Vand Tavite Pt. Portbagaj Si Covorase/presuri Auto Personalizate Pe Model De Masina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare!
    Cat costa un set de presuri si o tavita pentru sandero + livrarea pana in Pitesti, Arges?

Multumesc,
    Mihai.

Comment

• Salut!

pescarlamusca - tavita - 151 ron, covorasele -115 ron.
      De aici mai scazi inca 10 ron (ca-s impreuna pe colet) si ai curierat gratuit.
      Vezi mai jos reducerile pentru forum.

Reduceri pentru forum:-la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit (avantaj client ~ 25 ron)
      -la covorase (cauciuc si mocheta) – aveti de plata 15 ron (un partial din costurile de curierat). Tot 15 ron ramane si daca sunt mai multe seturi pe livrare (practic aveti livrare gratuita pentru celelalte)
      -la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit
      -la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit.

Multumesc,
      Mircea
      rimimg.ro
      covoraseauto.ro
      taviteportbagaj.ro
      Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
      0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15

Comment

• Salut . Covorase pt Logan berlina mai ai pe stoc ?

Ti-am lasat PM .
        Last edited by Ogelinho; 31 May 2009, 19:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salut!

Ogelinho - iti multumesc ca ai cumparat de la noi!
          Iti stam la dispozitie si pe viitor!

Weekend placut!
          Mircea
          Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.

Comment

• sal'tare, coane!
            Nu vreau sa te bat la cap, dar de covorasele mele textile ai idee cand o sa vina (v. post #97)?
            Multam si spor la vanzare!

Comment

• Covorasele vin perfect .Multumesc frumos ! Spor la vanzare :P

Comment

• Salut.Vreau si eu o tavita pt portbagaj logan berlina,si care-i pretu +livrarea.Merci

Comment

• Salut!

ParuLuScorilo - Marti noaptea au ajuns. Miercuri te-am sunat si au plecat spre tine. Ieri (joi) ar fi trebuit sa le primesti.

Ogelinho - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si iti stau la dispozitie si pe mai departe!

lungu Dan - 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit (avantaj client ~25 ron). Ai si poze mai sus pe topic.

Multumesc,
                  Mircea

Comment

• joi am primit covorasele, de dimineata, dar nu le-am vazut pana seara tarziu, cand am ajuns acasa, ca pana atunci am fost in vizita la nepotel
                    Calitate - brici, n-am prea vazut asa ceva prin magazine. Dar ma asteptam sa fie ok, cunosteam tavitele si bandourile. De potrivit, se potrivesc perfect, acopera tot si lasa pedalele libere la sofer. Mocheta grosuta si de calitate - acuma, sa vedem cat tin, ce am avut pana acum se zdreantuiau la sofer in cateva luni de ziceai ca erau mancate de soareci. Dar dupa cum arata cred ca vor avea viata lunga
                    Multam fain si spor la vanzare!

Comment

• Salut!

ParuLuScorilo - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si ma bucur ca-ti plac covorasele!
                      Cat despre cel de la sofer, e normal sa se uzeze primul, ca 80% din timp soferul e singur in masina.
                      Ce am obtinut, insa, de la fabrica este ca ne pot face si doar covorasul soferului (separat). Evident, trebuie sa stim toate detaliile (material, culoare, margini) pe care le-ati ales initial, cand ati luat tot setul.
                      In acest mod, viata setului de covorase se lungeste de 2-3 ori.

Weekend placut!
                      Mircea

Comment

• Poti sa vinzi si pe bucati covorasele?M-ar interesa acel covoras care vine in spate intre cele doua covorase ,cred ca sti de care zic.Mersi

Comment

• Salut!

lungu Dan - Pentru tunelul median pot sa-ti ofer doar de mocheta. 19 ron.

Comment

• Originally posted by themircea View Post
                            Salut!

lungu Dan - Pentru tunelul median pot sa-ti ofer doar de mocheta. 19 ron.
                            Nu vreau de mocheta.Daca faci rost de caucuc o sa iau

Comment

• si fotografii
                              Attached Files

Comment

• Salut!

lungu Dan - Sorry! Importam de la 3 fabrici de covorase de cauciuc. Toate 3 sunt in Vest si produc pentru pietele vestice. Nici una dintre ele nu are la masinile cu tunel median covoras central. Da, la masinile cu podea plata, covorasele acopera si mijlocul, dar nu-i cazul de fata...
                                Exista covorase turcesti universale cu o limba de cauciuc pentru tunelul median. Vezi prin hypermarketuri. Sau, poti sa cumperi un covoras de cauciuc dreptunghiular (din alea de pus la usa), il decupezi frumos si il bagi sub cele doua covorase laterale. Mai mult, nu stiu ce sa te sfatuiesc.

ParuLuScorilo - multumesc pentru poze! Ai vazut: covorasele de mocheta vin sigilate si nu avem cum sa le facem poze, asa ca... Pot sa le pastrez pe cele facute de tine?

Mircea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google