Postare Anunturi Bursa

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by BR05UGI View Post
    eu cred ca cel mai bun sistem daca vrei sa faci ordine e sa faci 2 subforumuri separate ... unu pentru "utilizatori casnici" ... care mai vand una alta si unul "pentru firme" ... utilizatorii casnici sa nu vanda mai mult de 1-2 buc/set /litru - sau mai stiu eu ce unitate de masura ( acum daca vinde omul 3 litri de ulei sa nu zicem ca face afacere)... pe cand cei cu firme care chiar fac afaceri pe site-ul tau ...sa plateasca frate sau cei care vand in cantitati industriale...

Spre exemplu in cazul meu ... am cumparat ceva ... am vazut ca nu se poate sa il montez ... l-am pus la vanzare nu e corect sa taxezi pentru asa ceva...
    pai nu te taxeaza
    Ne uitam si noi peste anunturi,mi se pare absurd sa taxam pe cineva care vinde chestii de 1 leu/buc sau mai stiu eu ce.
    Problema e ca vreau ca toate anunturile ce se vand sa fie competitive,nu doar niste anunturi aruncate acolo si unde nu iti raspunde nimeni.Sau cand iit raspunde iti zice sa vii la magazin la el.Vreau ca cei care posteaza un anunt sa fie interesati de acel anunt.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
      Si nici nu te taxeaza.
      Originally posted by Cristi_Xp View Post
      O sa setez pe paypal sa fie undeva la 3 euro .Pe sms nu se poate mai jos de atat.E discutabila chestia,veniti si voi cu propuneri ...

@Cezar - eu am venit doar cu o propunere ;)

pai nu te taxeaza
      Ne uitam si noi peste anunturi,mi se pare absurd sa taxam pe cineva care vinde chestii de 1 leu/buc sau mai stiu eu ce.
      Problema e ca vreau ca toate anunturile ce se vand sa fie competitive,nu doar niste anunturi aruncate acolo si unde nu iti raspunde nimeni.Sau cand iit raspunde iti zice sa vii la magazin la el.Vreau ca cei care posteaza un anunt sa fie interesati de acel anunt.

tot utilizatorii casnici sunt mai interesati de anunturile lor pentru ca teoretic au mai mult timp pentru forum si activitati extra bussines !

cei care au facut bisnita pe aici si am vazut cateva posturi care chiar s-au tinut oamenii aia de afacere, nu stiu daca e chiar corect sa-i taxezi, pentru ca prin intermediul lor ti-ai facut si tu un trafic bun si utilizatori ...

e doar o umila parare !

aaa si inca o chestie de care ar trebui sa tii cont din punctul meu de vedere, la roman daca nu "e moca" nu e bun !
      Last edited by BR99MCN; 27 February 2009, 20:36. Reason: Automerged Doublepost
      http://img353.imageshack.us/img353/1012/9457rs0.jpg

Comment

si eu sunt de parere ca tazarea este o idee buna,dar pentru cei ce au multe produse,pentru cei ce vand o cotiera,sau un surub trebuie sa fie gratis,deci subliniez e buna ideea ca sa fie taxati cei ce vad produse multe,pana la urma este un forum nu magazin en gros

Comment

Este o idee destul de proasta, criza care se acutizeaza va face sa va ganditi sa taxati un amarat, doi care incearca sa se ajute pe forum... De aici mi-am luat xenoane, stopuri, inele si multe altele... Voi vreti sa ce... sa deveniti un autovit, ca daca avem multi useri inseamna ca treaba merge... deci sa-i taxam pe fraieri? Imi pare rau dar daca se va pune taxa eu unul nu cred ca voi mai reveni pe acest forum. Cu respect si moderatie ganditi-va ca este un logan nu un mercedes sau bmw

Comment

pai nu te taxeaza
            @lucy: dumneata ai citit asta...sau se posteaza doar de dragul de a face posturi?

Comment

taxa de inmatriculare mi se pare la fel cu asta

Comment

eu zic sa incepem sa te taxam noi pe tine pentru reclamele care le facem la forumul tau punand diferite stickere pe masina..si promovand forumul.. hai ca deja o dai in marlanie xp`ule.. vrei sa faci bani si nu mai sti cum ...nu am vazut pe nici un forum sa ceara bani pentru asa ceva.. Shame.....unii sparg banci .. alti incearca sa prosteasca.. dar vad ca merge.. continua ca e bine..

