As dori si tavita pentru \skoda octavia ii facelift dar vreau sa intreb mai intai ceva. Forma tavitei umple spatiul ala din spatele aripii complet ? Am vazut niste poze cu tavite si mi se pare ca nu ar umple tot acel spatiu . CU stima
Vand Tavite Pt. Portbagaj Si Covorase/presuri Auto Personalizate Pe Model De Masina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
salut. m-ar interesa si pe mine un set de presuri de cauciuc de interior si o tavita de portbagaj pentru o mazda 3 sedan 2009.cam cat m-ar costa si aceleasi intrebari ca in ultimele 2 posturi le am si eu. daca iese bine si la pret atunci te procopsesti cu un client. multumesc frumos
Comment
-
Salut!
Winnie
- saibele de plastic de pe covorase sunt destinate doar covoraselor de mocheta sau poliuretan (cele vandute de unele reprezentante si produse in Turcia). Acestea nu au tinuta si rezistenta cauziucului si atunci evident ca au nevoie de acele saibe ca sa intre sistemul de pe podea.
Covorasele de cauciuc au in loc de saibe un locas intarit cu umar inaltat. Vezi poza.
- Asta deja tine de "safety regulations" obligatorii de vreo 10 ani in tot Occidentul, SUA, Japonia etc. Citez din memorie: "covorasul soferului nu poate depasi in lungime pozitia de apasare medie a pedalelor".
Multumesc pentru impresia despre mine, dar trebuie sa-ti spun ca nu eu personal vand covorasele. Eu doar ma ocup de legatura cu forumurile. Site-ul importatorului este www.rimimg.ro , dar si domeniile taviteportbagaj.ro, presuriauto.ro, covoraseauto.ro
irinel - sunt pozele cu tavita de O.II hatchback pe rimimg.ro/catalog . Desigur existenta sau inexistenta in portbagaj a plasei separatoare din dreapta sau a dulapiorului din stanga (cele din poze) tin de nivelul de echipare, dar vezi acolo exact forma.
151 ron, curierat rapid gratuit
laur_cos - tot pe www.rimimg.ro/catalog ai poze si cu tavita masinii tale.
Cu covorasele de Mazda 3 dupa 2009 nu sunt puse poze (inca), dar iti poti face o idee vazand alte sute de imagini.
Pret: 151 + 120 - 10 (ca-s pereche pe livrare) si curierat rapid gratuit. E ceva mai sus tot sistemul de reduceri.
Ceau!Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15
Comment
-
multumesc frumos pentru raspuns. din cate vad, ai zis ca nu aluneca deloc presul si fara sa il prind... aparatori de noroi sau cum le zice, tot pentru m3 sedan 2009 ai? cam cat ar fi pretul si pentru astea si daca se potrivesc perfect. inca nu m-am uitat sa vad daca am gauri date.o zi buna
era sa uit. bandouri laterale daca ai si ce model de prindere au?
Comment
-
Salut!
laur_cos - nu, de alunecat nu aluneca, dar oricum in covoras este locasul pentru sistem de fixare. Daca ai in podea acel sistem, il vei putea folosi.
Sorturi pentru noroi inca nu am inceput sa aducem. Nu e in Europa nici un producator care se le faca speciale pe model de masina. Universale nu aducem.
Bandourile laterale au banda dublu adeziva. Nu se gaureste caroseria.
Detalii pe www.rimimg.ro la pagina cu bandouri. In catalogul de imagini online inca nu am reusit sa punem decat cateva zeci de poze.
Mazda 3 Sedan nu e in catalog, dar aici tine de protectie si aspect. Daca masori portierele la inaltimea la care doresti sa montezi bandourile, cu siguranta gasim ceva. N-ar fi de mirare sa mearga de la Mazda 6 sau CX7. Evident, iti aratam pozele si daca-ti plac, OK.
winnie - exista mai multe tipuri de gauri ; nu stiu la care te referi. Exista gaurile (locasurile) pentru sistemele de fixare si exista gaurile pentru display (umeras). Toate covorasele vin ca in poza (exemplificativa) de mai jos, prinse in doua capse pe un "umeras".
Daca te ingrijoreaza curgerea apei exact prin acele gauri, trebuie sa-ti spun ca mai degraba va gasi apa gaurile de la sistemele de fixare in podea (11 mm diametru) decat pe cele de la prinderea pe umeras (5 mm diametru). In plus, exista acele sute de celule patrate cu pereti de 3 mm inaltime care nu vor permite apei sa ajunga la gauri.
Nu in ultimul rand, aceste covorase sunt facute de fabrici care produc asa ceva de 20 de ani, iar pietele lor principale sunt cele de acolo, din Vest. Daca produsele lor sunt apreciate pe acele piete de desfacere exigente si concurentiale, banuiesc ca or fi bune si pentru romania ( cu r mic )...
Daca totusi crezi ca e necesar, poti acoperi gaurile de la prinderile pe umeras cu o picatura de silicon (pe dos, ca sa nu se vada). Evident, nu rezolvi mare lucru pentru ca ai ditamai gaurile la fixarea in podea, dar... ma rog.
Forma este cea aprobata. Ai poze si aici pe forum si pe site-ul nostru.
Noi privim lucrurile in felul urmator:
- colaboram doar cu producatori din Occident, agreati, autorizati, recunoscuti, cu experienta indelungata, calitate foarte buna si ale caror produse sunt apreciate si vandute in Vest.
- nu vindem nimic pentru care nu putem baga mana in foc
- nu vindem chinezarii, turcisme sau alte produse de calitate indoielnica
- stim ce vindem si suntem mandri de ce vindem
- evident, nu obligam pe nimeni sa cumpere.
- pentru a usura luarea deciziilor si ca sa nu existe nici un fel de dubii, pe site-urile noastre sunt absolut toate informatiile si detaliile si cat de multe imagini este posibil.
- desigur, noi putem doar sa scriem; nu avem cum sa si citim in locul celui interesat.
Ceau!Attached FilesDaca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
Comment
-
Salut!
winnie - la aceasta intrebare ti-am raspuns deja in mod complet si coerent in postul #228 din 07.06
laur_cos - oricand doresti! Pana atunci cu siguranta reusim sa punem toate pozele cu bandouri pe site si poti sa-ti faci o idee.
Ceau!Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
Comment
-
Salut!
don_luigis - Noi covorase pentru portbagaj nu importam. Daca doresti tavite pentru portbagaj, cu draga inima.
Tavitele pentru portbagaj sunt 151 ron, fiecare din cele 3 care te intereseaza.
Vezi pe http://www.rimimg.ro/catalog/tavite-...agaj-c-21.html si poze cu fiecare din ele.
Covorasele de cauciuc pentru Logan sunt 115 ron. Vezi si cu ele poze tot pe-acolo...
Si-acum reducerile fata de preturile de mai sus: cate 10 ron la fiecare dintre tavite (ca-s 3 pe colet), 10 ron la covorase (ca-s pereche cu tavita).
Curierat rapid gratuit.
Comment
-
Salut!
don_luigis - Analitic vorbind, nu prea exista intrebare al carei raspuns sa nu fie pe site, dar sigur ca poti sa si suni la numerele din semnatura, in timpul programului scris acolo, iar colegii mei iti vor raspunde la orice alte nelamuriri.
Comment
-
Comment