Vand Tavite Pt. Portbagaj Si Covorase/presuri Auto Personalizate Pe Model De Masina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Din ce am citit pana acum am inteles urmatoarele:
    1. Pentru Logan MCV/5 exista atat tavita pentru portbagajul propriu-zis, cat si tavita pentru santul "ciudat" din spatele banchetei;
    2. Pretul la prima este de 151 ron, iar la a doua 44 ron, deci impreuna ar costa 195 ron;
    3. Aplicand reducerea de 10 %, rezulta un pret de 175,5 ron pentru "set".
    Daca am inteles corect, doresc si eu un astfel de "set", iar eu fiind din Timisoara, nu vad rostul curieratului, asa ca vreau sa stiu daca trebuie sa-l ridic eu de la firma sau imi este livrat la domiciliu.

Comment

Daca vreau doar presuri fata pentru Logan se poate?
      La mine doar alea se uzeaza
      Daca da sunt curios de un pret

Comment

Sal..............Ms frumos Mircea......covorasele si tavita vin perfect.......apelati cu incredere.

Comment

Salut!

Scuze pentru usoara intarziere in raspuns, dar am lipsit 4 zile din tara.

stefanel - Da, ai calculat corect. Asa cum zici, nu-si are rostul curieratul si evident ca primesti 10% . Te rog, suna-ne.

lolisor - scuze, dar nici una dintre fabrici nu este de acord sa ne dea doar cele de pe fata. Cica la ei oricum se schimba toate cand se uzeaza cel al soferului. In plus, organizarea productiei e gandita pentru seturi de 4.
          Doar la cele semi-personalizate putem primi doar fata, dar oricum cele de spate sunt relativ ieftine.
          Vezi cu poze cu UNI 1-2-3 pe rimimg.ro la pagina cu covorase, chiar sub titlul "covorase universale".

Daca vrei speciale pentru Logan, avem pe stoc - 120 ron. Vezi mai sus si reduceri.

ghita_rau - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si ma bucur ca-ti plac tavita si covorasele!
          Iti stau la dispozitie si pe mai departe!

Multumesc,
          Mircea
          rimimg.ro
          Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
          0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15

Comment

stie cineva cum pot face rost de capitonaj capota? as vrea sa cumpar un set.

Comment

Salut!

arguero - sorry, noi nu putem aduce asa ceva.
              Exista, insa, doua variante: 1. reprezentanta ; 2. cumperi pasla ignifugata (se gaseste) si iti croiesti singur. Nituri (braduti) de fixare se gasesc... in rest nu-ti trebuie decat putina indemanare si timp.

Tuturor colegilor de forum - In cele din urma am reusit sa definitivam oferta pentru covorasele textile. Asa cum va spuneam mai demult, vom aduce doar cele mai bune materiale din oferta producatorului. Ei au si ieftinaturi de-alea cu mocheta subtire, dar noi nu vom aduce! Din cate spune fabricantul, pe-alea le cumpara doar reprezentantele...

• Spatele covoraselor este cauciucat, antialunecare.
              • Mocheta e groasa, deasa si de calitate excelenta.
              • La calcaiul soferului este dublat si intarit materialul.
              • Toate sunt speciale pe model de masina (originale) si sunt vreo 800 de modele de masini in catalog.
              • Covorasele vin standard cu marginea tivita cu material textil, dar se poate comanda margine tivita cu piele artificiala ( + 5 ron) sau cusuta in diferite culori (+4 ron)
              • Pentru sistemele de fixare (doua modele) exista multe optiuni: 1. poate nu doriti deloc...; 2.daca aveti sistemul de fixare in podea, puteti cere doar saibele de plastic de pe covorase - pe modelul dorit. (2 ron/buc). 3.Daca nu aveti nici sistemul de fixare in podea, setul complet (surubul ce intra in mocheta + saibele de pe covoras) costa 4 ron/ buc. Se pot pune cate una sau doua pe covorasele din fata, in functie de preferinte (doar cate o prindere ar fi suficienta pentru a impiedica alunecarea).
              • Covorasele de mocheta se pot si broda (inscriptiona) cu sigle / logo la alegerea voastra. Ne trimiteti logo-ul in format JPEG si este o taxa suplimentara de 15 ron pentru introducerea logo-ului in masina de brodat. Aceasta se plateste o singura data, deci e foarte rentabil pentru reprezentante auto sau magazine. Brodarea costa ~ 8 RON / covoras. Din pacate, nu se pot inscriptiona nume de marci, modele, trade-mark-uri in general, decat pentru reprezentantele auto care au drept de utilizare asupra numelui.

