Vand Tavite Pt. Portbagaj Si Covorase/presuri Auto Personalizate Pe Model De Masina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut,

un pret pentru covorase cauciuc logan interior +portbagaj.multam.

Comment

• In regula themircea. M-am lamurit total. Multumesc.
      O zi buna.

Vorba multa, saracia omului

Comment

• Salut!

sange86 - paaai, ti-am raspuns deja. Vezi postul de la ora 10.56 - anterior postului tau.

IulianS - Eu iti multumesc!

Weekend placut!
        Mircea
        taviteportbagaj.ro
        Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
        0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15

Comment

• Poti pune poze cu covorase pentru un Peugeot 307?
          In cazul in care iau un set pentru mine (de Logan) si un set pentru Peugeot 307 taxa de transport este 15 + 15, sau doar 15 lei, fiind doar un singur colet?
          Merci.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• A ajuns pachetul. Se potrivesc bine ambele tavite. Multumesc!

Comment

• Salut!

vitriol - nu! 15 ron in total.
              Altfel pusa problema, la al doilea set de covorase ai curierat gratuit.
              Poza de ansamblu -mai jos.
              Poze cu detalii de finisare -pe site-ul nostru.

valpo - Eu iti multumesc ca ai cumparat de la noi si sper sa ne mai auzim!

Weekend placut!
              Mircea
              rimimg.ro
              Attached Files
              Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.

Comment

• Salut Mircea , am cumparat de la tine un set de covorase pt Logan . Ma poti ajuta si cu un set pt un Ford Fiesta 6 ( 2006 - 5 usi )

Later : Am intrat la voi pe site si am vazut ca aveti la pretul de 115 RON , aveti pe stoc ?
                Last edited by Ogelinho; 26 February 2010, 18:15.

Comment

• Salut!

Ogelinho - Iti multumesc ca apelezi inca o data la noi!
                  Da, avem pe stoc. Pretul e 115 ron.
                  Costurile de curierat tu le suporti doar partial: 15 ron.

Reduceri in functie de produs si de combinatia de produse pe livrare
                  • la tavite, bandouri sau cotiere– 10% reducere sau curierat gratuit;
                  • la covorase (cauciuc si mocheta)– suportam noi o parte din curierat si mai aveti de plata doar 15 ron (indiferent cate seturi de covorase sunt in livrare)
                  • la covorase + tavita/bandouri/cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit
                  • la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare – reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit, in valoare de maxim 150 ron

Ceau!
                  Mircea
                  rimimg.ro

Comment

• salut! am si eu o intrebare la care poate ati mai raspuns in spate! o poza cu niste presuri ptr logan?
                    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Salut!

lucialina - Pagina 1, postul #19... tot tu m-ai intrebat...

Ceau!
                      Mircea

Comment

• Am comandat prin mail la office@rimimg.ro si am fost contactat de un coleg de-al tau . 115 RON presurile + 22 RON transportul .

Mc inca o data !

Comment

• merci tare mult...si scuze de deranj! pe acelea le stiam dar ma gandeam ca poate mai aveti si alte modele! astea sunt cam "golase" (ocupa prea putin din spatiul ala)!!! ceva care sa aiba si pentru tunel in spate?
                          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Ceau!

Ogelinho - cum +22?
                            Pentru forum ai doar un partial de 14.8 ron din curierat la covorase.
                            Ma rog...nu ca cei 22 ai fi integral costurile de curierat...

M-am uitat pe livrarile de ieri si din 7 seturi de covorase de Fiesta livrate catre clienti de retail, nici unul nu a fost de pe loganclub.
                            Ai scris in mail ca esti de pe logan club si nick-name-ul? Iti dai seama ca noi altfel nu avem de unde ghici...

Ceau!
                            Mircea

Comment

• Nup , nu am specificat . Dar oricum nu este nici o problema . Mc inca o data !

Comment

• Salut!

Ogelinho - pai atunci, rogu-te, cand/daca vei mai apela la noi pentru tine sau pentru vreun prieten, aminteste-mi si scadem diferenta asta din urmatoarea livrare.
                                Si mai ceva: scrie-mi, te rog numele (PM sau aici, cum vrei), ca sa-mi notez si eu ca trebuie sa-ti compensam diferenta.

As zice sa-ti fac transfer bancar, dar ar fi comisioanele cat suma...

Lucialina - Ce sa-i faci? Asa le-a semnat Renault... S-or fi gandit ca pentru ei, pe-acolo, or fi bune...
                                Cat despre tunelul median, am tot scris pe acest topic. Lucram cu 5 fabrici de covorase, din care cea mai estica e in Cehia. Cunoastem alte 8-9 fabrici, toate din Vest.
                                Ei bine, nici una dintre ele nu face covorase cu acoperitoare pentru tunelul median. Ei zic ca arata grobian atata cauciuc in masina si ca la ei nu se cere.

Noi am gasit doua variante de solutii de protectie: covoras de mocheta cu spate de cauciuc 25*50 cm in culoarea mochetei de baza a masinii sau in culoarea covoraselor - 14 ron, sau covoras de cauciuc 45*33 cm de la acelasi producator si aceeasi calitate cu covorasele de Logan (clar trebuie un pic ingustat in dreptul consolei centrale) - 15 ron.

Ceau!
                                Mircea
                                Last edited by themircea; 2 March 2010, 17:35.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google