Postare Anunturi Bursa

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by raducu26 View Post
    si daca aia pe care vrei sa-i taxezi nu mai intra ce te faci atunci, faci ce a zis crossair, adica pui taxa pe membru...? Esti tare man da nu prea corect. Trebuia sa faci asta de la inceput.Stii ce ai putea sa faci insa?! Sa ceri in schimb reduceri pentru membrii forumului.

Poate trebuia sa o faca de la inceput poate nu... eu sunt de parere ca este o idee ok atat timp cat nu se exagereaza !

Originally posted by Crossair View Post
    daca ar aduce profit pentru club nu mar deranja atata timp cat banii sunt folositi pentru club.. in scpul promovari lui.. sau a organizari de evenimente... dar sai foloseasca in scopuri pesonale .. nu sunt deacord..
    da tu cand iei banii de unde muncesti tu ii imparti cu noi ?! (fara suparare !)
    http://img353.imageshack.us/img353/1012/9457rs0.jpg

Comment

nu e o comparatie corecta ...

Comment

nu e tot una.... una e cand muncesti singur pentru acei bani.. si una e o comunatate care strange un fond..

Comment

Asta cu muncitu e irelevanta ca fara membrii ( care nu cer taxe sa activeze) forumu e 0 barat oricata munca ai depune.
          Pe alte forumuri unde mai activez se cere sa faci reducere membrilor si doar daca vrei ceva special(banner sticky cu ce vinzi) trebuie sa platesti.

Comment

Gresesti , siturile castiga bani prin traficul realizat , daca ofera optiuni de descarcare prin taxarea acestora , prin reclame . Nu prin taxe catre useri . Mai exista situri cu optiunea de a dona bani ( card , sms ) unde dai daca vrei si cat vrei . Sau cu jocuri unde pt a avea niste optiuni in joc in plus fata de userii normali trebuie sa platesti ( Triburile , Ikariam , West .........) . Daca iti faci griji , topicul tau nu este afectat de aceasta masura .
            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

xp imi activezi si mie anunturile???am platit prin sms...
              sigpic

Comment

si asta e adevarat. dar tu nu ai cumparat nimic de pe forumul asta? daca ai cumparat nu ti-ar parea rau daca nu ai mai putea sa o faci din cauza acestui motiv?

Comment

Da relaxati-va oameni buni.
                  Taxa asta este gandita in special pt cei ce folosesc forum STRICT ca mijloc de promovare a produselor ce le vand, deci NU se implica in activitatea Logan_club.
                  Eu vad aceasta taxa justificata.

Comment

Ba da , normal . Am cumparat , am modificat pe masina datorita anunturilor de aici .

Chestia cu afectatul se referea la BR82MCN . Stie el despre ce e vorba . Scuze inca o data .

Da Cezar , este corect , am transformat forumul in talcioc , Gheorghe vinde , Vasile cumpara . Dupa atata timp e greu ca oamenii sa accepte , totusi cel caruia ii apartine forumul hotaraste ce se intampla nu eu , tu sau altul . Totusi decat asta care declanseaza flame-uri mai bine se interziceau complet si gata .
                    Last edited by FLORIN77; 27 February 2009, 23:22.
                    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

cu reafisarea anunturilor mele ce se aude
                      sigpic

Comment

Originally posted by FLORIN77 View Post
                        Ba da , normal . Am cumparat , am modificat pe masina datorita anunturilor de aici .

Chestia cu afectatul se referea la BR82MCN . Stie el despre ce e vorba . Scuze inca o data .

Da Cezar , este corect , am transformat forumul in talcioc , Gheorghe vinde , Vasile cumpara . Dupa atata timp e greu ca oamenii sa accepte , totusi cel caruia ii apartine forumul hotaraste ce se intampla nu eu , tu sau altul . Totusi decat asta care declanseaza flame-uri mai bine se interziceau complet si gata .
                        Bleah... SINCER - puneti frate taxa !!! sunt PRO TAXA -
                        cu toate ca nu am platit nici din aia de poluare macar ;))

Originally posted by pattrick View Post
                        cu reafisarea anunturilor mele ce se aude
                        Omule cred ca esti primul care a facut plata .... mai relaxeaza-te si tu putin ... trage aer in piept !
                        Last edited by BR99MCN; 27 February 2009, 23:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Asta ii subiect pentru Brasov) sa poata sa discute lumea probleme de pe forum)
                          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                          Enter the Matrix

Comment

de fapt cred ca sunt primul caruia i-au fost suspendate anunturile
                            sigpic

Comment

Originally posted by KeanuRev View Post
                              Asta ii subiect pentru Brasov) sa poata sa discute lumea probleme de pe forum)
                              eu zic ca problemele tuturor sa se stinga cu un mare aprins din lumanare !

PS : a se citi "joint"

Comment

Felicitari, am o mica curiozitate daca tot e democratie (vedem acum cata) Cristi tu cate mesaje ti-ai trimis si cate posturi ti-ai suspendat
                                Nu sunt pro specula si desi sunt aici o gramada de sa le spunem "samsari" de piese si accesorii date cu adaos de 100% uneori, tot nu mi se pare corect.
                                NCN-ule vezi ca si Politia tot Logan conduce si poate vin la intalnire glumesc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google