Preturile sunt mai unitare. Depind doar de material si de numarul de locuri al masinii (5 locuri, 6-7 locuri, 8-9 locuri).
              Vom aduce doua clase de materiale:
              • Carrera si Caliber - pentru masini cu 5 locuri – 100 ron ; pentru masini cu 6-7 locuri – 121 ron
              • V8 Elegant – pentru masini cu 5 locuri – 110 ron ; pentru masini cu 6-7 locuri – 137 ron
              Covorase de mocheta nu vom aduce pe stoc, datorita diversitatii mari a optiunilor. Nici macar producatorul nu tine stocuri. Durata de livrare va fi intre 7-20 zile.
              Si la acestea, ca si la cele de cauciuc, va raman 15 ron de plata - un partial din costurile de curierat. Vedeti si sistemul de discounturi si transport.

Mircea
              rimimg.ro

Vine Iepurasul! Uitati-va si pe cobiromania.ro
              Attached Files
              Last edited by themircea; 9 April 2009, 08:33.
              Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.

Comment

Am si eu o intrebare, la care nu am reusit sa gasesc raspunsul, presul de la sofer logan berlina, are si locurile alea 2 pentru ca presul sa nu mearga in fata sub pedale?
                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                Enter the Matrix

Comment

Salut!

KeanuRev - Vezi mai jos poze cu covorasele de cauciuc pt. Logan.
                  Au cele doua gauri pentru sistemul de fixare - daca are masina acest sistem... Oricum se sprijina pe tot conturul - nu prea au unde sa alunece... )

Tuturor colegilor de forum - Paste Fericit, sanatate si liniste!

Mircea
                  Attached Files

Comment

va salut si sarbatori fericite va doresc, m-ar interesa un set de presuri din cauciuc ,si o tavita portbagaj ptr. un amic de-al meu care are un hyundai santa fe model 2007,atasez o imagine sa nu existe dubii vis-a-vis de model ,va rog un pret si in cat timp se poate onora comanda ,multumesc.
                    Attached Files
                    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Covorase Megan 2 pe negru?

Comment

Salut!

blackufo - Santa Fe 2007 - cu 5 sau cu 7 locuri? Nu cate foloseste, ci cate are masina din fabrica?
                        Tavita de 7 locuri este pentru cazul cand ultimele 2 sunt pliate (ascunse), dar difera anumite detalii fata de portbagajul normal cu 5 locuri.

Avem pe stoc ambele variante.
                        Tavita: 151 ron ; covorase de cauciuc 120 ron.
                        De aici scazi reducerile de mai jos.

Reduceri pentru forum:
                        -la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit (avantaj client ~ 25 ron)
                        -la covorase (cauciuc si mocheta) – aveti de plata 15 ron (un partial din costurile de curierat). Tot 15 ron ramane si daca sunt mai multe seturi pe livrare (practic aveti livrare gratuita pentru celelalte)
                        -la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit
                        -la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit.

servocar - de cauciuc sunt toate negre. Megane II 120 ron.
                        De mocheta, vezi detalii mai sus.

Multumesc,
                        Mircea
                        rimimg.ro
                        cobiromania.ro

Comment

imi cer scuze ca am omis lucrul asta ,ptr.Santa fe cu 5 locuri,am sa-ti las datele pe PM,multumesc.

Comment

multumit din toate punctele de vedere, tavita ok,presurile ok,colegul nostru de forum ,foarte ok ,intradevar se respecta clientul iar prin asta se respecta pe ei insisi,stima d-nul ,Mircea.Au intrat deja in uz.

Comment

Salut!

blackufo - Iti multumesc pentru ca ai cumparat de la noi si iti multumesc si pentru vorbele bune! Iti stau la dispozitie si pe mai departe!

cat_alex52 - asa cum scriam si in semnatura, va rog mult de tot daca nu sunt informatii confidentiale, intrebati pe topic, nu PM.
                              Suntem pe un forum si probabil intrebarile voastre si raspunsurile mele intereseaza si pe alti colegi.

Logan MCV/5 - covorase - 120 ron
                              Tavita pentru portbagaj - 151 ron
                              Tavita pentru sant - doar impreuna cu tavita - 44 ron.

De aici mai scazi reducerile de mai jos. Dupa cum vezi ai inca 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit.

Reduceri pentru forum:
                              -la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit (avantaj client ~ 25 ron)
                              -la covorase (cauciuc si mocheta) – aveti de plata 15 ron (un partial din costurile de curierat). Tot 15 ron ramane si daca sunt mai multe seturi pe livrare (practic aveti livrare gratuita pentru celelalte)
                              -la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit
                              -la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit.

Weekend placut!
                              Mircea

Comment

Salut, themircea! Ma intereseaza sa achizitionez o tavita de portbagaj pentru Sandero. Exista pe stoc? Daca e, iti trimit datele pe PM. Multumiri anticipate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google