Scuze , nu mi-am dat seama . Totusi , ar fi bine sa asculti un sfat de mai sus si sa cauti pe altcineva sa o monteze . Daca nu , joi te scap de ea .
VAND FOLIE AUTORIZATA 3m/0.75cm - 120 RON
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pentru weekend pretul scade la 115 RON pentru ca vreau sa scap de ea !
de luni pretul urca la 120 RON ( daca nu se vinde) :p
folia este exact pentru luneta si geamurile din spatele unui LOGAN - dintr-o bucata nu din 2 -3 ...
Comment
-
unde vrei sa aibe inscris DRK ?! pe folie ?!
sincer e lipita cu niste plasture din ala e in cutie cum mi-a venit de la magazin, nu stiu unde zici tu ca e DRK ... eu ti-am zis ca am cele 3 stikere de atestare 1 stiker RAR din ala ca pe casete ... certificatul care are si el un stiker din asta ca pe casete ... si folia... care e in cutie cum a venit de la magazin ;))
aaaa apropos ... daca vreti cei interesati va pot face poze !
Comment
-
Originally posted by TWeetY View Postnu iti da voie leasingul sa pui folie???
ia da un ochi pe a mea ca tot in leasing e achizitionata si numai stock nu o mai fi...
Mai rad o data sau de doua ori
si btw, folia este aprox ceea ce vindeai tu ;;)
Comment
-
BR99MCN , tu ai zis primul ca e DRK . In primul post nu eu . Din pacate mi-a soptit ceva o pasarica , nu spun ce , dar ma retrag . Bafta la clienti . Daca nu te superi , BTW ce vindea , Alfarom cumva ?B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Originally posted by FLORIN77 View PostBR99MCN , tu ai zis primul ca e DRK . In primul post nu eu . Din pacate mi-a soptit ceva o pasarica , nu spun ce , dar ma retrag . Bafta la clienti . Daca nu te superi , BTW ce vindea , Alfarom cumva ?
yeap FLORIN !
deci e DRK - FLORIN77 - nu ?!
Comment
-
Originally posted by Alin0007 View PostApropo tu ai fost sa-ti folia in service? De cand se pune folie intr-un service auto? Ce treaba au ei cu proprietarul masinii? Mai bine zi ca nu-ti place folia si vrei s-o vinzi dar nu mai indruga tot felul de prostii.
Ce treaba au cu proprietarii masini ?! daca aveai masina pe leasing si mai citeai si contractul ... poate intelegeai asa nu am chef sa-ti dau lectii de drept aici.
Folia nici macar nu e desfacuta din sul ... am desfacut doar cutia, si m-am uitat la timbre ca boul in teava si atat !
Comment
-
uite si masina. Are folie pe toate geamurile, inclusiv pe cele din fata, si e pe leasing.Attached Files
Comment
-
Originally posted by Alin0007 View Postuite si masina. Are folie pe toate geamurile, inclusiv pe cele din fata, si e pe leasing.
ce sa-ti zic.... arata superb loganu mai putin sigla de pe el ...
daca vrei sa-ti zic si motivul pentru care nu mi-au dat voie sa-mi pun iti zic pe PM ....
aaaa si btw fata e cam prea neagra nu cred ca e cu omologare ;))
Comment
Comment