Vand Tavite Pt. Portbagaj Si Covorase/presuri Auto Personalizate Pe Model De Masina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut!

garib1973 - Multumesc pentru PM. Ti-am si raspuns ca mai avem nevoie de niste date pentru facturare si neaparat un numar de telefon.

Cat despre groapa, asa cum scriam cu doua posturi mai sus :Fiecare masina are altfel portbagajul. Nu exista doua la fel, si implicit nu exista doua tavite la fel.
    Pozele din postul 32 sunt cu Renault Clio Symbol, prima generatie - aceea avea groapa.
    La Logan e altfel portbagajul si...nu, n-are groapa... Cu Logan sedan sunt pozele din postul 21.

Va rog, ignorati groapa aia, ca ma incaruntiti! De cand a postat TopCat acele poze (Multumesc inca o data! - sunt excelente! ), toti, dar absolut toti imi spun ca ei n-au groapa la Logan. Pai, dupa cum se vede in poze, acolo e alt portbagaj, alta masina! Logan-ul n-are bancheta rabatabila si fractionabila, n-are suporturile alea pe laterale etc etc.

Rog un moderator sa scrie in postul #32 ca alea-s poze de Clio Symbol prima generatie. Multumesc!

sebi8ta - Mi-ai comandat tavita si presuri pentru un MCV. Asa cum ti-am spus si la telefon in urma cu vreo 10 zile si dupa cum ai fost anuntat si de Fan Courier Brasov, coletul tau este la Brasov din data de 17.02.
    Primim zilnic mail de la Fan BV privind neridicarea acestui colet, iar in ultimul mail primit ni s-a adus la cunostinta ca luni se va returna spre noi.
    Daca nu-l vei ridica nici luni, toata aceasta plimbare a coletului spre BV si inapoi pe noi ne costa peste 50 de RON.
    La telefon mi-ai spus ca vei ridica aceasta comanda si sa nu-mi fac griji. De atunci au trecut inca 10 zile, iar coletul tau se va intoarce spre noi.

Multumesc,
    Mircea
    rimimg.ro
    Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
    0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15

Comment

ti-am trimis si restul de date in reply la PM. astept "marfa".
      AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Salut!

garib1973 - Tavita a plecat ieri spre tine. Azi ar trebui s-o primesti.

Multumesc,
        Mircea
        Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.

Comment

Tavita pentru MCV cu 5 locuri mai ai?
          Care mai este pretul?

Comment

Salut!

invisibleman - sigur! Avem si aducem in mod continuu. Catalogul e pe rimimg.ro
            Pretul e 151 ron.
            Avem si tavita pentru santul ala din spatele banchetei de la MCV/5. Avem si covorase speciale pentru MCV (prima echipare in Vest)

Reduceri pentru forum:
            -la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit
            -la covorase – aveti de plata 15 ron (1/2 din costurile de curierat)
            -la covorase + tavita (chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit
            -la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit.

Daca doresti, te rog anunta-ne si imediat pleaca spre tine.

Multumesc,
            Mircea
            rimimg.ro

Comment

Am primit coletul deja. Foarte multumit.
              Multumesc Mircea.
              Attached Files
              AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Salut, pt sandero, ai covorase, tavita portbagaj si bandouri?

Comment

Salut!

garib1973 - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi! Ti-as fi recunoscator daca ne recomanzi si prietenilor tai!

Iti stau la dispozitie si pe mai departe!

bobocul - pentru Sandero avem pe stoc tavita -151 ron minus reducerile de mai sus.
                  Covorase speciale pentru Sandero nu sunt in catalog, dar m-as mira sincer sa nu fie identice ori cu Clio III, ori cu Logan. Voi incerca sa merg la reprezentanta sa probez intr-un Sandero. Necazul e ca aia nu ne inghit ca avem produse mai bune si mai ieftine decat ei, dar sper sa ne lase totusi sa verificam intr-o masina de showroom.
                  Nici la bandouri nu apare Sandero in catalog, dar acolo e vorba de lungimea usilor si de forma pe care o preferi, asa ca daca masori usile la inaltimea dorita pot sa-ti trimit modelele de bandouri cu lungime apropiata.

Multumesc,
                  Mircea

Comment

Cerere

IMI DORESC SI EU O TAITA PT.UN LOGAN .CUM PROCEDEZ SA-TI TRIMIT ADRESA MEA

Comment

Salut!

dummi - Multumesc! Oricand doresti!

Comenzile pot fi facute pe PM, mail la adresa de pe site-ul rimimg.ro, telefonic la numerele din semnatura (luni-sambata orele 8-19), SMS, fax.
                      Important pentru reduceri e sa ne anunti ca esti de pe forum!
                      Date necesare:
                      -neaparat un numar de telefon valabil
                      -date de facturare: persoana fizica (CNP si CI), firma (toate datele de facturare)
                      -date de livrare: acasa sau la serviciu, unde poate gasi curierul mai usor pe cineva in timpul zilei

Weekend placut!
                      Mircea

rimimg.ro

Comment

Multumesc. Daca ai putea sa probezi covorasele ar fi foarte bine. Vezi ca la Sandero trebuie sa aiba si gaurile pt prins in cele doua suruburi.

Comment

Salut!

bobocul - Da, nu-i problema: majoritatea masinilor au sistemul de fixare in podea. In covorase exista locase speciale pentru el.

Mircea

Comment

Stiu ca au sistemul de fixare in podea, dar difera distanta intre gauri

Comment

Sal .....am un Fiat Doblo an de fabricatie 2008,ma intereseaza covorasele si tavita pentru portbagaj..........ms frumos

Comment

Salut!

bobocul - da, sigur! Voi verifica, da acum nu-s in tara.

ghita_rau - avem pe stoc pentru varianta cu 5 locuri si ampatament normal (nu cel lung).
                                Sorry, nu-s in tara. Daca vrei, te rog suna pe cele doua numere de mai jos sau de pe rimimg.ro si azi vor trimite colegii mei comanda.
                                Tavita e 151, iar covorasele 115 sau 120, nu mai stiu... Cred ca am scris si mai sus pe topic, da'n-am vreme sa ma uit...
                                Daca suni la firma sa le spui ca este de pe loganclub ca sa-ti dea inca 10 ron reducere la covorase si livrare gratuita (asta daca le iei pe ambele). Ai vazut mai sus reducerile, da?

Multumesc,
                                Mircea
                                rimimg.ro
                                Last edited by themircea; 12 March 2009, 10:01.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google