Vand/Schimb Triple Logan!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand/Schimb Triple Logan!

Cum spune si titlul anuntului am de vanzare stopurile clare din pachetul stopuri,faruri care se gaseste la vanzare pe forum.
    Stopurile le-am tinut 2 zile si nu imi place deloc cum ii sta cu ele,nu mi se pare ca da bine pe culoarea masinii mele.

Accept si schimburi cu toba sport.

Pret 200 lei

Attached Files
    1 point 6 litre 8 vsigpic

Stopurile le las la 150 de lei,mi-am dat seama ca am exagerat putin cu pretul ala si imi pare rau. La pretul actual mi se pare mai mult decat civilizat pentru niste stopuri 99% noi.
    UP!

Comment

intr-adevar pe masinile deschise la culoare nu se potrivesc orice stopuri dar daca vrei sa le schimbi iti pot recomanda http://www.carmag.ro/popup.php?v=3&nm=e89bwlskf4.jpg
      si da foarte bine pe masina l-am pus pe o culoare gri platini metalizat si arata foarte bine si le gasesti la CORA la 250lei

Comment

Deocamdata nu vreau altele,vreau toba sau bani. Pe viitor o sa vreau modelul nou cu leduri .Mersi oricum de solutie.

Comment

eu cred ca arata bine pe masina, tu le dai din alt motiv

Comment

Conteaza sa imi placa mie...si cum mie nu imi place cum da pe masina mea -----> le dau! si nu e numai asta,am si o oarecare nevoie de bani,dar daca nu le dau nu-i bai,le tin in debara pana imi cumpar triple cu leduri modelul nou.
            P.S. padrefloryn,nu trebuie sa iti placa tie pe masina mea,daca iti plac, cumpara-le (sunt functionale daca asta te interesa)

Comment

Uite sa il ajut pe dreamster

Asa arata pe culoare alba. Se vad foarte bine noaptea, chiar mai bine ca originalele.

Eu sunt multumit de ale mele. Recomand stopurile. Merita
              Attached Files
              sigpic

Comment

salut. pot oferi 150 ron cu tot cu taxele postale. Dami PM daca te intereseaza Salut
                I My Honda !

Comment

Mersi iamagi,chiar arata mult mai bine pe a ta.
                  Cat despre oferta ta stefi,ma mai gandesc si iti dau un semn.
                  P.S. Ms de up!

Up cu triplele!
                  Accept anumite schimburi cu accesorii.

Up...chiar nimeni? Accept schimburi cu diferite chestii pentru masina...
                  Last edited by dreamster; 18 February 2009, 19:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ma termina psihic doublepostu ala... :|
                    UP?

Comment

iti dau 150 lei, dar ne intalnim in ploiesti, maine noapte... daca vrei!

Comment

Ai pm louiscypre.
                        UP>

Comment

Le dai pe schimb cu acelasi model dar cu geam fumuriu?le am de aproape un an si m-am plictisit de ele vreau ceva nou.
                          Uite o poza cu ele.
                          Attached Files

Comment

Nu alex sorry,dar s-a ivit ceva si am nevoie de bani,plus ca ale tale au deja un an,ale mele sunt noi,tu esti din Galati eu din Campina/Bucuresti....nu asta era problema,dar vreau ceva neaparat ptr masina si trebuie sa le dau.

Comment

salut, vrei in continuare sa faci un schimb cu o toba sport? sau ai nevoie de bani?
                              am o toba sport noua la cutie, daca te intereseaza astept PM
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google