Postare Anunturi Bursa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Gresesti , siturile castiga bani prin traficul realizat , daca ofera optiuni de descarcare prin taxarea acestora , prin reclame . Nu prin taxe catre useri . Mai exista situri cu optiunea de a dona bani ( card , sms ) unde dai daca vrei si cat vrei . Sau cu jocuri unde pt a avea niste optiuni in joc in plus fata de userii normali trebuie sa platesti ( Triburile , Ikariam , West .........) . Daca iti faci griji , topicul tau nu este afectat de aceasta masura .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Ba da , normal . Am cumparat , am modificat pe masina datorita anunturilor de aici .
Chestia cu afectatul se referea la BR82MCN . Stie el despre ce e vorba . Scuze inca o data .
Da Cezar , este corect , am transformat forumul in talcioc , Gheorghe vinde , Vasile cumpara . Dupa atata timp e greu ca oamenii sa accepte , totusi cel caruia ii apartine forumul hotaraste ce se intampla nu eu , tu sau altul . Totusi decat asta care declanseaza flame-uri mai bine se interziceau complet si gata .Last edited by FLORIN77; 27 February 2009, 23:22.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Originally posted by FLORIN77 View PostBa da , normal . Am cumparat , am modificat pe masina datorita anunturilor de aici .
Chestia cu afectatul se referea la BR82MCN . Stie el despre ce e vorba . Scuze inca o data .
Da Cezar , este corect , am transformat forumul in talcioc , Gheorghe vinde , Vasile cumpara . Dupa atata timp e greu ca oamenii sa accepte , totusi cel caruia ii apartine forumul hotaraste ce se intampla nu eu , tu sau altul . Totusi decat asta care declanseaza flame-uri mai bine se interziceau complet si gata .
cu toate ca nu am platit nici din aia de poluare macar ;))
Originally posted by pattrick View Postcu reafisarea anunturilor mele ce se aude
Comment
-
Asta ii subiect pentru Brasov) sa poata sa discute lumea probleme de pe forum)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostAsta ii subiect pentru Brasov) sa poata sa discute lumea probleme de pe forum)
PS : a se citi "joint"
Comment
-
Felicitari, am o mica curiozitate daca tot e democratie (vedem acum cata) Cristi tu cate mesaje ti-ai trimis si cate posturi ti-ai suspendat
Nu sunt pro specula si desi sunt aici o gramada de sa le spunem "samsari" de piese si accesorii date cu adaos de 100% uneori, tot nu mi se pare corect.
NCN-ule vezi ca si Politia tot Logan conduce si poate vin la intalnire glumesc
Comment
Comment