confectionez tuning pentru logan pe led-uri stopuri poziti semnal pe oglinzi lumini de interior tot ce vreti.id mes.pisicazit@yahoo.com
confectionez tuning pentru logan pe led-uri
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca nu apar cateva preturi informative, se inchide.
Comment
-
imi pare rau dar nu pot da preturic asa din burta fiinca difera de la masin la masina iar poze pun una si pentru mai multe amanunte contactati-ma pe id.mess. pisicazit@yahoo.com
Comment
-
ddddddddddd
nu doar leduri face omul, uite si citeva linkuri pentru amatori
antifurturi, orice ar insemna asta sa ma ilumineze si pe mine careva
stopuri
semnalizari si chestia asta mi se pare interesanta. la ce ar folosi acolo semnalizarea?
lumini interioare nu ma prind unde
carcase oglinzi asta-mi place, interesant
schimbare tapiterie
semnalizare in far
nu cred ca e greu sa aproximezi un pret. doar vorbim de logane aici si pretul nu poate sa difere.
eu vreau un pret la oglinzile mici si neagre semnalizare cu leduri. si nu e la duma, chiar imi place!Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
eeeeeeeeeee
Originally posted by crististreuleaantifurturi, orice ar insemna asta sa ma ilumineze si pe mine careva
Originally posted by crististreuleasemnalizari si chestia asta mi se pare interesanta. la ce ar folosi acolo semnalizarea?
Originally posted by crististreulealumini interioare nu ma prind unde
Comment
-
Sal apreciez faptul ca ati intrat la mine pe seit si ca aveti nelamuri scuze ca nu am raspuns fiinca eu nu prea am stat pe acasa ca sa verific mailurile as deci preturi nu pot da fiinca daca ati citi bine eu fac personalizat nu fac serie eu fac tie un model altuia altul deci nu stiu cite leduri intra la un model anume in principiu pretul este 30.000lei ledul si andrei daca doresti sa stii acele semnale pe sticla nu te deranjeaza la ochi si se vad si din spate iar luminile de interior sunt puse in josul usi ca sa vezi cind deschizi usa unde calci in interior sunt puse la picioare sa vezi cind te urci in masina sa nu fie ceva pe jos prin masina mai sunt in clanta din interior ca la audi mai pun si pe exterior tot in clanta masini ca sa vezi atunci cind esti undeva pe intuneric unde este clanta portierei.si pentru alte amanunte va rog mult contactati-ma pe id de mes va raspund cu cea mai mare placere . va multumesc o seara buna
Comment
-
da kestia cu luminile e super am vazut si pe megane cand deskizi usa se aprind.
ma bucur ca mai exista persoane care stiu,au priceperea sa faca ceva si vor deoarece la alti mesteri daca doresti ceva ba nu au timp ori nu pierd timpul cu lucruri marunte.
bafta si la multi clienti.
Comment
-
da misto lucruri faci ,spor la treaba dar vroiam si niste preturi ca sa stim ce ne facem ,eu de exemplu as vrea sa-mipun led la incuietori logan sa se vada unde pui mana cum are vw ,cat costa treaba asta ?"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment