Vand Tavite Pt. Portbagaj Si Covorase/presuri Auto Personalizate Pe Model De Masina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Marti, voi avea un drum de facut la Arad.
    Nu e problema, vin eu din Arad, pana in Timisoara.
    Crezi ca ne putem intalni in cursul zilei de marti, sa-mi dai si mie un covoras d-asta, de portbagaj, pentru un Logan sedan, ai pe stoc?

Comment

Iata si cateva poze edificatoare cu tavita.
      themircea, daca ai nevoie, le poti folosi pentru prezentare sau publicitate.

Pozele sunt de Clio prima generatie
      Attached Files
      Last edited by Cristi_Xp; 1 March 2009, 13:15.
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Am primit tavita... Multumesc..

Comment

Salut.
          As vrea sa stiu daca ai covorase pentru portbagaj Logan MCV 5 locuri
          Adica tava de aia mare.
          daca ia zi-mi si mie un pret.

Comment

Salut!

xew - Sigur! Suna-ma si-ti ies undeva inainte, sa nu te plimbi pe stradute. Ca idee, totusi, se justifica cei 10% reducere pe care ti-i dau pentru livrare in TM, pusi in balanta cu combustibilul si orele pierdute?
            Eu fac cum doresti!

TopCat - Multumesc, sunt excelente! Voi scrie pe ele "Courtesy to Sorin"

bluee - Eu iti multumesc ca ai cumparat de la noi! Iti stau la dispozitie si pe mai departe!

adicata2003 - Avem pe stoc tavita pentru portbagaj de MCV/5. 151 ron minus 10% sau curierat gratuit. Daca vrei, avem si tavita pentru santul ala ciudat din spatele banchetei (44 ron).
            Avem si covorase de cauciuc speciale pentru Logan - de prima echipare in vest, nu la noi... (120 ron-10 ron daca-s in colet cu tavita).

Multumesc,
            Mircea
            rimimg.ro (fara www ca asa a zis Cristi... ;) )
            Last edited by themircea; 24 February 2009, 09:33.
            Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
            0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15

Comment

primit si montat tava portbagaj sandero!
              ai avut dreptate este perfecta!
              mai mult decat incantat, sa vad ca totusi mai exista oameni de incredere!
              o calduroasa recomandare din partea mea!

Comment

cat costa o tavita pentru portbagaj logan PH1... ?
                1.2 TSI

Comment

Salut!

winner - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si multumesc si pentru vorbele bune!
                  Ma bucur ca-ti place tavita si ti-as fi recunoscator daca ne recomanzi si prietenilor tai!

irinel - portbagajul nu a suferit modificari la phase deux fata de modelul dinainte de face-lift. Tavita e 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit.
                  Avem si covorase de cauciuc speciale pt.Logan (prima echipare in vest) - 120 ron.
                  vezi poze si pe rimimg.ro

Multumesc,
                  Mircea
                  Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.

Comment

Multumeesc mult .. Cateodata citesc in fuga pe forum si poate imi scapa detalii
                    1.2 TSI

Comment

Salut!

Irinel - Stai linistit, nu avea ce sa-ti scape ca nu am scris acest lucru mai sus. In plus, datoria mea e sa-ti raspund, ca de-aia sunt aici...

Mircea

Comment

Din pacate, nu am mai avut acces la net si nu am vazut raspunsul tau, nu ne-am mai putut intalni in Timisoara.
                        Eram cu masina de la servici si am venit pana la Arad, deci, nu era problema cu diferenta de km si de carburant.
                        Asta e.
                        In cazul asta, voi alege varianta curierului si vreau o tavita d-asta de Logan, dar nu vreau cu gaura, cum este in pozele din postarea 21.
                        Iti dau datele pe pm?

Comment

Salut!

xew - Fiecare masina are altfel portbagajul. Nu exista doua la fel, si implicit nu exista doua tavite la fel.
                          Pozele din postul 32 sunt cu Renault Clio Symbol, prima generatie - aceea avea groapa.
                          La Logan e altfel portbagajul si...nu, n-are groapa... Nu stiu unde ai vazut groapa in pozele din postul 21...

Multumesc,
                          Mircea
                          Last edited by themircea; 27 February 2009, 11:02.

Comment

Scuze.
                            Am confundat postarile, 21 cu 32.
                            E ok, e fara groapa.

Comment

Salut!

xew - cand doresti, te rog anunta-ma. Ai oricum livrare gratuita la tavita pentru portbagaj.

Duminica placuta!
                              Mircea
                              rimimg.ro

Comment

salut vreau si eu o tavita de potbagaj logan ph2.in loc de roata am butelia de gaz, deci cred ca fara aceea adincitura.iti trimit pe PM datele de contact
                                AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google