Comment

Anunturile la bursa sunt pentru cei care vand ceva folosit de pe masina lor sau altora.
                  Cei care presteaza servicii,vand in cantitati mai mari de 1 buc ,pentru a li se accepta threadul postarea sa costa 5 euro
                  Anunturile la bursa vor fi puse in moderare,cele care contravin sau nu s-a achitat taxa vor fi sterse.
                  Pentru plata accesati

Momentan postarea este libera,pana se finalizeaza proiectul.In cateva zile,majoritatea anunturilor vor fi sterse...cei care vor sa presteze in continuare activitatea de comerciant sunt rugati sa acceseze pagina respectiva,si sa ia legatura cu mine dupa efectuarea platii .
                  Plata se poate face si prin paypal

Intrebare intrebatoare : anunturile de genul celor din topicul ' Remapat sau nu ' care suna cam asa : remapare 500 ron , 300 ron , 200 ron ; vor fi sterse ? Sau se va face o ......... " exceptie " ca intre prieteni ? Sau ale baietilor care au facut si ei rost de o mapa si se apuca de remapari ?

PS : Nu-mi vine sa cred ce-mi vad ochii . Si in chestia cu publicitatea forumului are dreptate .

Din pacate mi s-a stricat pc-ul si l-am schimbat , aveam in celalalt un link cu ceva gen valoare , profin , nu mai stiu exact , nu vreau sa dezinformez , era bun de pus ca raspuns la postul Crossair . Dar il caut si poate , cine stie .
                  Last edited by FLORIN77; 27 February 2009, 22:35.
                  B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Mi se pare aiurea.... Crossair ai putina dreptate.. cel putin unul care vine si sta pe forum de cativa ani.... tu vi acuma il taxezi.. chiar daca baiatul are mai multe produse.. ideea ii buna pentru cei care vin ... isi fac un user arunca un anuntz si gata.. vine din an in pasti mai da un UP.. Mi se pare o idee buna.. dar sa fie organizata.. deoarece din cauza asta forumul poate pierde foarte multe persoane.. si mai rau ii ca poate pierdem chiar persoane importante.. si care se intereseaza de forum
                    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                    Enter the Matrix

Comment

Miroase a criza financiara, dar poate draga Cristi ar trebui sa faci o diferentiere intre cei care posteaza numai la Bursa si noi restu plebei.
                      Cum spunea si Keanu e una ca pune omu anunt si da apoi doar UP si e alta cand participa activ la discutii dar poate are ceva si ceva de vandut.
                      Ce ma deranjeaza mai tare e ca se considera reclama si daca trimit PM la cineva iar datele din respectivul link sunt sterse, e corect?
                      Last edited by Juristul2000; 27 February 2009, 22:39.

Comment

lasati frate omu sa faca un ban cinstit !
                        http://img353.imageshack.us/img353/1012/9457rs0.jpg

Comment

de ce nu bagi o taxa de membru.. poate asa ai mai mult profit decat niste anunturi...)

Comment

De abia trecuse un timp de cand nu a mai fost scandal pe aici . O luam de la capat . Exista un link cu o chestie despre Logan Club , ceva gen profit , cati bani aduce , ceva in genul asta , nu mai stiu sigur ce anume . Nu vreau sa dezinformez , daca il gasesc il pun pe topic . Poate maine , sper .

Revin , na ca am gasit ceva nu mare lucru dar .....http://www.topdir.ro/Auto---Moto/Aut...*-link812.html
                            sau http://www.indikator.ro/stat/loganclub-ro

Si inca ceva dar diferit ( datele sitului ) . http://www.dl.ro/index/search.detail.../**********.ro

Sper ca nu vor fi sterse . Cum toti am contribuit la cele de mai sus ar trebui sa le vada toti .
                            Last edited by FLORIN77; 27 February 2009, 22:47.
                            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

daca ar aduce profit pentru club nu mar deranja atata timp cat banii sunt folositi pentru club.. in scpul promovari lui.. sau a organizari de evenimente... dar sai foloseasca in scopuri pesonale .. nu sunt deacord..

Comment

si daca aia pe care vrei sa-i taxezi nu mai intra ce te faci atunci, faci ce a zis crossair, adica pui taxa pe membru...? Esti tare man da nu prea corect. Trebuia sa faci asta de la inceput.Stii ce ai putea sa faci insa?! Sa ceri in schimb reduceri pentru membrii forumului.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google