Vand Tavite Pt. Portbagaj Si Covorase/presuri Auto Personalizate Pe Model De Masina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ai cumva tavite pentru un portbagaj de Megane 3 (hatchback)?

Comment

• Salut!

CatalinB - Frumooos! Sa-l folosesti sanatos!

Da, avem pe stoc tavita de Megane III HB. 151 ron, minus 10% sau curierat rapid gratuit.

Ceau!
      Mircea
      rimimg.ro
      Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
      0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15

Comment

• Buna. Te rog spune-mi un pret pentru covorase (de cauciuc) pentru un Logan. Ma intereseaza modelul acela care intra sub pedale.. Am avut covorase originale dar la spalatorie le-au inlocuit cu unele ordinare (scurte) si imi murdaresc mocheta.. Exista doar pentru fata sau trebuie sa iau un set de 4????...

Comment

• Salut!

bluee - toate covorasele sunt la set pentru toata masina. Nu avem nici pret si nici modalitate de facturare pentru fractii de set.

Poza covoraselor e si mai sus pe topic, dar o atasez si mai jos.
          Pretul e 115 ron.

Cat despre intratul sub pedale, ma indoiesc ca vei gasi asa ceva si sa fie produse in Vestul Europei. Acolo exista niste reglementari de siguranta care interzic covorasului de la sofer sa depaseasca pozitia unde pedalele ating podeaua la apasare maxima.
          Sigur, pe piata noastra exista covorase turcesti sau chinezesti pe care unii le prezinta drept "originale"... Acelea nu trebuie sa respecte regula de mai sus...

Ceau!
          Mircea
          covoraseauto.ro
          Attached Files
          Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.

Comment

• Salut!
            Am vazut pe forum(dar nu mai stiu pe unde, ca am ametit tot cautand) o tavita de portbagaj pentru logan care avea doua prelungiri pe laterale, acestea intrand in scobiturile in care se afla cricul si vis-a-vis(nu stiu cat de explicit am fost).
            Ai asa ceva?

Comment

• Sa traiti!

O poza cu cotiera de Logan se poate? Trebuie sa se potriveasca perfect pe Logan 1.4, fabricatie 2005.

Mersi anticipat.

Vorba multa, saracia omului

Comment

• Salut. Vreau si eu un set de covorase de cauciuc,tavita portbagaj si tavita mica pentru logan mcv 5 locuri ph1. Iti dau datele pe pm. Multumesc.

Comment

• As vrea sa stiu daca ai pentru un MCV de 5 locuri:
                  -covorase cauciuc interior (5 buc daca se poate) tip tavita cu buza mai inalta;
                  -covoras portbagaj, cel mare
                  -si mai ramane in portbagaj linge spatarul canapelelor un spatiu neacoperit; As vrea sa stiu daca ai cumva si pentru acea suprafata o solutie.

Pentru toate astea as vre sa stiu un pret, daca le-ai avea.

Multumesc anticipat.

Comment

• Salut!

giovany_cjcr - sunt masini la care cele doua locase de pe laterale au doar cativa cm adancime, dar au suprafata mai mare. La acelea, tavita intra si in "adancituri".
                    Tehnic vorbind, nu este cazul Loganului. Tavita merge pana la buza acestor gropi, lasandu-le descoperite.

IulianS - din moment ce e speciala pentru Logan, evident ca se potriveste pe Logan. Motorul si faptul ca e din 2005 nu au absolut nici o relevanta asupra cotierei.
                    Ce e important este daca ai sau nu geamuri electrice pe spate. La Logan pozitia butoanelor o stii, iar cotiera difera.

Poze generice, exemplificative, cu detalii de finisare sunt pe pagina 7.
                    Mai jos ai poza cotierei de Logan montata.
                    Am uitat: ele vin standard cu piele ecologica neagra. Pe comanda, putem aduce si cu piele ecologica gri.

valpo - Multumesc! Te sunam mai tarziu si azi pleaca spre tine.

adicata2003 - Sunt toate pe stoc. In ordinea intrebarilor:
                    - 115 ron. Marginea are 1 cm inaltime. Poze sunt si pe topic (pagina 1, posturile #14 si #19) si pe site-urile noastre.
                    - 151 ron
                    - 44 ron
                    Reducerile sunt cu cateva posturi mai sus.
                    In cazul de fata: 151+44+115-10 ; curierat gratuit.

