui: http://www.rimimg.ro, comandati de acolo , eu asa am procedat.
    Stima

Am sunat eu la ei si mi-au spus ca este plecat din tara ,dar daca vreti sa comandati sau sa vizualizati produse intra-ti la el pe site http://www.rimimg.ro/catalog , eu asa am procedat.
    Last edited by Robert Stefan; 13 January 2011, 17:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salut!

sor7n - n-am murit...inca. Am fost doar plecat din tara. Ce poze pot sa pun cu un dreptunghi? E doar un dreptunghi...

DaniD - nu inteleg.

Robert Stefan - Multumesc ca ai sunat la firma! Eu tocmai m-am intors. Nu vazusem acest post si am apucat de am raspuns si la PM, dar ignora-l...

Ceau!
      Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
      0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15

Comment

• salut! ma intereseaza si pe mine un pret la tot setul de covorase(interior +portbagaj) pt un logan berlina 2005 cu livrare pe bucuresti.multumesc

Comment

• Salut!

Iulianule - covorase cauciuc 118 ron, tavita portbagaj 154 ron ; reducere 10 ron ca-s impreuna pe livrare si curierat rapid gratuit.

Ceau!
          Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.

Comment

• Originally posted by themircea View Post
            Salut!

defender - Multumesc! Ieri au plecat spre tine. Colegii mei au scris pe colet sa se livreze neaparat Sambata. Ramane de vazut daca firma de curierat se conformeaza.

lucialina - Un covoras sau setul pentru locurile din fata? Un covoras nu putem livra.
            Setul pentru Scudo I / Jumpy I/ Expert I consta din cele doua covorase pentru locurile din fata. Sunt pe stoc 118 ron + 15 un partial din curierat.

Ceau!
            eu am la el covorasul dintr-o singura bucata! deci nu ai...? ai ceva poze cu cele ale tale? la locurile din fata...
            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Tavita Portbagaj

Salut ma intereseaza si pe mine o Tavita Portbagaj Logan berlina..cum facem si cat costa si niste poze mar interesa. astept raspuns stima !!

Comment

• Salut!

lucialina - nu prea le mai face nimeni dintr-o singura bucata pentru o masina de 1.80 latime. Motive tehnologice, de utilizare, greutate etc. Chiar si cand acopera toata podeaua, ele sunt de fapt din 2-3 piese, unite intre ele - vezi pozele cu Scudo II, Ducato etc.
                Poze chiar cu Scudo I nu avem. Cand o sa avem putin timp (dar nu stiu cand o fi asta...) vom face poze si la modelele pentru care nu am facut inca.

mihaineb - e site-ul in fiecare semnatura a mea. Acolo daca intri in catalogul de imagini, sunt cateva mii de poze.
                Tavitele pentru modelele Dacia: http://www.rimimg.ro/catalog/dacia-c-21_28.html
                La tavita ai curierat gratuit sau 10% reducere.

Ceau!
                Last edited by themircea; 20 January 2011, 09:43.

Comment

• salut mircea. Ce pot sa zic ca presurile se comporta bine si iarna, sincer sa iti zic ma temeam ca fiind moi sa nu se taie de la gheata, dar pana acum sunt ca noi...Ce pot sa zic de tavita din portbagaj, se cam ia portiunea aia cauciucata, dar e vina mea ca puneam genti de voiaj cu rotile direct pe aia, le impingeam.in reste toate bune, nu aluneca, daca vrei un set de poze cu o mazda 3 sedan sa imi zici. Un up de la mine pentru marfa de calitate. Ai adus aparatori de noroi dar speciale de mazda 3?
                  zoom-zoom

Comment

• da ms frumos mircea dar consider ca tavitele pentru portbagaj sunt ff scumpe mi-am cumparat la 75 lei tavita portbagaj la fel ca cele de pe site,acelas material inclusiv si cel antiderapant.oricum ms frumos

Comment

• Salut!

laur_cos - ma bucur ca-ti plac! Cat despre siliconul din mijloc, isi va pastra proprietatile anti-alunecare chiar daca e zgariat si, in principiu, pe durata cvasi-nelimitata.
                      Altfel pusa problema, gandeste-te cum ar fi aratat podeaua masinii tale supusa la aceleasi solicitari...

Sorturile de noroi le avem in vedere, dar inca nu am gasit un producator care sa fie din EU, sa le faca speciale pe model de masina si sa fie la calitatea pe care o pretindem noi.

mihaineb - sigur ca da. Si un Adidas seamana cu un Adibas...

Ceau!

Comment

• Salutare... am cumparat acum ceva timp de la tine niste covorase pentru VW Transporter T5. Intrucat au trecut aproape 2 ani cel de la sofer s-a cam uzat. As dori sa stiu daca exista posibilitatea sa il trimiti doar pe acela. Per ansamblu am fost foarte multumit de covorasele respective... Cauciuc de calitate si vin ca turnate.
                        sigpic

Comment

• themircea ma faci sa rad zau cu explicatia ta ))) )))) ff tare )

Comment

• Originally posted by mihaineb View Post
                            da ms frumos mircea dar consider ca tavitele pentru portbagaj sunt ff scumpe mi-am cumparat la 75 lei tavita portbagaj la fel ca cele de pe site,acelas material inclusiv si cel antiderapant.oricum ms frumos
                            de unde ai cumparat la pretul acesta ca vreau si eu ...

Comment

• Salut!

sinx - Ma bucur ca-ti plac! Din pacate, toate fabricile fac doar set intreg, nu produc separat doar cel de la sofer.
                              Prin exceptie, Transporter T5 existand si ca utilitara, sunt in catalog separat doar covorasele de fata: 113 ron ( din pacate, nu doar soferul)

krypton - normal era sa-l intrebi in PM - citeste regulamentul.
                              Totusi, iti raspund eu: pentru Logan gasesti o gramada de accesorii la preturi foarte mici in targuri, magazine de cartier, hypermarketuri, adica peste tot unde ajunge marfa ieftina, produsa in Asia. Prin piete le gasesti chiar mai ieftin, aduse la negru.

Nimic din ce este produs in Vest nu are cum sa fie mai ieftin pentru Logan decat pentru alte masini.
                              Cehilor, polonezilor sau nemtilor le este absolut indiferent ca produc tavita sau covorase pentru BMW X5 sau pentru Dacia Logan. Matrita tot atat costa, materia prima e aceeasi, energia e aceeasi, mana de lucru, licentele, toate sunt identice.
                              Prin urmare, ei nu au nici cum si nici de ce sa vanda accesoriile pentru Logan la alt nivel de pret fata de cele destinate altor masini.

Fii linisitit, pentru Logan vei gasi o gramada de imitatii ieftine in toata tara.
                              Last edited by themircea; 1 February 2011, 09:49.

Comment

• @TheMircea mai ai tavite portbagaj pentru logan?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google