Vand Tavite Pt. Portbagaj Si Covorase/presuri Auto Personalizate Pe Model De Masina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut!

sinx - fata - 110 ron ; fata+mijloc - 145 ; f+m+s - 180 ron.

Evident, preturile pentru mijloc sau spate luate separat nu sunt egale cu diferenta matematica dintre preturile de mai sus...
    Cu toate astea, daca folosesti masina mai mult ca "duba" nu cred ca are sens sa le iei doar ca sa le tii acolo.

Tu decizi, noi iti stam la dispozitie.

Mircea
    Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
    0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15

Comment

• OK! mersi mult. Deja m-am hotarat. Le vreau pe cele de 180 de roni. O sa iti las adreasa pe pm.
      sigpic

Comment

• Salut!

sinx- Multumesc! Ne auzim imediat ce apar cele de pe randul III si le trimitem la adresa pe care ai dorit-o.

Multumesc,
        Mircea
        Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.

Comment

• Salut ...m-am hotarat si eu. Vreau un set de covorase de cauciuc pentru un logan berlina.Am inteles ca ele vin fix si nu au unde aluneca nu? Dar totusi eu am prevazute acele 2 prize de prindere.Ai cumva si saibele alea sau ce mai este nevoie sa le fixez acolo?Astept raspuns salut

Comment

• Salut!

mircea_nik - In covorase sunt locase speciale in care intra cele doua sisteme de fixare pe care le ai tu pe podea. Nu e nevoie de nici o saiba. Au covorasele niste umeri de intarire.

Ceau!

Comment

• ok atunci vreau si eu un set cand poti trimite? deja sunt nerabdator sa le probez

Comment

• Salut!

mircea_nik - imediat ce ne suni (orele 8-18) sau ne trimiti datele de livrare, facturare si un numar de telefon, covorasele pleaca spre tine.

Multumesc,
                Mircea

Comment

• un up mare de la primul client!
                  ce bandouri ai pentru logan???
                  sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Salut!

lucialina - Iti multumesc ca apelezi din nou la noi.
                    Se pare ca Logan-urile care se vand pe pietele vestice au toate bandouri de fabrica, asa ca producatorul cu care lucram noi nu a introdus matrita speciala pentru Logan.

Totusi, la bandouri e vorba in definitiv doar de lungimea usilor, asa ca daca poti masura portierele, cred ca vom gasi niste bandouri care sa se potriveasca. Mai departe, depinde daca-ti place designul lor.

In alta ordine de idei, am inceput sa aducem protectii pentru bara spate la Logan MCV - cele care se pun deasupra pe bara ca sa nu zgarii cu bagajele. Pretul e 110 ron, minus 10% sau curierat gratuit.

Multumesc,
                    Mircea

Comment

• Gata covorasele au ajuns ieri si sunt super...vin ca si turnate si materialul este excelent recomand cu incredere....tinem legatura cred ca o sa-ti comand cat de curand si tavita pentru portbagaj. salut

Comment

• ar fi bine de pus niste poze si cu bandourile si cu protectiile pentru bare!
                        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Salut!

mircea_nik - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si iti stam la dispozitie si pe viitor!
                          Ma bucur ca-ti plac covorasele!

lucialina - sigur ca pun poze, dar cu care din sutele de modele de bandouri si de masini?
                          Asa cum scriam in postul anterior (vezi, te rog, mai sus), daca masori lungimea portierelor la Logan, pot sa vad in catalog care bandouri s-ar potrivi si atunci pun poza cu bandourile respective, chiar daca sunt montate pe alta masina.

Multumesc,
                          Mircea

Comment

• Au ajuns si la mine covorasele de T5 insa nu am avut timp sa mai intru pe forum... per ansamblu sunt multumit... material bun, se potrivesc la fix...
                            Recomand cu incredere...
                            Last edited by sinx; 18 September 2009, 14:16. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

• Salut!

sinx - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si ma bucur ca-ti plac covorasele.
                              Iti multumesc si pentru recomandare!

Weekend placut!
                              Mircea
                              Last edited by themircea; 19 September 2009, 15:51.

Comment

• am primit asa:
                                1. Presuri textile Logan sofer de schimb, inclusiv cel din partea firmei - calitate foarte buna amandoua, nu-mi dau seama daca e unul mai bun dintre ele. Nota 10+.
                                2. Presuri textile Kia - se potrivesc perfect. Nota 10.
                                3. Presuri de cauciuc Golf IV - se potrivesc perfect, doar ca timburusurile de fixare sunt rotunde la masina si ovale la pres. Dar nu e o problema, ca materialul (excelent!) e moale si greu si nu aluneca. Nota 10.
                                Coronita n-avem, ca e criza.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google