Multumesc!
                    Mircea
                    covoraseauto.ro
                    Attached Files
                    Last edited by themircea; 11 February 2010, 09:43.

Comment

• Multumesc mult de raspuns. Sa vad cum stau cu finantele si o sa comand. Cred ca cel mai bine e sa le comand pe rand.

Comment

• salut

ti-am trimis ieri PM, dar vad ca nu mi-ai raspuns........poti face rost pt un Logan facelift de un covoras de portbagaj din material textil sau din cauciuc - nu imi prea place cel tavita

Comment

• Salut Mircea.

Raspunsul de pe topic e cel initial. Ma intereseaza daca (virgula) cotierele au intaritura de fier. Se poate un raspuns, te rog frumos?

Multumesc anticipat.

Comment

• Salut!

adicata2003 - Sigur! Oricand doresti!

no.23 - Nu erau informatii confidentiale, asa ca nu avea sens sa vorbim pe PM.
                            Nu importam decat tip tavita. Au doar avantaje fata de cele fara margini.

IulianS - eu iti multumesc!
                            Cotiera de Logan nu are suport pentru scrumiera. Asa cum scriam in precedentul mesaj, pozele de pe pagina 7 sunt exemplificative. De altfel, in postul respectiv si scrie ca nu sunt poze cu Logan.
                            Cotiera de Logan este in poza de pe aceasta pagina, in primul raspuns pe care ti l-am dat.

Cat despre intaritura de fier, fereasca Sfantu' !
                            In Vest exista niste "Safety Regulations" extrem de stricte si daca nu le respecti, ca producator, e foarte grav.
                            In cazul cotierei: nu cred ca la un impact lateral ai vrea ca in dreapta/stanga bazinului si coastelor sa fie ceva cu intaritura metalica si mai rigid decat osul uman!
                            Daca doresti neaparat cu armatura metalica, iti recomandam produsele de inalta calitate din China, Turcia, Bulgaria etc...
                            La ei legile sunt optionale...

Ceau!
                            Mircea
                            Last edited by themircea; 12 February 2010, 10:34.

Comment

• Cotiera

Salve Mircea.

Am inteles. Credeam ca prin "poze cu Logan" vrei sa spui poze cu cotiera din poza montata pe Logan (pozele din pagina 7).

In fine. Multumesc mult pentru raspunsuri. Tinand cont ca nu am decat poza trimisa de tine ultima data si pozele de pe pagina 7 care sunt de la alta cotiera am sa ma gandesc si am sa revin cu o comanda.

Multumesc inca o data.
                              Cu mult respect,

Comment

• Salut!

sange86 - Tavita 151 ron, covorase 115 ron . Daca le iei pe ambele ai inca 10 ron reducere la covorase si, desigur, curierat gratuit.

IulianS - Pozele de la pagina 7 nu sunt de la "alta", ci de la "alte" cotiere.
                                Te rog, daca vrei sa te mai uiti o data, se vede ca sunt pozate 4 cotiere radical diferite, pentru 4 masini. Vezi forma cotierei, forma talpii de fixare etc.

Asa cum scriam si ieri (postul de la ora 8.40), pozele de pe pagina 7 sunt, citez "Poze generice, exemplificative, cu detalii de finisare" si cred ca dau suficiente informatii despre calitatea finisarii, detalii etc.
                                Ieri am pus si poza cu cotiera de Logan montata in masina.

Mai mult de atat... nu prea inteleg ce ai putea dori, dar...anyway...

Multumesc!
                                Mircea
                                rimimg.ro
                                Last edited by themircea; 12 February 2010, 11:58.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google